Amos Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 4 hours ago, theanswer said: dobija ovo bajden Btw 1
goofs Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Zasto je onaj overview na Guglu trokirao, stoje iste brojke vec 4 sata
omiljeni Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 najbolji izbori ikad. nikad nije bilo ovoliko zanimljivo. ove mapice i sve to, uživancija. plus, ovoliko mail-in ballot je unelo dodatnu živinu u ceo proces praćenja i predviđanja.
theanswer Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) Nisam mogoa sinoć na sve strane jbg. Mnogo bi mi bilo da sam i ovde bio. Dobija Bajden, Vejn, Oakland i Kalamazoo će biti i više nego dovoljni. U Džordžiji takođe rekoa bih pre Bajden, u PA već verujem da dobija Tramp. Ne kontaju ljudi sinoć koliko su ovi mail in pro demokratski, kao kada su počeli da stižu prvi rezultati svi pričaju Tramp underperform a u stvari to su njegove najgore brojke bile iz svakog okruga u svakoj državi maltene. E ovde je obrnuto. Što se Nevade tiče i to dobija Bajden, ostalo je još dosta mail in iz Klarka da se prebroji a oni mogu to da primaju još 3 dana. E, da, jeste da će Bajden dobiti nacionalno i to ubedljivo ali više definitivno ne verujem nijednom polsteru, nek se nose u kurac, ovo je već sramota. Izuzev En Selzer u Ajovi, koja je to boginja. Edited November 4, 2020 by theanswer
James Marshall Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Mail-in ballot kad su ubacili kao da su ubacili gedoru u klipove
borris_ Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 U Micigenu bas i ne spavaju, tamo broje samo tako. Opet se Biden penje, -20k, 92%
Joe D Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, omiljeni said: najbolji izbori ikad. nikad nije bilo ovoliko zanimljivo. ove mapice i sve to, uživancija. plus, ovoliko mail-in ballot je unelo dodatnu živinu u ceo proces praćenja i predviđanja. a i kandidati nikad jaci 1 5
James Marshall Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Just now, theanswer said: Nisam mogoa sinoć na sve strane jbg. Mnogo bi mi bilo da sam i ovde bio. Dobija Bajden, Vejn, Oakland i Kalamazoo će biti i više nego dovoljni. U Džordžiji takođe rekoa bih pre Bajden, u PA već verujem da dobija Tramp. Ne kontaju ljudi sinoć koliko su ovi mail in pro demokratski, kao kada su počeli da stižu prvi rezultati svi pričaju Tramp underperform a u stvari to su njegove najgore brojke bile iz svakog okruga u svakoj državi maltene. E ovde je obrnuto. Što se Nevade tiče i to dobija Bajden, ostalo je još dosta mail in iz Klarka da se prebroji a oni mogu to da primaju još 3 dana. E, da, jeste da će Bajden dobiti nacionalno i to ubedljivo ali više definitivno ne verujem nijednom polsteru, nek se nose u kurac, ovo je već sramota. Ovo već prelazi u ono proverbijalno "padaš na istu foru 100 puta, onda si debil", jbt, za 4 godine da nisu ni za jotu napredovali, već nazadovali.
theanswer Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Ovi izbori da se izučavaju. Trampov performans u majami dejd, pa čovek dobio okrug gde je Flint... Bogotac
Djolle Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 3 minutes ago, theanswer said: Nisam mogoa sinoć na sve strane jbg. Mnogo bi mi bilo da sam i ovde bio. Dobija Bajden, Vejn, Oakland i Kalamazoo će biti i više nego dovoljni. U Džordžiji takođe rekoa bih pre Bajden, u PA već verujem da dobija Tramp. Ne kontaju ljudi sinoć koliko su ovi mail in pro demokratski, kao kada su počeli da stižu prvi rezultati svi pričaju Tramp underperform a u stvari to su njegove najgore brojke bile iz svakog okruga u svakoj državi maltene. E ovde je obrnuto. Što se Nevade tiče i to dobija Bajden, ostalo je još dosta mail in iz Klarka da se prebroji a oni mogu to da primaju još 3 dana. E, da, jeste da će Bajden dobiti nacionalno i to ubedljivo ali više definitivno ne verujem nijednom polsteru, nek se nose u kurac, ovo je već sramota. Znači, 270:268 na kraju?
ronin Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 3 minutes ago, Joe D said: a i kandidati nikad jaci
Budja Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 hour ago, Ivo Petović said: I meni se čini. btw, Silver predviđa 5 + miliona popular vote za Bajdena (čak do 7). Neverovatno, u svakoj drugoj državi to je ubedljiva pobeda. Ajmo jos jedan krug: 1. SAD su federacija, a sistem je predsednicki. 2. Takodje, kampanja bi bila drugacia da je 1 covek 1 glas, malo bi se vise vremena provelo po Kalifornijama, na primer.
Rumpelstiltskin Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Poplave MichiganAukuracSent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts