Jozef K. Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Nisam se budio za njih. očekivao sam lagano 4-0, kada vidim samo 11 minuta na parketu. Šteta. Link to comment
Popular Post goofs Posted June 1, 2021 Popular Post Share Posted June 1, 2021 Quote "Dolazim na prvi glavni trening, gledam, svi kucaju ovako, kucaju onako, brzi, lete... Au, bokte, di sam ja doš'o... Idem ja možda kući... Možda sam se uplašio, ali sam shvatio da imam vremena da naučim, da ojačam, da budem možda i brži. Moram da ih usporim, ne mogu sa njima, mnogo su brzi. Bolje neka oni igraju u mom ritmu. To mi je ostalo iz Mege, da ja igram kako meni odgovara, a ne kako oni hoće" "Nisam mogao stvarmo nijedan sklek da uradim. Počeo sam sa ženskim i šta sve nisam radio... U Vojvodini sam se povredio na prvom treningu, u Megi sam se povredio na prvom treningu, u juniorskoj reprezentaciji sam se povredio na prvom treningu, i u Americi sam se povredio na prvom treningu" debeli emvipi 6 4 4 Link to comment
Milošica Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 5 minutes ago, Moća said: Iz kog je ovo intervjua? https://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/rts-1/4386068/covek-koji-pravi-razliku-dzoker---nikola-jokic.html Prošlog ponedeljka u 22h je bilo o Mišku, dobrim delom se dotakao priče o Spanulisu. 1 Link to comment
1n54jd3r Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 MPJ najavio da ce u G5 igrati potpuno drugacije...I want to believe Link to comment
pbg12345 Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 paaa, mogao bi da se pojavi mada on i inace igra bolje na domacem terenu Link to comment
Amos Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Danas bas jak osecaj da Portland dobija, necu se cimati da gledam, znaci verovatno Denver lagano Link to comment
pbg12345 Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 ja nemam predstavu ko dobija, ali verujem da bi mogla biti dobra utakmica posle onog krsa od pre neki dan em je logicno da se veceras pojave mvp, lilalard, mc, mpj em ova peta dosta resava, ko dobije, jbg na korak je od prolaza dalje Link to comment
iDemo Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 45 minutes ago, pbg12345 said: em ova peta dosta resava, ko dobije, jbg na korak je od prolaza dalje Clippers & Utah like this. Since PO 2020... Link to comment
1n54jd3r Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 Netsi su masinerija...ovu trojicu ludaka nije moguce sacuvati...u najboljem slucaju dvojicu limitiras (tesko), a treci onda ima da zatrpa kos 1 Link to comment
1n54jd3r Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 4 hours ago, Mos said: Danas bas jak osecaj da Portland dobija, necu se cimati da gledam identicno razmisljanje...vise rezervi do neke top utakmice imaju blejzersi no denver...cj mora neku tekmu izdominirati a lilard ce veceras utrpati 30+ gotovo aigurno Jokic verovatno mora da isporuci 40 a MPJ minimalno 25 da bi uopste imali cemu da se nadaju. Premalo je talenta trenutno u Denveru i defanzivno i ofanzivno u odsustvu Dzamala, Bartona i Dozira. 1 Link to comment
1n54jd3r Posted June 2, 2021 Author Share Posted June 2, 2021 10-0 serija Denvera na pocetku tekme...Rivers vec dve trojke...MPJ opet ima uzasan ball handling Link to comment
pp34 Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 21 minutes ago, 1n54jd3r said: 21 minutes ago, 1n54jd3r said: Danas bas jak osecaj da Portland dobija, necu se cimati da gledam identicno razmisljanje...vise rezervi do neke top utakmice imaju blejzersi no denver...cj mora neku tekmu izdominirati a lilard ce veceras utrpati 30+ gotovo aigurno Antijixing vam za sad ide Link to comment
Recommended Posts