Mel Posted November 11 Posted November 11 On 9. 11. 2024. at 15:49, x500 said: Dzo je odrzao dobar, i vrlo pomirljiv govor, povodom Donaldovog uspeha na izborima. Pritom se izgleda jako dobro drzi, kao da mu prija manjak pritiska cela vest na nova.rs. Neverovatno, bio je 110% prisutan, valjda ga endorfini i sreca malo podigli.
Lezilebovich Posted December 2 Posted December 2 39 minutes ago, copkillah said: Nadrealni momenti lukavo je frejmovano u tvitu kao da ga brani od Trampa sprdnja 1 1
Mel Posted December 2 Posted December 2 14 minutes ago, Lezilebovich said: lukavo je frejmovano u tvitu kao da ga brani od Trampa sprdnja Pa i 1 genocid je pocinio jer ga je Tramp prisilio, a nece ovako neku sitnicicu. 1
copkillah Posted December 2 Posted December 2 27 minutes ago, Lezilebovich said: lukavo je frejmovano u tvitu kao da ga brani od Trampa sprdnja ozbiljan šljam, ozbiljan s druge strane, sin Danilo Hanter deluje dovoljno retardirano da samog sebe ponovo zakopa
Tresko Posted December 2 Posted December 2 4 hours ago, vememah said: Ovo je gore čak i od Clintonovog pomilovanja Marka Ritch-a, zadnje večeri predsednikovanja, u zamenu za ček od 10 miliona dolara. 1 2
Jesper23 Posted December 2 Posted December 2 Kakav dasa, svaka mu čast. Za ovo treba imati muda, nije džaba USA - land of the free, home of the brave. Hanter je fri, a Džo je brejv. Inače, nedavno sam pročitao najbolju definiciju Kamale Haris, a to je da je ona NPC. 4 3 1
Mel Posted December 2 Posted December 2 2 minutes ago, Jesper23 said: Inače, nedavno sam pročitao najbolju definiciju Kamale Haris, a to je da je ona NPC. To smo vec komentarisali, nisam znala za ovaj naziv doduse (Amerikanci su super u tom smislu, imaju jako bogat jezik za sve te definicije i finese, naprave naziv i skracenicu da ne moras opisno).
Jesper23 Posted December 2 Posted December 2 2 minutes ago, Mel said: To smo vec komentarisali, nisam znala za ovaj naziv doduse (Amerikanci su super u tom smislu, imaju jako bogat jezik za sve te definicije i finese, naprave naziv i skracenicu da ne moras opisno). Da, da NPC - non playable character. Lik u igricama koji izgovara iste rečenice i to je to, uboli su u sredinu. Mene zanima da li se ove zajebancije oko pomilovanja mogu povući, ovo je klasična zloupotreba. Kakva demokratija, klasična idiokratija. 1
dragance Posted December 2 Posted December 2 Tako će i Tramp sam sebe da pomiluje, a već je najavio da će pomilovati Jaredovog oca kojeg će onda postaviti za ambasadora u Parizu! 2
Mel Posted December 2 Posted December 2 Just now, Jesper23 said: Da, da NPC - non playable character. Lik u igricama koji izgovara iste rečenice i to je to, uboli su u sredinu. Mene zanima da li se ove zajebancije oko pomilovanja mogu povući, ovo je klasična zloupotreba. Kakva demokratija, klasična idiokratija. I bice sve gore i po demokratiju i po sve nas. I to ne zato sto su Amerikanci debili koje velikom vecinom zabole sta god im vlast i njihovi drugari rade po Palestini, vec pre svega zato sto svaka osvojena sloboda i udeo u vlasti obicnog puka vs kojekakvi oligarsi i strukture uprave biva potpisnuta i izbrisana vremenom. I sad je neki trenutak globalne regresije sto se toga tice.
Tutankamon Posted December 2 Posted December 2 Kako bi njima legao Seselj sa parolom "ko vas jebe sto ste mi verovali"...bio bi im najbolji predsednik u istoriji
Recommended Posts