Joe D Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 monte morris na foxu nije bas bila dobra ideja.
Mil@n Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Jokić je neoisivi i neverovatni bog košarke, ali Denver je teška kurčina od ekipe. Biću srećan ako ih budem gledao u jednoj play off seriji, makar i ispali.
1n54jd3r Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 U Denveru Jokara 50 poena, prvi sledeci deda Milsap sa 14...kod Kingsa 4 igraca ubacise po 20 i vise
1n54jd3r Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 Zivo me zanima hipoteticka situacija da je Jokara npr diva tipa Hardena ili Dejvisa...koja bi bila destinacija/-je gde bi trazio da bude trejdovan
freakns Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 dugo nisam bio ovako razocaran posle tekme... Millsap i Barton vise ne mogu da igraju, Morris i Green su dobri za klupu i ostanes sa Jokicem, Murrayom i Garrisom kao jedinim regularim starterima... za MPJa nisam pametan... ne razumem RJ Hampton ce morati dobijati minute.
Time Crisis Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 44 minutes ago, 1n54jd3r said: Zivo me zanima hipoteticka situacija da je Jokara npr diva tipa Hardena ili Dejvisa...koja bi bila destinacija/-je gde bi trazio da bude trejdovan Mogao bi bukvalno da traži gde god hoće, Balmer bi platio tri tovara blaga 1
Djuro Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 7 hours ago, precog said: to, holmes je snazan i ne moze da ga ugura pod kos, a onda udvajanje. ne pomaze ni sto je barton u kurcu, a moris nekarakteristicno glup. steta sto se faku povredio. da, bas steta, inace bismo brojali do 50 i za Foxa. (e tu se vidi koliki je DEN krs od ekipe - kad vec ide kukanje "joj, bar da nam je Kampaco bijo...") 7 hours ago, Have_Fun said: MPJ mi se sve manje dopada, jeb'o ga Keselj jedan od onih igraca koji sve ima, samo jedno (a najvaznije) nema. mozak. (nedovic, radmanovic)
Downforce Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) Mozda je ipak onaj cuveni crveni papir bio zbog problema sa mozgom umesto problema sa ledjima... Edited February 7, 2021 by Downforce
Djuro Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Jbt, ladno imamo igraca u NBA, koji ubacuje 50 poena, eeej, zajebavajuci se, pri tome. I niko nista. Ni haila, ni spomenika - nista. Apsolutno niko se ne uzbudjuje. Mnogo smo se bre razmazili. 3
1n54jd3r Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 Zato sto je lestvica ocekivanja na nivou da ce nekada voditi tim do sampionskog prstena...slicno kao i sa ocekivanjima u vezi Novaka, kad dodje do finala GS i izgubi, onda je to nekako njah
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Kako vam se cine ovi neki novi Kingsi?
Milošica Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 (edited) Fox-Haliburton-Holmes je super osnova. Ne volim Barnesa, ali je odličan ove sezone. Fali tu jedan all star igrač za ozbiljnu Plejof tuču, a deluje mi da je i klupa tanka. Da je Begli na primer ispunio ono što se očekivalo...A ne verujem da će još mnogo napredovati. Kao šesti igrač je dobra opcija. Edited February 7, 2021 by Milošica 1
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 7, 2021 Posted February 7, 2021 Holmsu istice ugovor, pitanje je da li ce biti tu i nadalje... A Bagli...jedini napredak mu je sut za 3p. Ali trenutno , po meni, za njihove dugogodisnje standarde igraju odlicnu kosarku.
Recommended Posts