J.R. Cash Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Nastavlja se aprilski kolaps. Portland moze da zaboravi na sesto mesto, sad preostaje grcevita borba da se bude u osam. Danas su se obrukali sa 40 primljenih poena u tranziciji. Pet u poslednja dva minuta, prvi je bilo polaganje posle datog kosa za plus dva. Sezona im visi o koncu i oni ne mogu/ne znaju da se vrate nazad makar u poslednja dva minuta. Dame je uhvatio nekog ritma u drugom poluvremenu, ali covek kao da je bez pola mozga ostao pre nekih mesec dana. Ako nije otvorio 25 lakih poena svojim debilnim napadackim odlukama ili totalnom nesvesti u tranziciji, nije nijedan. Na kraju je i izgubio utakmicu u zavrsnici. Neverovatno kako se preko noci srozao od top 3 igraca sezone do ovoga. Stotts legenda nije uveo Kantera, najboljeg ofanzivnog skakaca lige za poslednji skok, lika koji na promaseno bacanje verovatno ima 50% sansi da pokupi loptu . Coveku je vrhunac trenerskog posla da zovne tajmaut pre 3.00 u cetvrtoj, i to uglavnom kad mu tim ide u tranziciju. Sad je verovatno kasno da mu se da otkaz, ali na kraju sezone je bivsi. Ovog puta ga ni Dame nece spasiti. Na kraju, svaka cast Memfisu. Ljudi su aktivni, zatvaraju linije dodavanja, uz to hekuju ko ludi, prave tri faula po posedu. Lepo je gledati tim koji ima trenera. Preziveli su utakmicu u kojoj nisu imali sta da traze u igri pet na pet i gde je Portland dugo bio na 50% za tri.
freakns Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Nuggetsi treba lepo da povuku Debelog, Gordona i MPJa, i puste klupu da zavrsi sezonu. nemos igrati basket bez prva tri beka u rotaciji. 2
Have_Fun Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 10 minutes ago, MiddleClass said: Kari mvp GOAT!
Joe D Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 2 hours ago, freakns said: Nuggetsi treba lepo da povuku Debelog, Gordona i MPJa, i puste klupu da zavrsi sezonu. nemos igrati basket bez prva tri beka u rotaciji. ako je jokic mvp, obezbedice to cetvrto mesto.
precog Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 eto im prilike da vide sta imaju u bol bolu (maskotu, ako mene pitaju). 1
Milošica Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 (edited) Bogdan 21 poen(5/9 za 3) i 8 asistencija u pobedi nad Majamijem. Bez Janga i Kapele. I ponovo se vidi da mu pozicija plejmejkera jako odgovara. U poslednjih 10 utakmica 22-5-4 uz 47% za tri. Hoksi za to vreme 7-3. Edited April 24, 2021 by Milošica 3
pbg12345 Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 mislim da mu pre svega odgovara sloboda u igri na stranu povreda , oni su jako duboki i konkurencija je bas ozbiljna, njemu cak i odgovara ova trenutna situacija gde su "proredjeni" i gde moze biti lider (horde ) na stranu odicne partije, meni je mozda i najfascinantniji podatak da je bilo utakmica gde je vise sutirao nego jang jbg, prosto je takav tip igraca, tad je najbolji odlicni su oni i mogli bi napraviti solidan rusvaj na istoku mada su praaavi strucnjaci to videli jos i pre pocetka sezone 1
Milošica Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 (edited) 4 minutes ago, pbg12345 said: mislim da mu pre svega odgovara sloboda u igri Tačno. Sećam se da im je Edin pre početka sezone prognozirao borbu za PO, i da me je to začudilo i nateralo da se zapitam šta to propuštam, s obzirom da su mi oni od početka bili siguran PO učesnik. Edited April 24, 2021 by Milošica
omiljeni Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 6 hours ago, Joe D said: ako je jokic mvp, obezbedice to cetvrto mesto. +1 niko dobije 150 miliona da pobjegne u atomsko sklonište čim malo zagusti, već da izvede brod iz oluje ~ sun tzu ~ 1
freakns Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 8 hours ago, precog said: eto im prilike da vide sta imaju u bol bolu (maskotu, ako mene pitaju). kako ce tacno Bol Bol da dobije priliku kada ti fale bekovi?
1n54jd3r Posted April 24, 2021 Author Posted April 24, 2021 1 hour ago, freakns said: kako ce tacno Bol Bol da dobije priliku kada ti fale bekovi? Experimentalno da stave MPJ-a na SG je jedna od varijanti...dok im se ne vrati Monte i/ili Willy nema startne petorke a pogotovo bench unit-a koji imaju nekog smisla
precog Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 1 hour ago, freakns said: kako ce tacno Bol Bol da dobije priliku kada ti fale bekovi? u scheduled loss utakmicama, gde bi trebalo da odmara startere.
cedo Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 36 minutes ago, 1n54jd3r said: Experimentalno da stave MPJ-a na SG je jedna od varijanti...dok im se ne vrati Monte i/ili Willy nema startne petorke a pogotovo bench unit-a koji imaju nekog smisla zna li se ista o ovome ... koje su procene ? ... mogu li se vratiti za playoff ?
Recommended Posts