Jump to content
IGNORED

Biden / Trump - Americki izbori 2020

vememah

Recommended Posts

Posted
39 minutes ago, borris_ said:

U Filadelfiji otisli da spavaju...

Jesu li zapečatili vreće?

Posted
25 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Ima 270 bez Dzordije

pa ima bajden, nema tramp 268 bez georgie

Posted

Mene zanima u slucaju da odnos bude 270-268, da li je Trampov tim i Republikanci napravili semu za obaranje rezultata u Micigenu, Viskonsinu, Nevadi ili Arizoni.

Posted
3 minutes ago, pasha said:

Mene zanima u slucaju da odnos bude 270-268, da li je Trampov tim i Republikanci napravili semu za obaranje rezultata u Micigenu, Viskonsinu, Nevadi ili Arizoni.

tramp ce sedeti na stiroporu i strajkovati gladju

• Haha 2
Posted

Trump drugog januara leti na Bahame i ne vraca se u US.

Posted
4 minutes ago, pasha said:

Ne vidim na osnovu čega

Posted
Just now, nautilus said:

tramp ce sedeti na stiroporu i strajkovati gladju

1052301_nikolic%20glasovi%2049.jpg

Posted (edited)

Ima li stranih posmatrača iz EU i Azije?

Edited by mackenzie
added fake news tweet
  • -1 1
Posted

Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the "pollsters" got it completely & historically wrong!

Posted

GOP ce da slavi veceras.

Em su se otarasili Trumpa, em je poraz minimalan, em su zacementirali Senat. Bidenu ostaje go kurton od moci, godina recesije i problemi za naredno predsednikovanje. 

Biden prvu stvar koju treba da uradi je da ode u Arizonu i licno se zahvali udovici McCaina na podrsci. Verujem da mu je to donelo Arizonu, a cini se i pobedu. Trump overall razbio jace nego sam ocekivao, ali podbacio u Dzordziji i Arizoni... heh

• +1 2
Posted
12 minutes ago, theanswer said:

Ne vidim na osnovu čega

Npr. ovako nesto,

El_ReIyWMAUXN2e?format=jpg&name=medium

Posted

Rezultat i "kvalitet" kandidata me podsećaju na duel Miloševič-Koštunica...

• +1 1
Posted

Neke procene govore da bi do 30% glasova postom moglo biti oboreno na sudovima i da R imaju ogroman tim advokata koje spremaju vec par meseci samo za taj posao.

Posted
Just now, pasha said:

Neke procene govore da bi do 30% glasova postom moglo biti oboreno na sudovima i da R imaju ogroman tim advokata koje spremaju vec par meseci samo za taj posao.

da, procene marice koja se razume u krivi kurac

• +1 1
  • Create New...