Mel Posted November 11, 2024 Posted November 11, 2024 On 9. 11. 2024. at 15:49, x500 said: Dzo je odrzao dobar, i vrlo pomirljiv govor, povodom Donaldovog uspeha na izborima. Pritom se izgleda jako dobro drzi, kao da mu prija manjak pritiska cela vest na nova.rs. Neverovatno, bio je 110% prisutan, valjda ga endorfini i sreca malo podigli.
Lezilebovich Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 39 minutes ago, copkillah said: Nadrealni momenti lukavo je frejmovano u tvitu kao da ga brani od Trampa sprdnja 1 1
Mel Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 14 minutes ago, Lezilebovich said: lukavo je frejmovano u tvitu kao da ga brani od Trampa sprdnja Pa i 1 genocid je pocinio jer ga je Tramp prisilio, a nece ovako neku sitnicicu. 1
copkillah Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 27 minutes ago, Lezilebovich said: lukavo je frejmovano u tvitu kao da ga brani od Trampa sprdnja ozbiljan šljam, ozbiljan s druge strane, sin Danilo Hanter deluje dovoljno retardirano da samog sebe ponovo zakopa
Tresko Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 4 hours ago, vememah said: Ovo je gore čak i od Clintonovog pomilovanja Marka Ritch-a, zadnje večeri predsednikovanja, u zamenu za ček od 10 miliona dolara. 1 2
Jesper23 Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Kakav dasa, svaka mu čast. Za ovo treba imati muda, nije džaba USA - land of the free, home of the brave. Hanter je fri, a Džo je brejv. Inače, nedavno sam pročitao najbolju definiciju Kamale Haris, a to je da je ona NPC. 4 3 1
Mel Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 2 minutes ago, Jesper23 said: Inače, nedavno sam pročitao najbolju definiciju Kamale Haris, a to je da je ona NPC. To smo vec komentarisali, nisam znala za ovaj naziv doduse (Amerikanci su super u tom smislu, imaju jako bogat jezik za sve te definicije i finese, naprave naziv i skracenicu da ne moras opisno).
Jesper23 Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 2 minutes ago, Mel said: To smo vec komentarisali, nisam znala za ovaj naziv doduse (Amerikanci su super u tom smislu, imaju jako bogat jezik za sve te definicije i finese, naprave naziv i skracenicu da ne moras opisno). Da, da NPC - non playable character. Lik u igricama koji izgovara iste rečenice i to je to, uboli su u sredinu. Mene zanima da li se ove zajebancije oko pomilovanja mogu povući, ovo je klasična zloupotreba. Kakva demokratija, klasična idiokratija. 1
dragance Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Tako će i Tramp sam sebe da pomiluje, a već je najavio da će pomilovati Jaredovog oca kojeg će onda postaviti za ambasadora u Parizu! 2
Mel Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Just now, Jesper23 said: Da, da NPC - non playable character. Lik u igricama koji izgovara iste rečenice i to je to, uboli su u sredinu. Mene zanima da li se ove zajebancije oko pomilovanja mogu povući, ovo je klasična zloupotreba. Kakva demokratija, klasična idiokratija. I bice sve gore i po demokratiju i po sve nas. I to ne zato sto su Amerikanci debili koje velikom vecinom zabole sta god im vlast i njihovi drugari rade po Palestini, vec pre svega zato sto svaka osvojena sloboda i udeo u vlasti obicnog puka vs kojekakvi oligarsi i strukture uprave biva potpisnuta i izbrisana vremenom. I sad je neki trenutak globalne regresije sto se toga tice.
Tutankamon Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Kako bi njima legao Seselj sa parolom "ko vas jebe sto ste mi verovali"...bio bi im najbolji predsednik u istoriji
Recommended Posts