mackenzie Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 39 minutes ago, borris_ said: U Filadelfiji otisli da spavaju... Jesu li zapečatili vreće?
theanswer Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 25 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Ima 270 bez Dzordije pa ima bajden, nema tramp 268 bez georgie
pasha Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Mene zanima u slucaju da odnos bude 270-268, da li je Trampov tim i Republikanci napravili semu za obaranje rezultata u Micigenu, Viskonsinu, Nevadi ili Arizoni.
nautilus Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 3 minutes ago, pasha said: Mene zanima u slucaju da odnos bude 270-268, da li je Trampov tim i Republikanci napravili semu za obaranje rezultata u Micigenu, Viskonsinu, Nevadi ili Arizoni. tramp ce sedeti na stiroporu i strajkovati gladju 2
Fins fleet Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Trump drugog januara leti na Bahame i ne vraca se u US.
theanswer Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 4 minutes ago, pasha said: Mene zanima u slucaju da odnos bude 270-268, da li je Trampov tim i Republikanci napravili semu za obaranje rezultata u Micigenu, Viskonsinu, Nevadi ili Arizoni. Ne vidim na osnovu čega
InvisibleLight Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, nautilus said: tramp ce sedeti na stiroporu i strajkovati gladju
mackenzie Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) Ima li stranih posmatrača iz EU i Azije? Edited November 4, 2020 by mackenzie added fake news tweet 1
pasha Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the "pollsters" got it completely & historically wrong!
freakns Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 GOP ce da slavi veceras. Em su se otarasili Trumpa, em je poraz minimalan, em su zacementirali Senat. Bidenu ostaje go kurton od moci, godina recesije i problemi za naredno predsednikovanje. Biden prvu stvar koju treba da uradi je da ode u Arizonu i licno se zahvali udovici McCaina na podrsci. Verujem da mu je to donelo Arizonu, a cini se i pobedu. Trump overall razbio jace nego sam ocekivao, ali podbacio u Dzordziji i Arizoni... heh 2
pasha Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 12 minutes ago, theanswer said: Ne vidim na osnovu čega Npr. ovako nesto,
arkonada Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Rezultat i "kvalitet" kandidata me podsećaju na duel Miloševič-Koštunica... 1
pasha Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Neke procene govore da bi do 30% glasova postom moglo biti oboreno na sudovima i da R imaju ogroman tim advokata koje spremaju vec par meseci samo za taj posao.
3opge Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, pasha said: Neke procene govore da bi do 30% glasova postom moglo biti oboreno na sudovima i da R imaju ogroman tim advokata koje spremaju vec par meseci samo za taj posao. da, procene marice koja se razume u krivi kurac 1
Recommended Posts