189- Posted July 18 Posted July 18 ne kontam zasto kamala ima manje sanse od bidena ako se vec svi slazu da je ovaj drugi postao potpuna sprdnja. sta jel postoje takvi hardcore biden glasaci koji ce pre apstinirati ili glasati za trumpa umesto harris? 1
Ayatollah Posted July 18 Posted July 18 Ja koliko vidim ovde, nema ni jednog kandidata DEM koji ima prednost u odnosu na Trampa na nacionalnom nivou. Čak ni Mišel, ona je izjednačena: https://projects.fivethirtyeight.com/polls/national/ 1
Peter Fan Posted July 18 Posted July 18 12 minutes ago, 189- said: ne kontam zasto kamala ima manje sanse od bidena ako se vec svi slazu da je ovaj drugi postao potpuna sprdnja. sta jel postoje takvi hardcore biden glasaci koji ce pre apstinirati ili glasati za trumpa umesto harris? Zato ste se izbori dobivaju ili gube na glasovima neodlucenih/nezavisnih u tzv. swing states. A takvi su veoma manje izvjesni da bi glasali za Kamalu. U stvari za nju nebi glasala ni vecina demokrata. 1
ducca Posted July 18 Posted July 18 Lepo je rekao Tramp pre 2 nedelje na golfu da je Bajden gotov i da ga menja KH.
vememah Posted July 19 Posted July 19 Quote toward what they see as muted support from Pres. Obama, and toward Dem leaders who one source says are “hiding” behind statements. If they want him out, they’ll have to push, source adds. Feels disrespected. Still, a fluid moment and no one has figured out an effective way to quiet this drift of nervous Democrats away from Biden and know many Dems want Biden to just break at some point soon.
dragance Posted July 19 Posted July 19 8 hours ago, 189- said: ne kontam zasto kamala ima manje sanse od bidena ako se vec svi slazu da je ovaj drugi postao potpuna sprdnja. sta jel postoje takvi hardcore biden glasaci koji ce pre apstinirati ili glasati za trumpa umesto harris? Zato što još sada nije stvarni kandidat. Sačekaj da bude ozvaničena pa onda postavi pitanje. Ljudska psiha. 4
*edited by mod Posted July 19 Posted July 19 Da je Bajden u ovom stanju a da ima recimo još dve godine mandata, niko ne bi tražio od njega da se povuče. I to je po meni prilično tragično. 2
Sammael Posted July 19 Posted July 19 2 hours ago, dragance said: Zato što još sada nije stvarni kandidat. Sačekaj da bude ozvaničena pa onda postavi pitanje. Ljudska psiha. A i poprilično je bila fikus, plus stvari kojima se bavila nije odradila baš najidealnije. Međutim mislim da ima šanse realno samo da se ovaj nesretni senilni starac skloni.
Budja Posted July 19 Posted July 19 4 minutes ago, Sammael said: A i poprilično je bila fikus, plus stvari kojima se bavila nije odradila baš najidealnije. Međutim mislim da ima šanse realno samo da se ovaj nesretni senilni starac skloni. Da, ima sanse u Pensilvaniji, Micigenu i Viskonsinu kao i Hilari.
Sammael Posted July 19 Posted July 19 1 hour ago, Budja said: Da, ima sanse u Pensilvaniji, Micigenu i Viskonsinu kao i Hilari. Ne mislim da ima omraženost koju je Hilari imala, odnosno mislim da ima šanse da nešto od toga preokrene. 1
Recommended Posts