Кристофер Лумумбо Posted Monday at 10:24 Posted Monday at 10:24 Boss move, mator, zavrsava karijeru, spasava sina. Uradio bi to, trepnuo ne bi. 4 2
copkillah Posted Monday at 10:27 Posted Monday at 10:27 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Boss move, mator, zavrsava karijeru, spasava sina. Uradio bi to, trepnuo ne bi. uz opšte odobravanje članova sekte 2
Кристофер Лумумбо Posted Monday at 10:30 Posted Monday at 10:30 Sekta je maga, ovde vidim podeljena misljenja. Ljudi koji su naklonjeni dem stranci, a koje ja pratim, uglavnom kukaju zvog ovoga. 1
Seabass Posted Monday at 10:30 Posted Monday at 10:30 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Boss move, mator, zavrsava karijeru, spasava sina. Uradio bi to, trepnuo ne bi. Apsolutno. Hiljadu puta gore je da ostavi sina mafijaskom siledziji sa 34 felonies koji je sebe stavio iznad zakona. 5
braca Posted Monday at 10:38 Posted Monday at 10:38 1 hour ago, Tresko said: Ovo je gore čak i od Clintonovog pomilovanja Marka Ritch-a, zadnje večeri predsednikovanja, u zamenu za ček od 10 miliona dolara. Da nisi zaboravio da pomeneš neka skorija ekspres pomilovanja u zamenu za čekove, tamo negde par dana pre 20. januara 2021. ? A bilo je mnogo više od 10 milki... Da ne govorimo o najavljenim pomilovanjima za sve J6 idiote ? 1
copkillah Posted Monday at 10:54 Posted Monday at 10:54 21 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Sekta je maga, ovde vidim podeljena misljenja. Ljudi koji su naklonjeni dem stranci, a koje ja pratim, uglavnom kukaju zvog ovoga. Nisi me razumeo ili nisam bio jasan: obe strane imaju svoje sektaše, nije sektaš svako ko glasa za jedne ili druge. Meni su uglavnom poiskakali sektaši.
Jeremija Posted Monday at 11:10 Posted Monday at 11:10 Loš potez, prvenstveno za Demokrate generalno (Bajden se odavno dezavuisao), pozivaš se na principe koje posle sam kršiš, i time a priori gušiš i svaku buduću kritiku sličnih Trampovih poteza, kojih će sigurno biti, a i pokazuješ da nisi mnogo bolji. 3
braca Posted Monday at 11:14 Posted Monday at 11:14 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_granted_executive_clemency_by_Donald_Trump
VoodooDerina Posted Monday at 11:19 Posted Monday at 11:19 Koliko je ceo ovaj svet do jaja!! Kako su nas samo dobro lagali tamo negde do kraja XX veka... 2
Tutankamon Posted Monday at 11:27 Posted Monday at 11:27 56 minutes ago, Seabass said: Apsolutno. Hiljadu puta gore je da ostavi sina mafijaskom siledziji sa 34 felonies koji je sebe stavio iznad zakona. Presude bi trebalo da budu u decembru (ili presuda) a mafijaski siledzija dolazi na vlast krajem januara...
James Marshall Posted Monday at 11:30 Posted Monday at 11:30 Kazniće ga Ameri na izborima Realno ovdje je zavuko do balčaka i ekipici koja ga je ispalila pred izbore i to zbog čega, da bi ih opet naguzio narandžasti pavijan. 5
braca Posted Monday at 11:32 Posted Monday at 11:32 1 minute ago, Tutankamon said: Presude bi trebalo da budu u decembru (ili presuda) a mafijaski siledzija dolazi na vlast krajem januara... Prvostepena presuda. Onda dolazi januar, Matt Gaetz Pam Bondi na čelo DoJ...
copkillah Posted Monday at 11:53 Posted Monday at 11:53 38 minutes ago, braca said: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_granted_executive_clemency_by_Donald_Trump Pa dobro je što si ovo okačio, dakle priznaješ da u suštini nema nekih pretranih razlika između Trampa i Bajdena?
Filozof manijak Posted Monday at 11:54 Posted Monday at 11:54 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Boss move, mator, zavrsava karijeru, spasava sina. Uradio bi to, trepnuo ne bi. Problem je što onda nema kukanja kad Tramp uradi isto 4
apostata Posted Monday at 12:07 Posted Monday at 12:07 37 minutes ago, VoodooDerina said: Kako su nas samo dobro lagali tamo negde do kraja XX veka... Ja ni sada ne mogu sebi da oprostim kakva sam bio budala. Imao sam krajem 80-tih negdje 25+ godina, čovjek po svim mjerilima, a takav idiot, neoprostivo, jednostavno neoprostivo. 1
Recommended Posts