iDemo Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 5 minutes ago, 1n54jd3r said: MPJ opet ima uzasan ball handling Njega izgleda opasno kara onaj N. Powell, ne? Link to comment
J.R. Cash Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Pa dobro, bre, moras li da cekas da bude 10:0 da bi zvao tajmaut kad vidis da su usli drogirano u utakmicu?! Link to comment
1n54jd3r Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 Koliko je lakse igrati kada upadaju sutevi za 3...rivers, gordon, mpj i moris su svi zaboli po makar jednu...a jos uvek nije gotova prva cetvrtina Link to comment
J.R. Cash Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Sramotna odbrana Lillarda. Neverovatno kako su usli u utakmicu. Link to comment
J.R. Cash Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 3 minutes ago, 1n54jd3r said: Koliko je lakse igrati kada upadaju sutevi za 3...rivers, gordon, mpj i moris su svi zaboli po makar jednu...a jos uvek nije gotova prva cetvrtina Koliko je lakse kad protivnik izadje stondiran i napravi tri defanzivna propusta po posedu. Link to comment
1n54jd3r Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 2 minutes ago, J.R. Cash said: Koliko je lakse kad protivnik izadje stondiran i napravi tri defanzivna propusta po posedu. dobro je JR, prave propuste i nasi...Nurkic iz pika dobija sta god zeli...Lilard ovog Hauarda (ne mogu da verujem da mu Malone daje minute) obilazi na prvom koraku najopustenije 1 Link to comment
pp34 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Mnogo mi se svidja Howard. Ne jebe silu lik, a ima sutcinu. JR ko vam je ovaj Simons i zasto tripuje da je Dame? Link to comment
1n54jd3r Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 Just now, Далибор said: Ne diraj Markusa moze da ubode jos 5 trojki ali necu promeniti misljenje...nije mu mesto u nba a svakako ga ne zelim u timu za koji navijam...kao da nemamo i bez njega dovoljno hobita 1 Link to comment
pbg12345 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 porter bas agresivniji, sto u napadu, sto u skoku frizider da bace uslo bi Link to comment
J.R. Cash Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) 13 minutes ago, 1n54jd3r said: dobro je JR, prave propuste i nasi...Nurkic iz pika dobija sta god zeli...Lilard ovog Hauarda (ne mogu da verujem da mu Malone daje minute) obilazi na prvom koraku najopustenije Naravno da prave, ali pedeset puta manje. Lillard je odigrao najsramotniju defanzivnu cetvrtinu koju sam u zivotu gledao. 7 minutes ago, pp34 said: Mnogo mi se svidja Howard. Ne jebe silu lik, a ima sutcinu. JR ko vam je ovaj Simons i zasto tripuje da je Dame? Mali je mnogo talentovan, ali jos uvek nije spreman za ovo. A igra tako zato sto ne zna drugacije. Da sam normalan, ovo bih ugasio pre prvog tajmauta. Naravno, nece im pasti na pamet da pojacaju odbranu. Samo ce jace da pucaju prvu loptu i da vicu "next one" kad promase. Edited June 2, 2021 by J.R. Cash 1 Link to comment
pp34 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 (edited) Ne brini, naci ce denver nacin da izgubi ovo ili bar dotera do +1 na 10 sec do kraja i da se moli bogu da ce Dame da promasi Edit: ne pada mi na pamet da gledam drugo poluvreme Edited June 2, 2021 by pp34 Link to comment
1n54jd3r Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 Just now, pp34 said: Ne brini, naci ce denver nacin da izgubi ovo ili bar dotera do +1 na 10 sec do kraja i da se moli bogu da ce Damevda promasi evo Gordon se iz petnih zila trudi da vrati Portland u utakmicu...i dobro mu ide Link to comment
1n54jd3r Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 vodili su 21 cini mi se u jednom trenutku...na poluvremenu Portland prisao na 3...ne znam zasto sebi ovo radim kad za nekoliko sati valja ici na posao Link to comment
Recommended Posts