Jump to content

NBA 20/21

lakers repeat? 77 members have voted

1. 1. lakers repeat?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 31.1.2021. at 8:39, iDemo said:

Ovo je dobro...

'vako se to radi

Izgleda nije igrao Denver :D

jeste u plejofu sad?

Jos ne, ali dobili Bostona rano jutros. 10-11 omjer.

to znam, nego nisam pratio tabelu. 

Star is born.  Vise puta ga Bostonovi komentatori uporedjivali sa Pipenom.. Prija oku gledati ga, i pored onog cudnog suta.

7NzFwW0.png

fIAidLh.png

my man lol GIF by Steve Harvey TV

2 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Vise puta ga Bostonovi komentatori uporedjivali sa Pipenom

Dobro, vižgljav je ali ostalo nema veze. I dalje mi liči na nešto višeg Andre Milera koji ima i šut spolja. Bilo bi zanimljivo videti šta bi se desilo kada bi njemu dali prenos i organizaciju a Foxa pustili da trpa.

Andre Miler bog košarke. U 4 LAL-Denver, tnt doubleheader, izlaze prve all star brojke, hype!

2 hours ago, zorglub said:

Dobro, vižgljav je ali ostalo nema veze. I dalje mi liči na nešto višeg Andre Milera koji ima i šut spolja. Bilo bi zanimljivo videti šta bi se desilo kada bi njemu dali prenos i organizaciju a Foxa pustili da trpa.

I meni je to padalo na pamet, da vodi ekipu poput C.Pola... 

Nego kad pomenu Foxa... poceo da razmislja (mislio sam da se nikad nece desiti) , ne srlja previse, naucio je da probije pa izbaci nekog ko je sam na 3p line, poboljsao dosta sut, i selekciju suta... 

Ja sam mislio da su bili pametni pa otkazali AllStar :huh:

+1 gledam i neverujem kakav sad All Star u martu

a ove odlozene utakmice ce da se odigraju izmedju sezona?

• Author
Nikola Jokic is No. 2 in the first returns of the Western Conference All-Star fan votes, behind LeBron James and ahead of ... everyone else.

Image
1 hour ago, Joe D said:

a ove odlozene utakmice ce da se odigraju izmedju sezona?

igrace se valjda u drugom delu, to je i jedan od razloga zasto nije jos saopsten raspored za drugi deo. treba ocekivati da nece ni sve te utakmice biti odigrane.

Guest
This topic is now closed to further replies.