Jump to content
IGNORED

Bajden - jedno staro i očekivano presidency?

theanswer

Recommended Posts

Posted

Boss move, mator, zavrsava karijeru, spasava sina. Uradio bi to, trepnuo ne bi. 

• +1 4
  • Haha 2
Posted
2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

uz opšte odobravanje članova sekte

• +1 2
Posted

Sekta je maga, ovde vidim podeljena misljenja. Ljudi koji su naklonjeni dem stranci, a koje ja pratim, uglavnom kukaju zvog ovoga. 

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Apsolutno. Hiljadu puta gore je da ostavi sina mafijaskom siledziji sa 34 felonies koji je sebe stavio iznad zakona. 

• Haha 5
Posted
1 hour ago, Tresko said:

Ovo je gore čak i od Clintonovog pomilovanja Marka Ritch-a, zadnje večeri predsednikovanja, u zamenu za ček od 10 miliona dolara.

Da nisi zaboravio da pomeneš neka skorija ekspres pomilovanja u zamenu za čekove, tamo negde par dana pre 20. januara 2021. ?  A bilo je mnogo više od 10 milki...

Da ne govorimo o najavljenim pomilovanjima za sve J6 idiote ?

• +1 1
Posted
21 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Sekta je maga, ovde vidim podeljena misljenja. Ljudi koji su naklonjeni dem stranci, a koje ja pratim, uglavnom kukaju zvog ovoga. 

Nisi me razumeo ili nisam bio jasan: obe strane imaju svoje sektaše, nije sektaš svako ko glasa za jedne ili druge. Meni su uglavnom poiskakali sektaši.

Posted

Loš potez, prvenstveno za Demokrate generalno (Bajden se odavno dezavuisao), pozivaš se na principe koje posle sam kršiš, i time a priori gušiš i svaku buduću kritiku sličnih Trampovih poteza, kojih će sigurno biti, a i pokazuješ da nisi mnogo bolji.

• +1 3
Posted

image.gif.8351ba8cc9b2db5e68226889f8fd6b5a.gif

Koliko je ceo ovaj svet do jaja!! :wOOt3:

Kako su nas samo dobro lagali tamo negde do kraja XX veka...

• +1 2
Posted
56 minutes ago, Seabass said:

Apsolutno. Hiljadu puta gore je da ostavi sina mafijaskom siledziji sa 34 felonies koji je sebe stavio iznad zakona. 

Presude bi trebalo da budu u decembru (ili presuda) a mafijaski siledzija dolazi na vlast krajem januara...

Posted

Kazniće ga Ameri na izborima :fantom:

Realno ovdje je zavuko do balčaka i ekipici koja ga je ispalila pred izbore i to zbog čega, da bi ih opet naguzio narandžasti pavijan. 

• +1 5
Posted
1 minute ago, Tutankamon said:

Presude bi trebalo da budu u decembru (ili presuda) a mafijaski siledzija dolazi na vlast krajem januara...

Prvostepena presuda. Onda dolazi januar, Matt Gaetz Pam Bondi na čelo DoJ... 

Posted
1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

Problem je što onda nema kukanja kad Tramp uradi isto

• +1 4
Posted
37 minutes ago, VoodooDerina said:

Kako su nas samo dobro lagali tamo negde do kraja XX veka...

Ja ni sada ne mogu sebi da oprostim kakva sam bio budala.

Imao sam krajem 80-tih negdje 25+ godina, čovjek po svim mjerilima, a takav idiot, neoprostivo, jednostavno neoprostivo.

• +1 1
  • Create New...