Mil@n Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) 3 hours ago, Djuro said: jedan od onih igraca koji sve ima, samo jedno (a najvaznije) nema. mozak. (nedovic, radmanovic) Nadam se da pratiš kako igra Nedović u Panatinaikosu. Uopšte, kad nije povređen (što je nažalost bilo retko), odlično je igrao poslednjih godina, nije zaslužio da ga ovako spominješ. Edited February 7, 2021 by Mil@n 1
1n54jd3r Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 3 minutes ago, Mil@n said: Nadam se da pratiš kako igra Nedović u Panatinaikosu. Uopšte, kad nije povređen (što je nažalost bilo retko), odlično je igrao poslednjih godina, nije zaslužio da ga ovako spominješ. Sve stoji, samo je cinjenica da mu vidno fali kosarkaskog IQ-a...da to ima ostao bi u NBA ili bi bio medju top10 igraca Evrolige
Djuro Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Ja ga bas nahvalio, ne razumem. Covek ima sve al' glup ko q.
Moća Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 I sinoć niko nije došao pa je morao da igra sam. 2 1
Time Crisis Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 6 hours ago, Djuro said: (e tu se vidi koliki je DEN krs od ekipe - kad vec ide kukanje "joj, bar da nam je Kampaco bijo...") Ne znam što ljudi i dalje potcenjuju Kampaca
Mil@n Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) 2 hours ago, Djuro said: Ja ga bas nahvalio, ne razumem. Covek ima sve al' glup ko q. Znači, glup kao kurac ali trpa po 30 u euroligi sa 189cm visine i 80 kila, daj nemoj zajebavati jbt. Edited February 7, 2021 by Mil@n 1
precog Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 51 minutes ago, Time Crisis said: Ne znam što ljudi i dalje potcenjuju Kampaca kampaco da ima jos 10-15cm bio bio bi all star, veliki car. sinoc bi im znacio za foksa, a i da rola sa jokicem, kapiraju se dobro na terenu.
Djolle Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 1 hour ago, Time Crisis said: Ne znam što ljudi i dalje potcenjuju Kampaca Kampaco ima svoje limite, ali je bar borac i pokušava da zasmeta u odbrani koliko može. Kako je Moris odigrao odbranu na Foxu u završnici, ono je za zatvor. Nego Jokić nije taj tip koji će da iznapušava nekog, on širi ruke i vrti glavom u fazonu "jbg, ja dajem sve od sebe, al šta ću kad igram sa kretenima"...
1n54jd3r Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 Mislim da je Jokicu iznad svega ostalog motivacija da osvoji prsten...sa ovako konstruisanim timom sada je vec svima jasno da je to nemoguca misija...e sad, ne znam gde bi to mogao da ostvari a da je trejd realno izvodljiv...
precog Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 debeli ostaje u denveru dok ga oni ne trejduju ili ga ne zakucaju za klupu, nema sanse vojvodjanina da nateras da se cima kad se jednom navikne na nesto. 1
napadaj Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Čovek je izjavio da mu se Denver sviđa više nego LA, NY itd, gospodin.
Recommended Posts