pacey defender Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Jokić je neka varijanta Medžika Džonsona, abnormalija na vrhunskom nivou. Zbog toga je toliko jedinstven. Luka nije jedinstven, još uvek, mada je vrhunski igrač. Luka je danas bolji nego što je Jokić bio pre 4 godine, u istom uzrastu, to je takođe bitno. Link to comment
Ivo Petović Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 17 minutes ago, pbg12345 said: sta mislis dokle su luka jos moze razviti ima 22 godine tek, logicno je da ide napred, koliko god to nekad delovalo gotovo nemoguce ono sto je sigurno, moze uraditi nesto slicno kao jokic sa telom, vidimo koliko je to jokica cini mi se ubrzalo i uopste unapredilo igru Reveal hidden contents jel zna neko, da li ima negde da se nadje statistika o broju kucanja po sezoni, imam utisak da je jokic imao vise kucanja ove sezone nego prethodnih ja nisam u stanju ni da pretpostavim koji je to plafon do kog luka moze stici NIsam ni blizu da imam pojma koji mu je plafon, nisam ni ovo očekivao dok sam ga gledao u EL. Nisam ni posle ruki sezone mislio da može da ubacuje 35 ppt u plejofu. Definitivno mu odgovara košarka koja se trenutno igra u NBA. I dalje postoje te loše odluke koje radi kad ga pritisne odbrana, nešto što je Jokić prevazišao. Plafone određuju plejofovi i titule. Videćemo kako će ih tu i timovi ispratiti. 1 Link to comment
Ivo Petović Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Jedan od retkih ljudi čije analize i komentare treba slušati, baš retko lupeta (praktično nikad)...ovde priča, između ostalog, i o odlukama u finišu Denver-Portland. Link to comment
Amos Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Ima li neko stream mozda? Sve mi puca za sad.. Link to comment
Lancia Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 9 minutes ago, Mos said: Ima li neko stream mozda? Sve mi puca za sad.. meni radi dobro prvi link 1 Link to comment
pbg12345 Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 11 minutes ago, Mos said: Ima li neko stream mozda? Sve mi puca za sad.. pa ona klasika https://reddit.nbabite.com/game/portland-trail-blazers-vs-denver-nuggets-live-stream-34/ ja zbog loseg neta gledam 31 i ok je 1 Link to comment
iDemo Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 1 hour ago, pbg12345 said: jel zna neko, da li ima negde da se nadje statistika o broju kucanja po sezoni, imam utisak da je jokic imao vise kucanja ove sezone nego prethodnih Ovi komentatori iz Denvera redovno broje - mislim da je sad negde izmedju 31 i 35, svakako ispod 40. Ranije izgleda nije imao ni 3-4 a sad - sa ovom 'linijom' i kad mu je jasno da bez kucanja nema MVPja - poceo i on da kuca... 1 Link to comment
pbg12345 Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 sa kakvom lakocom mpj sutira ovo samopouzdanje u napadu moze biti presudno pogotovo ako jokic ne bude u stanju ubaciti 30+ Link to comment
Fakundo Sava Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Ono je bila dvojka Powella 1 Link to comment
Lancia Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Lillard ce opet izmedju 40 i 50. Link to comment
iDemo Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 3 minutes ago, Lancia said: Lillard ce opet izmedju 40 i 50. Nema nista od produzetaka ovog puta. Link to comment
Lancia Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 (edited) Porter na finim drogama. ureko sam, do vraga. Edited June 4, 2021 by Lancia Link to comment
Recommended Posts