Jump to content
IGNORED

Bajden - jedno staro i očekivano presidency?

theanswer

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, *edited by mod said:

Biće onda da smo mi ovde u većini mudriji i pametniji od nje, pošto nam je uglavnom bilo jasno da je otprilike ovoliko senilan...

Naravno da je sam potez skandalozan, ne bi me čudilo da je bio i deo nekog deal-a oko povlačenja iz trke.

Sa druge strane, čisto sumnjam da bi Tramp jurcao oko Bajdena seniora i juniora sada kada su izbori gotovi, nije kao da će da ide opet na izbore. Naprosto je Jr kriv kao greh i samo su ovako mogli da ga obezbede.

I naravno da očekujem da će i Tramp na kraju mandata odradi neko masovno pomilovanje i to isto u periodu između novembra i januara...

Pa ona se tu nije pitala nego Bajden. Nije ona mogla da učestvuje na prajmaris jer bi se onda ispostavilo da zabija nož u leđa Bajdenu koji je njen čovek, podpredsednik njenog muža. Razapeli bi je, napravila bi haos u stranci itd. Bajden je trebao da osustane sam na vreme ali kompilacija podlosti i senilnosti plus ludo ambiciozna žena je dovela do toga da su čekali bukvalno zadnji trenutak, ako ne i kasnije da se ovaj povuče pa uveli Kamalu koja je nivo retardiranog deteta iz predškolske ustanove, ako i toliko.

Posted
5 minutes ago, Tsai said:

Deda solidno uterao demokratama 

Trump pobedio, Bajden solidan... :fantom:

• +1 2
  • Haha 6
Posted

Ali bas ga uterao Demsima. Svako zna da je Trump lopuža, narcis i da bi prvi sam sebe pomilovao, prekršio sve zakone, a da nije izabran svakako bi završio u ćumezu za ono u americkoj Gruziji. Ali sada svaki argument protiv pada u vodu. Lepo može da pokaže da ne radi ništa drugo što ne bi opozicija radila - i Bajden ih je zakopao za sva vremena izbijajući i poslednji argument pristojnity.

• +1 1
Posted

Ja mislim - ne prizivam - da on neće dočekati sledeću godinu (2026).

Posted

Taman koliko su oni njemu uterali sa onom sikterušom u minut do dvanaest, red je i on njima.

Šta ga realno boli dupe za stranku? Biden je iz tog sveta, sigurno bolje od svih nas zajedno zna koliko je iluzoran taj pristojnity.

Ne može mu se zameriti ako mu je od tih fantoma bitnije dete kreten, mali sinčić od 54 godine koji se, eto, našao u problemu, uhvatilo ga neko loše društvo...

Glupo jeste, ali opet i savršeno ljudski što hoće da ga zaštiti.

• +1 3
Posted

Da samo sto je sad ostao bez zastite a trebace mu jedno 3 sekunde da ponovo upadne u nevolju

Posted
51 minutes ago, dragance said:

Ali bas ga uterao Demsima. Svako zna da je Trump lopuža, narcis i da bi prvi sam sebe pomilovao, prekršio sve zakone, a da nije izabran svakako bi završio u ćumezu za ono u americkoj Gruziji. Ali sada svaki argument protiv pada u vodu. Lepo može da pokaže da ne radi ništa drugo što ne bi opozicija radila - i Bajden ih je zakopao za sva vremena izbijajući i poslednji argument pristojnity.

Verovatno i šire. Kada u budućnosti krenu globalna pomilovanja uže i šire familije političara iz celog sveta, ko će da se nađe da im kaže da je to no-no? Svakako zajeban presedan.

• +1 1
Posted
12 minutes ago, Tutankamon said:

Da samo sto je sad ostao bez zastite a trebace mu jedno 3 sekunde da ponovo upadne u nevolju

Jebiga, tata je hteo da ostane još četiri godine na vlasti, da ga izvede na pravi put i održi ga tamo (sa 58. godina bi najzad postao punoletan).

Ali nisu dali Obama, Nancy, i društvo. Nadam se da se JB bar malo nasmejao kad su mu objasnili ishod izbora, podsetili ga ko beše Kamala, koji Donald, a Dooonald, pa što ne kažeš...

• +1 1
Posted (edited)

UK je od 2016. promijenila 5 Tory premijera i svaki put su se ponasali kao da prethodni nije ni postojao, novi list. Tako ce i Demsi napraviti otklon od Bajdenare i Harris, kao da nisu ni postojali . Za to imaju najmanje 4 godine. Ovo sto je Dark Brandon napravio ce se zaboraviti cim Trumpara krene da dere guzove od 20. januara.

Edited by Seabass
  • +1 2
Posted

Poslednji fuck you matorog demsima

giphy.webp

• +1 1
Posted
5 minutes ago, apostata said:

Son-in-law’s father.

• +1 1
Posted

Koliko sam razumeo ipak moze da im se sudi za neka druga nova dela ili ?

• Create New...