harper lee Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 hours ago, Mil@n said: Čitam malo temu iako me realno zabole ko će im biti predsednik jer verujem da isti ič ne utiče na globalnu pa ni lokalnu politiku u USA, ali me zanima, a pitam ozbiljno, bez imalo malicioznosti - odakle ovoliko interesovanja kod pojedinaca za izbore u USA? Vidim da se sve prati temeljno, zna se kako šta funkcioniše, gde ko ima prednost, koje države su čije, zavidan nivo znanja na ovu temu, ali ne uspevam da razumem odakle toliko interesovanje na ovu temu i toliko vremena za posvetiti? Mogu eventualno i da nadogradim pitanje, sa rizikom da se ode u teorije zavere, šta ljudi oji ovo prate misle, koliko uticaj ima sam predsednik na politiku USA u svakom segmentu i pravcu? Malo trol pitanje, ali sam stvarno radoznao. Srbi tradicionalno vole da bistre svetsku politiku a kafane su rizicne zbog korone pa je forum dobra alternativa. 6
pacey defender Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 49 minutes ago, Nikodije said: mozda samo neka egzoticna ostrva tipa vanuatu ne dotice ko ce biti americki predsednik. Čak i neka egzotična ostrva poput Sejšela dotiče ko će biti američki predsednik. VIdeti pod klimatske promene.
Milošica Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) 6 minutes ago, harper said: Srbi tradicionalno vole da bistre svetsku politiku a kafane su rizicne zbog korone pa je forum dobra alternativa. Okej je bavljenje time, i jeste zabavno, ali neko ekstremno navijanje za/protiv jednog ili drugog mi je malo smešno. Mislim da se neke stvari precenjuju. Ne stvari same po sebi već razlike između njih dvojice po tim pitanjima, a koje su ipak više do stila nego do suštine. Edited November 4, 2020 by Milošica 2
pacey defender Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 35 minutes ago, James Marshall said: Pa svakako je bitnije od npr. Evrovizije, a i bolje je propraćeno (ovi interaktivni grafici, pizdarije, ovaj lola sa ovim tačskrinom na CNN) i zanimljivije je. Naravno. Odličan primer. Plus praćenje američkih izbora (kampanje i brojanja) doprinosi boljem razumevanju samog američkog društva, slojevitosti, razlika, trendova koje se posle po pravilu prelivaju na druge delove sveta.
Zverilla Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 29 minutes ago, Sludge Factory said: Jbg, nece moci da tvrde da je Tramp pokraden, a da u isto vreme dobiju izbore za senat. Morace da se odluce. a zasto da ne? kad je trampu logika bila problem
Sludge Factory Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, Zverilla said: a zasto da ne? kad je trampu logika bila problem Njemu nije problem, no sam mislio na republikanski establisment
InvisibleLight Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) kod trampista kruzi fotka glasova u micigenu 128000 dodato bajdenu a nula trampu od pristiglih koje je objasnjenje? kako bas nula? Edited November 4, 2020 by InvisibleLight
pacey defender Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) I kod Marka Rubia na tviteru se vidi koji narativ će republikanci sada koristiti. Ovo "legally" na kraju se odlučuje kako je Tramp najavio. Edited November 4, 2020 by pacey defender
Peter Fan Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, InvisibleLight said: kod trampista kruzi fotka glasova u micigenu 128000 dodato bajdenu a nula trampu od pritiglih koje je objasnjenje? da je fake 2
Tsai Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 pa naravno da je fake. eno admin b92 shiri bulaznjenje da su pokradeni izbori lud svet jbt 1 1
omiljeni Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, InvisibleLight said: kod trampista kruzi fotka glasova u micigenu 128000 dodato bajdenu a nula trampu od pritiglih koje je objasnjenje? glupost. neko se zeza u photoshopu i gruva impressions na twići na 93.8% prebrojanih glasova imaju ukupno preko 5 miliona glasova, a na ovoj fotki nemaju ni 4.5 miliona 1
Frank Pembleton Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 CNN objavio da Mejn ide Bajdenu... .... Shiit has hit the fan! 1
radisa Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Bojim se ja da bi ovde neki terali do gradjanskog rata... Neki iz zabave, neki iz gluposti, a neki jer su idioti...
nikola1970 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Koji je rezon Srba koji navijaju za Bajdena? Sent from my LYA-L09 using Tapatalk
Recommended Posts