Jozef K. Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Baš je lepo gledati Kingse. Samo još da nije Hilda tu bilo bi savršeno.
1n54jd3r Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 Sve vise mi je u glavi trade Jokic za Embida...ima dosta smisla za obe ekipe 1
omiljeni Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Dobro je videti da Kingsi mogu da mrknu i nekog drugog osim Nuggetsa. Fox dobar, ali me unistava sa ft% :s
Time Crisis Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 12 minutes ago, 1n54jd3r said: Sve vise mi je u glavi trade Jokic za Embida...ima dosta smisla za obe ekipe Bukvalno nema ni teoretske šanse.
Amos Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 (edited) @Kec u Nisu ljudi kec uNisu ja bih vam marnuo ovog Holmsa na leto. Nece se desiti naravno jer covek sigurno nije za rezervu i Denveru ne treba toliko skup rezervni centar, ali ta uzivancija da imas ozbiljnog igraca kad se Debeli klupira zvuci odlicno. Mnogo fin igrac, treba da ga zadrzite. Edited February 8, 2021 by Mos
Amos Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 (edited) edit: dupli Edited February 8, 2021 by Mos
theanswer Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 1 hour ago, Mos said: @Kec u Nisu ljudi kec uNisu ja bih vam marnuo ovog Holmsa na leto. Nece se desiti naravno jer covek sigurno nije za rezervu i Denveru ne treba toliko skup rezervni centar, ali ta uzivancija da imas ozbiljnog igraca kad se Debeli klupira zvuci odlicno. Mnogo fin igrac, treba da ga zadrzite. Pa pošto Embid tradicionalno propušta dosta utakmica imaće Holms dosta prilike da startuje u Nagetsima 1 2
Milošica Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 (edited) @Mos Voleo bih da ga vidim u Denveru, ali teško da će on igde otići za drugog centra. Edited February 8, 2021 by Milošica
Amos Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 1 hour ago, theanswer said: Pa pošto Embid tradicionalno propušta dosta utakmica imaće Holms dosta prilike da startuje u Nagetsima Pazi ako imas Holmsa a Jokica si trejdovao za Embida, logicno je da onda trejdujes Embida i unovcis njegovu vrednost dok jos mozes. Recimo za Foxa i Haliburtona. Meni to ima smisla!
theanswer Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Mpj u Kingse, Beli u Denver, who says no? 1
omiljeni Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Divac sve skockao, a Denver da ubira plodove? btw Kingsi tačno prodisali otkad su Bjelicu deportovali na kraj klupe. 2
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 3 hours ago, Mos said: @Kec u Nisu ljudi kec uNisu ja bih vam marnuo ovog Holmsa na leto. Nece se desiti naravno jer covek sigurno nije za rezervu i Denveru ne treba toliko skup rezervni centar, ali ta uzivancija da imas ozbiljnog igraca kad se Debeli klupira zvuci odlicno. Mnogo fin igrac, treba da ga zadrzite. Jos kad se setim da je dosao da bude rezerva Dedmonu pre nekih godinu ipo.... Odlican igrac, i odbrana i napad, srce, ma sve...ne srlja, tacno zna ulogu i sta ume a sta ne. Deluje da mu je lepo u Kingsima, i da ce hteti da ga zadrze, a sta ce biti videcemo...mozda zavisi i od toga kako prodjemo u po
Recommended Posts