Seabass Posted Monday at 13:15 Posted Monday at 13:15 4 minutes ago, Jesper23 said: Zaradili pare prodavajući knjige + skini tog Roleksa Nobela, not bed, not bed et ol. Kakve to veze ima sa ovom raspravom? Michelle Obama rekla da nece da se kandiduje jer joj ne treba agro koji uz to ide, dosta joj je bilo 8 godina. Kako su zaradili pare, nije bitno za ovu raspravu i iskreno, zaboli me milokliz.
Seabass Posted Monday at 13:16 Posted Monday at 13:16 1 minute ago, Tutankamon said: Nije htela da se petlja u zverinjak a par postova ranije nju optuzujes da je ona pogresno savetovala Bajdena a ovaj je slusao...nije bas ispijala pinjakoladu na Bahamima Nisam to rekao.
copkillah Posted Monday at 13:18 Posted Monday at 13:18 6 minutes ago, Seabass said: Sad necemo nikada znati. Kako nećemo znati? Pa valjda si mogao da vidiš koliki je kapacitet i do sada?
Tutankamon Posted Monday at 13:21 Posted Monday at 13:21 4 minutes ago, Seabass said: Kakve to veze ima sa ovom raspravom? Michelle Obama rekla da nece da se kandiduje jer joj ne treba agro koji uz to ide, dosta joj je bilo 8 godina. Kako su zaradili pare, nije bitno za ovu raspravu i iskreno, zaboli me milokliz. Nije htela da se kandiduje iz lojalnosti prema Bajdenu. Posle je bilo kasno. Da se ranije utvrdilo da je ovaj ovoliko senilan kandidovala bi se 1000 posto1 1
Jesper23 Posted Monday at 13:23 Posted Monday at 13:23 (edited) 9 minutes ago, Seabass said: Kakve to veze ima sa ovom raspravom? Michelle Obama rekla da nece da se kandiduje jer joj ne treba agro koji uz to ide, dosta joj je bilo 8 godina. Kako su zaradili pare, nije bitno za ovu raspravu i iskreno, zaboli me milokliz. Samo sam konstatovao poresku prijavu za bp Obama, čestiti i pošteni ljudi. Rekao si da su puni ko brod, izgleda da se od spisateljstva dobro živi, barem preko bare. Edited Monday at 13:25 by Jesper23
Seabass Posted Monday at 13:25 Posted Monday at 13:25 2 minutes ago, copkillah said: Kako nećemo znati? Pa valjda si mogao da vidiš koliki je kapacitet i do sada? Kako ti ili ja vidimo neciji kapacitet rijetko utice na ishod politickog procesa. Nije ona sama vodila kampanju. Koliko je spucala u Beyoncee i ostale Opre? Citav tim savjetnika je uz nju da joj suflira sta da kaze. Ona se u tome nije najbolje snasla i izgubila. Nece imati jos jednu priliku. Just now, Tutankamon said: Nije htela da se kandiduje iz lojalnosti prema Bajdenu. Posle je bilo kasno. Da se ranije utvrdilo da je ovaj ovoliko senilan kandidovala bi se 1000 posto1 OK
Seabass Posted Monday at 13:27 Posted Monday at 13:27 3 minutes ago, Jesper23 said: Samo sam konstatovao finansijski izvještaj za bp Obama, čestiti i pošteni ljudi. Rekao si da su puni ko brod, izgleda da se od spisateljstva dobro živi, barem preko bare. Pa i ja sam samo konstatovao zasto je boli kurac da se kandiduje, nisam aludirao na postenje.
Кристофер Лумумбо Posted Monday at 13:35 Posted Monday at 13:35 1 hour ago, Filozof manijak said: Problem je što onda nema kukanja kad Tramp uradi isto Brat je amnestirao prvi esalon zlikovaca iz njegove administracije i okruzenja. 1 1
Filozof manijak Posted Monday at 13:41 Posted Monday at 13:41 Ja nisam apologeta Trampa, naprotiv, ali ovaj potez Bajdena daje municiju trumptardima da pucaju kao Srbi u Džeksonvilu na Božić Verujem da bi svaki roditelj učinio sve da zaštiti svoje dete, ali verujem da ne bi dozvolio da mu dete dođe u ovakvu situaciju gde fga vadi samo amnestija POTUS-a 2
mandingo Posted Monday at 14:06 Posted Monday at 14:06 22 minutes ago, Filozof manijak said: Ja nisam apologeta Trampa, naprotiv, ali ovaj potez Bajdena daje municiju trumptardima da pucaju kao Srbi u Džeksonvilu na Božić Verujem da bi svaki roditelj učinio sve da zaštiti svoje dete, ali verujem da ne bi dozvolio da mu dete dođe u ovakvu situaciju gde fga vadi samo amnestija POTUS-a Jackson, CA je grad gde Srbi pucaju na Bozic. 1 1
*edited by mod Posted Monday at 15:42 Posted Monday at 15:42 2 hours ago, Tutankamon said: Nije htela da se kandiduje iz lojalnosti prema Bajdenu. Posle je bilo kasno. Da se ranije utvrdilo da je ovaj ovoliko senilan kandidovala bi se 1000 posto1 Biće onda da smo mi ovde u većini mudriji i pametniji od nje, pošto nam je uglavnom bilo jasno da je otprilike ovoliko senilan... Naravno da je sam potez skandalozan, ne bi me čudilo da je bio i deo nekog deal-a oko povlačenja iz trke. Sa druge strane, čisto sumnjam da bi Tramp jurcao oko Bajdena seniora i juniora sada kada su izbori gotovi, nije kao da će da ide opet na izbore. Naprosto je Jr kriv kao greh i samo su ovako mogli da ga obezbede. I naravno da očekujem da će i Tramp na kraju mandata odradi neko masovno pomilovanje i to isto u periodu između novembra i januara...
Popular Post Weenie Pooh Posted Monday at 16:55 Popular Post Posted Monday at 16:55 Uh koliko priče oko realno nebitnog pomilovanja za realno nebitnog lika... Bar da ste, kao mladi influenser Hari Sisoje, godinama duvali u tikvu sa natpisom "vladavina prava". 10
dragance Posted Monday at 18:17 Posted Monday at 18:17 Ali kako se Bajden epski posrao po svima. Čak ga i urednik Politico razvlači i daje dobar opis stvari: Joe Biden’s final insult - https://www.politico.com/news/magazine/2024/12/02/joe-biden-parting-insult-hunter-biden-pardon-00192113 1
Recommended Posts