Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

to ih je espn platio da kazu

• Author
4 minutes ago, spaceploitator said:

za defensive point saved su i sami kreatori statistike rekli da se na jokicevom primeru vidi da ima jos dosta posla da se usavrsi

naravno, previse se znacaja daje def. skokovima i ukradenim loptama...ali opet, neverovatno deluje koliko je Jokara dominantan a koliko ga mediji u isto vreme ignorisu u MVP prici

Toronto sipa trojke

• Author

mrtvi toronto ih masakrira jbt...cisto kao podsticaj Koneliju da uradi nesto pred trade deadline

a ja bas sinoc hteo pitati koji kurac je torontu :isuse:

lose su krenuli u sezonu, onda je delovalo da su zivnuli i sad su opet u nekoj suludoj seriji poraza

u odnosu na proslu sezonu jesu im otisli ibaka i gasol, ali je ostatak ekipe ostao tu, dugo zajedno, uvek su dobro izgledali timski, bas mi je cudan toliki pad

i naravno, eto njih protiv nagetsa naseg nidze jokica da odigraju utakmicu sezone

bice jebeno ovo, morace jokara brojati do 50 ako planiraju okreniti i pobediti

Svi su uzasni (osim mareja u prvoj 1/4), ali bartona bih dao dzaba. imao on statistiku poslednje vreme ali ne bi mi bilo zao da ga ostave na floridi veceras.

Nurse je fantastičan trener. Daj mu nekog superstara u ekipi i osvojiće 10 titula. 

4 hours ago, 1n54jd3r said:

Slika govori vise od reci

Through games on March 23, here's how all players have fared on both ends of the floor during the 2020-21 #NBA

NBALeague_2021.png
season, per TPA.

Image

aj sto je ovako desno, ali kako je bas ovoliko visoko

msm, ja odavno tvrdim da su i jokara i genralno nagetski mnogo bolji defanzivci nego sto se prica, al opet ovo bas cudi

uostalom, vidimo to i veceras :Jova:

3 hours ago, Joe D said:

Grafikon sa slicicama ne laze, Poku > prvi pik i lazni favorit za rukija godine. 

dje ih nadje jbt, oci izgubih

• Author
13 minutes ago, pbg12345 said:

a ja bas sinoc hteo pitati koji kurac je torontu :isuse:

lose su krenuli u sezonu, onda je delovalo da su zivnuli i sad su opet u nekoj suludoj seriji poraza

u odnosu na proslu sezonu jesu im otisli ibaka i gasol, ali je ostatak ekipe ostao tu, dugo zajedno, uvek su dobro izgledali timski, bas mi je cudan toliki pad

i naravno, eto njih protiv nagetsa naseg nidze jokica da odigraju utakmicu sezone

bice jebeno ovo, morace jokara brojati do 50 ako planiraju okreniti i pobediti

dugo je Toronto bio osakacen koronom...ali opet, protiv Denvera svi gubitnicki timovi zapnu bas a Jokara and co. udju bezmudo i bez trunke energije

Primio Denver bednih 72 poena za HT. 

meni ovo deluje kao da mogu nabiti torotno 30razlike za cetvrtinu

a sa druge strane mogu i izgubiti 30-40 razlike 

hocu reci zavisi sve od denvera, odnosno koliko jako ce ih samarati jokic na poluvremenu

3 minutes ago, Mil@n said:

Primio Denver bednih 72 poena za HT. 

kingsi da im pozavide

bas umeju sami sebi da se useru u zivot

gleda nekog pokusevskog 

razmahalo se momce ozbiljno

• Author

Barton kao da zeli da posalje poruku upravi "duvajte ga sto me nudite po trejdovima"

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout