1n54jd3r Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 (edited) 21 minutes ago, bradilko said: pogresan odabir kluba. atlanta upgrade sacramenta. jbg, delovali su kao up and coming tim sa dobrom perspektivom...ali kad su uzeli Galinarija, proslo mi je kroz glavu da moze biti promasaj A i Trej je tek 40. u ligi po broju postignutih trojki, a to mu je jedan od najjacih skilova... Edited March 20, 2021 by 1n54jd3r
Joe D Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 cetvrti su na istoku ako pobede veceras, o cemu vi to? 3
pbg12345 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 13 minutes ago, Joe D said: cetvrti su na istoku ako pobede veceras, o cemu vi to? neverovatno jbt... plus se radi o jednoj od najperspektivnijih ekipa, zapravo na istoku su u tom smislu vodeci a galinari jeste sulud potez, pisao sam x puta od kad je pomenuta ta mogucnost njegovog dolaska apsolutno mi se nikako ne uklapa njegovo dovodjenje, pogotovo uzevsi u obzir koliko novca su mu dali jedan od onih poteza koje ne umem racioanlno objasniti sebi nego kazem "jbg u pitanju su profesionalci u svom poslu koji od kosarke znaju daleko vise od mene, valjda oni znaju sta rade"
Time Crisis Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 13 minutes ago, pbg12345 said: a galinari jeste sulud potez, pisao sam x puta od kad je pomenuta ta mogucnost njegovog dolaska apsolutno mi se nikako ne uklapa njegovo dovodjenje, pogotovo uzevsi u obzir koliko novca su mu dali Samo 5 miliona je garantovano u trećoj godini ugovora
1n54jd3r Posted March 20, 2021 Author Posted March 20, 2021 33 minutes ago, Joe D said: cetvrti su na istoku ako pobede veceras, o cemu vi to? pa biti cetvrti na istoku i nije neki epohalan uspeh...jedva su na 50% pobeda a igraju mnogo vise utakmica protiv timova sa istoka koji je neuporedivo slabiji od zapada...da su u zapadnoj konferenciji, verovatno bi bili u zoni play in-a
pbg12345 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 5 minutes ago, Time Crisis said: Samo 5 miliona je garantovano u trećoj godini ugovora al u prve dve 40 za igraca sklonog povredama sa punih 32godine koji u karijeri ima 20ak PO meceva, a ni kao mladji na tom nivou nije pravio razliku i dodatno na poziciji na kojoj imaju mladog igraca koji im je 2ili3 najvazniji, najperspektivniji, najbolji kako god igrac na rosteru ponavljam se i verovatno davim, ali zaista bih voleo kad bi mi neko otvorio oci i ukazao sta previdjam u tom potezu
Joe D Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 1 minute ago, 1n54jd3r said: pa biti cetvrti na istoku i nije neki epohalan uspeh...jedva su na 50% pobeda a igraju mnogo vise utakmica protiv timova sa istoka koji je neuporedivo slabiji od zapada...da su u zapadnoj konferenciji, verovatno bi bili u zoni play in-a pa sta, trebalo je da budu ispred neke od ove prve tri ekipe? imali su labog trenera i dosta odustvovanja zbog povreda. i sad im fale dva startera.
pbg12345 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 3 minutes ago, 1n54jd3r said: pa biti cetvrti na istoku i nije neki epohalan uspeh...jedva su na 50% pobeda a igraju mnogo vise utakmica protiv timova sa istoka koji je neuporedivo slabiji od zapada...da su u zapadnoj konferenciji, verovatno bi bili u zoni play in-a to za istok sve manje vazi tu je verovatno po imenima najbolja ekipa lige, plus fila, milvoki, majami, boston, toronto... daleko od toga da je razlika drasticna kao pre nekoliko sezona i ne manje bitno oni su u uzlaznoj putanji, izasli su iz procesa tankovanja, skupljanja pikova i sad prepuni mladih talenata u odlicnoj situaciji i ako ne naprave nekakvo epohalno sranje u narednih par sezona ce igrati bitnu ulogu u PO po mom misljenju sve sem tog dovodjenja galinarija su extra odradili zadrzali te mlade talente koje imaju, doveli bogdana, kapelu, ronda i jos nekoliko ovih veterana koji bi im mogli pomoci
pbg12345 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 2 minutes ago, Joe D said: pa sta, trebalo je da budu ispred neke od ove prve tri ekipe? imali su labog trenera i dosta odustvovanja zbog povreda. i sad im fale dva startera. i "do juce" su bili na dnu tog istoka, zapravo dosta slabijeg istoka ako je neko u uzlaznoj putanji i na dobrom putu na istoku, to je atlanta ne znam zasto se uvek mora ici iz krajnosti u krajnost i sta se tacno ocekuje od njih da vec ove godine dominiraju istok i igraju finale? na osnovu cega jbt
Time Crisis Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 3 minutes ago, pbg12345 said: al u prve dve 40 za igraca sklonog povredama sa punih 32godine koji u karijeri ima 20ak PO meceva, a ni kao mladji na tom nivou nije pravio razliku i dodatno na poziciji na kojoj imaju mladog igraca koji im je 2ili3 najvazniji, najperspektivniji, najbolji kako god igrac na rosteru ponavljam se i verovatno davim, ali zaista bih voleo kad bi mi neko otvorio oci i ukazao sta previdjam u tom potezu Zadnje dve sezone (Klipersi i OKC) je odigrao odlično, za 10-15 miliona po sezoni mogao je praktično da bira, svakako bi ga potpisao, nije čudo ako je Atlanta morala da preplati malo. A i imali su viška para ako se dobro sećam.
pbg12345 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 1 minute ago, Time Crisis said: Zadnje dve sezone (Klipersi i OKC) je odigrao odlično, za 10-15 miliona po sezoni mogao je praktično da bira, svakako bi ga potpisao, nije čudo ako je Atlanta morala da preplati malo. A i imali su viška para ako se dobro sećam. nije jbg isto 10-15 i po 20 koliko prima ove i sledece ali opet, najvaznije , zasto oni da ga dovedu? valjda poslednja ekipa kojoj je trebao msm, ako su hteli rezervu kolinsu tog tipa, mogli su dovesti bjelicu za 3puta manje para isto su godiste, a ja bi pre verovao bjelici nego galinariju u bitnim momentima, plus je bjelica stilom igre, kosarkaskom inteligencijom i svim ostalim daleko bolji kao dodatak mladoj ekipi nego galinari ne znam, verovatno preterujem, ali bas ne volim galinarija, mekan bzvzan igrac, koji ce propustiti gro utakmica a i kad zatreba trpace na +20, a na bitnim mecevima nije u stanju da napravi razliku mozda preveliku vaznost dajem tom potpisu, ali nekako gledam tu ekipu, bukvalno sklapaju kockice, svaki potez ima itekako smisla i onda dovedu njega po meni bez apsolutno ikakvog rezona
Ricma Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Kako su promovisali McMilana u trenera, vezali su 8 pobeda. I ne slazem se uopste da je potpis Galinarija los pod ovakvim okolnostima, zapravo njegovom dolasku je najvise kumovao ugovor Collinsa i morali su nekako da se obezbede. Hoksi vec imaju plan B za odlazak Kolinsa, a i ne zaboravimo da su draftovali Okongwua. Zadrzavanjem Collinsa na ovakav roster, barem jedan igrac ce da uzima manje suteva od kvote na koju je navikao i imace potencijalno jedan los ugovor. Imaju previse potrosaca lopti. Bez Galinarija bi bili u tezoj pregovarackoj poziciji gde bi im se teze oprostilo kada bi pustili Collinsa, ovako barem imaju nesto i pripremaju se za zivot bez Collinsa. Njegovim odlaskom bi se otvorilo vise prostora za Huntera i rekao bih da njega vide u buducnosti kao jednog od nosilaca.
theanswer Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 (edited) Galo igra znatno iznad očekivanja trenutno. Njegov problem je što često ne igra. A Atlanta je prošle godine imala 20ak pobeda, najbolje da se očekuje od njih da sad imaju 60. Inače Smailagić startuje protiv Memfisa večeras. Edited March 20, 2021 by theanswer 1
pbg12345 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 5 minutes ago, Ricma said: Kako su promovisali McMilana u trenera, vezali su 8 pobeda. I ne slazem se uopste da je potpis Galinarija los pod ovakvim okolnostima, zapravo njegovom dolasku je najvise kumovao ugovor Collinsa i morali su nekako da se obezbede. Hoksi vec imaju plan B za odlazak Kolinsa, a i ne zaboravimo da su draftovali Okongwua. Zadrzavanjem Collinsa na ovakav roster, barem jedan igrac ce da uzima manje suteva od kvote na koju je navikao i imace potencijalno jedan los ugovor. Imaju previse potrosaca lopti. Bez Galinarija bi bili u tezoj pregovarackoj poziciji gde bi im se teze oprostilo kada bi pustili Collinsa, ovako barem imaju nesto i pripremaju se za zivot bez Collinsa. Njegovim odlaskom bi se otvorilo vise prostora za Huntera i rekao bih da njega vide u buducnosti kao jednog od nosilaca. da, to ima odredjenog smisla cuh i na nekom podkastu slicno razmisljanje, mada opet meni nekako ne pije vodu u potpunosti prevideh pomenuti i to da da su oni i pik potrosili na viosokog igraca, meni je to samo dodatak vise argumentaciji protiv dovodjenja galinarija hanter je odlican i svakako mora biti jedan od najvaznijih delova njihovog rostera u narednim sezonama bice tu svakako guzve, ima je vec i sad, ali u smislu potpisa tih mladih igraca u narednim sezonama ali opet, ne vidim kako je galinari tu deo resenja, zapravo cak suprotno
Recommended Posts