Milošica Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, Have_Fun said: Je l' ce sad da tece med i mleko u Srbiji? Pobedili nasi? Jovane Srbine! 2
Кристофер Лумумбо Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 5 minutes ago, borris_ said: Evo i Fox poplavi Micigen Pa ocekivano
borris_ Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 minute ago, James Marshall said: Pa popili ljudi kafu tek U Filadelfiji otisli da spavaju...
Nikodije Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, Have_Fun said: Je l' ce sad da tece med i mleko u Srbiji? Pobedili nasi? psiho imao par lepih dana, otvorio svoj najveci soping mol, umro risto, ali sada ova neprijatnost taman kada se uvukao tranpu tamo gde se njemu uvlace botovi. takav je zivot, casa meda, casa zuci. 2
Peter Fan Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 4 hours ago, Roger Sanchez said: Dobro jutro brate uini za tebe i mene, ali loše za socijalizam! Prošao debelo prop 22 u Marxiforniji, Latinosi u Florida volu Trampa više nego Komandantea Čea, presente Da se zabiljezi i da je u IL propao referendum za dodatni porez na zarade, i to ubjedljivo. Mada to je bila bas FNRJ mjera. Daj da uzmemo od "kulaka" pa da damo nomenklaturi.
theanswer Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 11 minutes ago, Djolle said: Znači, 270:268 na kraju? Ako uzme Džordžiju da.. 1
napadaj Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, Nikodije said: psiho imao par lepih dana, otvorio svoj najveci soping mol, umro risto, ali sada ova neprijatnost taman kada se uvukao tranpu tamo gde se njemu uvlace botovi. takav je zivot, casa meda, casa zuci. Bogotac. Pre 4 godine donirao zloj babi, sad podržao narandžastog i opet ništa. 2 2
harper lee Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, napadaj said: Bogotac. Pre 4 godine donirao zloj babi, sad podržao narandžastog i opet ništa. Da se jadan za zelen bor 'hvati...
borris_ Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Da sam na njegovom mjestu, ja bih donirao samo Putinu, taj je uvjek sigurica. 1 1
Nikodije Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, borris_ said: Da sam na njegovom mjestu, ja bih donirao samo Putinu, taj je uvjek sigurica. odjebao je i njega i brata sija. sve karte stavio na tranparu, kad ono... jebace ga sa svih strana
pasha Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Ide ovo ubedljivije u Micigenu. Mada daleko od prognoza.
borris_ Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 minute ago, Nikodije said: odjebao je i njega i brata sija. sve karte stavio na tranparu, kad ono... jebace ga sa svih strana Mozda se vrati njemu i izbaksuzira ga
Milošica Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Viskonsin i Nevadu uzima sigurno Bajden? Ako je tako, po zvaničnim rezultatima, sigurno dobija. Ostaje da se vidi da li će Tramp nešto preduzeti posle.
Peter Fan Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 hours ago, braca said: Joe zaboravio kako se kreću figure a Donald će da poruši tablu i viče da je pobedio... Njemu bi ruska veza saptala poteze.
Recommended Posts