vise lisica manje krpelja Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 (edited) Posto se u moderno doba pocelo slusati knjige kroz audiobook - voila la topic Moi? Mozda vec sesti put: Island of the day before, Umberto Eko, na YT Astrophysics for ppl in a hurry nazalost brzo dosadilo iako sam autor cita na glas Hitchens cita neku na glas isto, ako nije ona o religiji Orson welles cita Konrada - cista petica! Edited November 2, 2020 by vise lisica manje krpelja
fikret selimbašić Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Dobro mi je za slušanje samo ono što sam već čitao, ono što nisam nikako ne ide slušanjem. Ne mogu duže od desetak minuta da pažljivo pratim nepoznat tekst. Odbrana i poslednji dani odslušani u cugu, Grobnica za BD takođe, Kako upokojiti vampira omiljena zvučna podloga kad radim nešto po kući, naročito kad sam u kuhinji. 1
Alukard Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Gde si nasao kako upokojiti vampira? Citao sam je pre par godina, moglo bi se sada i odslusati
fikret selimbašić Posted November 3, 2020 Posted November 3, 2020 Nema je trenutno, neko okači na YT onda je uklone, nekad i čitav kanal obrišu, pa opet uskrsne nakon nekog vremena. Sa većinom domaćih knjiga je tako.
Meazza Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Kod dramskih dela mogu se slusati radio drame. Stare RTS-ove su odlicne, poneka nova je ok. 1
I*m with the pilots Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 (edited) 40 minutes ago, Meazza said: Kod dramskih dela mogu se slusati radio drame. Stare RTS-ove su odlicne, poneka nova je ok. Slusala sam skoro dramu "Slava i smrt Velje Vraga", bila je dobra zabava. Koje su ti favoriti? Nego, kako dolazis do stranica gde su drame koje se onda mogu i skinuti? Ja nesto ne uspevam da ih nadjem lako, mada ne vidim stalno na tom (inace jako nepreglednom i odbojnom) RTS-ovom sajtu. Edited December 4, 2020 by I*m with the pilots
Ludi Žika Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Sajt im je stvarno katastrofa, imaš ovde gomilu drama za skidanje, jedino što je svaka u linku nazvana drama.mp3 http://www.radiobeograd.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=49470&Itemid=405 1
I*m with the pilots Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 6 minutes ago, Ludi Žika said: Sajt im je stvarno katastrofa, imaš ovde gomilu drama za skidanje, jedino što je svaka u linku nazvana drama.mp3 http://www.radiobeograd.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=49470&Itemid=405 Potpuno zaboravih na ovaj sajt, a slao mi je ga je prijatelj jednom kada sam se zalila. Hvala! Nije strasno, ja ionako kada ih cuvam stavim i naziv drame, da znam odmah kada biram fajl za slusanje posle Spoiler _FILMOSKOP_20200314-Berlinale.mp3 RTB2-Paukova_mreza-Osvetnik.mp3 RTB2-Paukova_mreza-Portret_Edvarda_Randolfa.mp3 RTB2-Radio_igra-Barbarogenije.mp3 RTB2-Receno_i_precutano-Svet_bez_smeha.mp3
Meazza Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 (edited) Moj omiljeni narator je George Guidall i neka njegova citanja su umetnost po sebi. Pre svega The Man in the High Castle (dobijam goosebumps kad se setim!), Notes from the Underground (Dostojevski) i The Master and Margarita. Jedna od najboljih audio knjiga ikada je "Onjegin" kojeg cita Inokentij Smoktunovski, to je sam vrh interpretacije i recitovanja. Edited December 4, 2020 by Meazza 1
fikret selimbašić Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Evo nekoliko meni omiljenih radio drama. Naročito mi je dobra Darovi moje rođake Marije, bolje mi je legla nego istoimeni film. 1
Skyhighatrist Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 1 hour ago, nisam ja said: upravo pazario Jutros čitao intervju šnjime i turio knjigu na kiosk listu Javi kakva je...
banecare1 Posted April 29 Posted April 29 ima li neki dobar sajt za skidanje audioknjiga na srpskom jeziku?
Recommended Posts