Amos Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 Mnogo im je los ovaj raspored sa tri utakmice za vece i stavljanjem dva derbija u isto vreme. Prvo preklapanje Lejkersa i Klipera, pa onda veceras preklapanje Lejkersa i Denvera. Link to comment
pbg12345 Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 ni meni nije jasno zasto to rade i nocas su se u velikoj meri preklapali fila vas i ny atl dovoljno je da pomere jednu utakmicu sat, sat i po Link to comment
189- Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 atlanta izgubila je je mcmillan predugo drzao younga na klupi. rose je odigrao vise od njega. to se ne sme vise dogoditi u ovoj seriji ako zele proci dalje. nakon toga se i bogdan raspao. uzimajuci u obzir da gallinari vise odmaze nego sto pomaze i da je collins odigrao slabije od ocekivanog i nije toliko los rezultat. ne bi me cudilo da budu dva blowouta u atlanti, mnogo su kvalitetniji u napadu i trebalo bi bar u jednom od dva meca da se pojave gallinari ili collins sa 30 pts. snell isto nije igrao puno, on bi kod kuce trebao da igra vise. 1 Link to comment
pbg12345 Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 ma kolins je sam sebe izbacio sa dva faula za valjda 3 minuta, tako nesto onda kad ga je uveo drugi put, odmah napravio i treci zato je nesrecni galinari onoliko igrao i meni deluju jednostavno previse talentovaniji da ne bi prosli Link to comment
Milošica Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 (edited) Talentovaniji jesu, ali Niksi se bolje biju. Nisu kladionice blesave što su pre početka serije dale približno jednake šanse za prolaz. Edited May 27, 2021 by Milošica 2 Link to comment
Grandilof Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Ne vidim kako ovo Miami moze da dobije trenutno, reketu nisu prisli, vola ne mogu da ubodu. Ni Bucksi nisu nesto bolji, a opet vode 15. Nesto malo Jimmy igra i to je to. Link to comment
cedo Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 ma imaju fenomenalan rezultat kako su igrali ne znam na koju foru adebajo ima max contract Link to comment
Grandilof Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Bucksi pogodili par trojki i eto ih skoro na 30 razlike. Link to comment
pbg12345 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 19-4 serija denvera na kraju prve lepo denver sluzi sut za sad, stace to, ali odbrana portlanda je bas raspad gordon iznenadjujuce agresivan (i) u napadu Link to comment
Čutura Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 mislim da je dosta milsapa za veceras.. Link to comment
J.R. Cash Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Ma odbrana Portlanda je bila skroz ok dok nije usao Kanter a za njim i ostatak raspada sa klupe. Denver je imao 20 poena u momentu kad je Nurkic izveden na 5 minuta do kraja. I to zahvaljujuci tome sto su Jokic i Gordon vezali tri trojke, dve iz driblinga iz pika. Cim je usao can't play Kanter, dobili su sta su hteli u svakom jebenom napadu. Link to comment
kralj Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Mnogo je veći problem što se MPJ nije pojavio na utakmici. Link to comment
pbg12345 Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 1 minute ago, J.R. Cash said: Ma odbrana Portlanda je bila skroz ok dok nije usao Kanter a za njim i ostatak raspada sa klupe. Denver je imao 20 poena u momentu kad je Nurkic izveden na 5 minuta do kraja. I to zahvaljujuci tome sto su Jokic i Gordon vezali tri trojke, dve iz driblinga iz pika. Cim je usao can't play Kanter, dobili su sta su hteli u svakom jebenom napadu. kanter je bas raspad koliko je milsapu teze protiv nurkica portland opet korsti malo igraca, mogla bi ova minutaza postati problem pojavice se porter, jbg faulovi ga rano izbacise Link to comment
Recommended Posts