papapavle Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Ako i Nevada i Mičigen poplave, to je onda to, 270, zar ne?
Roger Sanchez Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 3 minutes ago, Jozef K. said: Čekamo. I meni se čini da je bliže blue, ali ostavljam mogućnost da se dogodi još jedan preokret. Iskreno se nadam da Bidem okrene Džordžiju ili Pensilvaniju dodatno. Mislim da je Mičigen zakucao. Opet, mislim da je Nevada sigurica veća od Mičigena. Clark County je sad već pouzdano blue + ima puno više glasova nego ove hacijende, tombstonei i salooni okolo 1
Frank Pembleton Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Ako i Nevada i Mičigen poplave, to je onda to, 270, zar ne?Valjda onda mu PA ne treba? .... Shiit has hit the fan!
arheolog1981 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Valjda onda mu PA ne treba? .... Shiit has hit the fan! Tako jeSent from my M2002J9G using Tapatalk
Roger Sanchez Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, papapavle said: Ako i Nevada i Mičigen poplave, to je onda to, 270, zar ne? Nije, pobjednik mora imati i Arizonu
Mercuzzio Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Nerešeno je ako Biden uzme Arizonu, Nevadu i NC a Tramp Pensilvaniju, Mičigen i Džordžiju
Roger Sanchez Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Valjda onda mu PA ne treba? .... Shiit has hit the fan! Ako..ima Arizonu i Mičigen
Budja Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 hour ago, Roger Sanchez said: Još se jedan principijelni™ akademik™ javio. A invazija na Irak, to se ne računa jer nije bilo u skladu s gore citiranom teorijom i praksom, koja je najzla™ jer su pod njezinim pokrićem bombardovani baš mirni i miroljubivi krotki Srbi, najsvetiji narod na planeti? Moze i Irak. Mislim, i Hilari i Samanta nemaju problema sa istim.
omiljeni Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Zbunjujete ljudeBiden ima 248Michigan je 16 i ide na 264Nevada je 6 i to je 270
Fins fleet Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 13 minutes ago, Ayatollah said: Mogu samo da zamislim kakav bi kod nas cirkus bio sa poštanskim glasovima, kada je u Americi ovakav cirkus... Pa ne znam da l bi bio veci. Nije da su se ovi proslavili.
Roger Sanchez Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, omiljeni said: Zbunjujete ljude Biden ima 248 Michigan je 16 i ide na 264 Nevada je 6 i to je 270 Ne bez Arizone
Roger Sanchez Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Trampova kampanja će tražiti recount u Wisconsinu, tamo će početi krasti izbore
Popular Post mustang Posted November 4, 2020 Popular Post Posted November 4, 2020 Kakva besramna kradja Jutros kad srcani udar nisam dobila. Dno dna Dno dna i za sve srbe koji su glasali za bajdena. Jutros mi se bas bliska prijateljica smeje u lice, salje poruke, likuje. Nasa....mislim da se "otreznila" posle moje poruke. Ovo je svetska sramota. Usa je sprdnja drzava kojom vlada sacica ljudi zadnjih 50godina. Tramp ce za mene uvek biti pobednik. Dao je sve od sebe. Ima previse neprijatelja u vashingtonu, pocev od republikanaca. And it's okay. Ako preda ove izbore, I wish him all the best. Evil prevailed, za nas sitnu ribu i dalje znaci da smo go kurac i ne pitamo se nista. Postacemo kineska kolonija a vi preko bare cuvajte glave. Nasli coveka koji ne moze da sastavi dve normalno niti je imao ozbiljnu kampanju od grada do grada da bude nov usa predsednik! Hello! Pa ko je ovde lud?!?! Verovatno ni voznju ne bi mogao danas da prodje a ne da bude predsednik amerike. Za kamalu sam rekla jos davno zlo i naopako. Sada cete imati prilike da osetite tog genija na svojoj kozi Obe stranke spaliti do pepela. Zakljucih i da su republikanci picke. Demokrate su psihicki nestabilne a ovi su sise i jajare. 4 8 1 2
Budja Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 29 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: CNN proglasio Viskonsin. Ladno ce da bude 270:268. Da Biden nije uzeo taj 1 distrikt... Trampa sjebala Arizona koja nije bila D jos od Bila K. Nego, Arizona. Juce je na nekih 80%, bila na +5 za Bajdena. Danas na 86% je na +3.4% za Bajdena. Ostao Feniks. U glasovima ovako to izgleda: Feniks je 2016 glasao ovako: 46:43 za Trampa, +45.000 glasova. Stanje sada je ovakvo: Ako se ne varam, Arizonini postanski glasovi su bili u onih 74% juce. Dakle, pretpostavljam da ce se Arizona kretati ka Trampu. Da bi Tramp imao neke sanse treba u ostalih 14% u Fenisku da dobije 2/3 glasova. Sa tim bi bio jeddnak sa Bajdenom u Feniksu. Deluje mnogo. Realnije: razlika izmedju Bajdena i Trampa na kraju na nekih 1.5-2% u Arizoni. 1
Recommended Posts