nick1986 Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Viskonsin cini se da je zakljucan, znacilo bi da se namakne jos koja hiljada da ne bi bilo nekog veceg problema oko ponovnog prebrojavanja glasova. 1
radisa Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, pasha said: Sada kada se okrene Nevada na crveno. AKO okrene Michigen i Pensilvaniu, Nevada je nebitna...
Ivo Petović Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Sad sam malo detaljnije prošao Džordžiju - tu će biti baš tesno, ne znam da li su brojali rane glasove ili ne, ali Bajden deluje solidno i tamo.
aram Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 4 minutes ago, radisa said: AKO okrene Michigen i Pensilvaniu, Nevada je nebitna... Pensilvania će se znati oko 18h...
pacey defender Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Gledam Russia Today Džesi Ventura u fazonu, da je Tramp bio moj komander u nejviju, i da je upravljao na način kako je to radio u vezi sa Kovidom, odavno bi bio razrešen i pred sudom.
Anduril Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 9 minutes ago, Ivo Petović said: Najvažnija misao dana Jeste, ali ako sud bude sudio kako se ocekuje, a znamo njegov legitimitet, onda ce to da galvanizuje dem glasace. Bez Trampa GOPeri imaju samo blede establisment face i nisam siguran da ce uspeti da nadju nekog harizmaticnog lidera. Mic je dobar u paru sa Trampom, ali ovako sam ce biti idealna meta. Plus, ako uspeju Trampa da smeste u bajbok uz neke dokaze - GOP ce biti autovan kao kriminalna partija cak i po US standardima. Demsi moraju da uzmu i senat za 2 godine a to ce biti ipak lakse bez sabotera demokratije in chief. Jos ako nadju neku dobru zamenu Bajdenu, puna kapa. 1
Ivo Petović Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 btw, narativ je čudo. Trenutno postoji solidna verovatnoća da Bajden dobije sa 306 elektora (toliko je imao Tramp '16), s tim da će imati 5 + miliona glasova više od Trampa (Tramp imao 3 mln manje prošli put), a opet je osećaj kao da je Tramp razvalio
Ivo Petović Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 minute ago, Anduril said: Jeste, ali ako sud bude sudio kako se ocekuje, a znamo njegov legitimitet, onda ce to da galvanizuje dem glasace. Bez Trampa GOPeri imaju samo blede establisment face i nisam siguran da ce uspeti da nadju nekog harizmaticnog lidera. Mic je dobar u paru sa Trampom, ali ovako sam ce biti idealna meta. Plus, ako uspeju Trampa da smeste u bajbok uz neke dokaze - GOP ce biti autovan kao kriminalna partija cak i po US standardima. Demsi moraju da uzmu i senat za 2 godine a to ce biti ipak lakse bez sabotera demokratije in chief. Jos ako nadju neku dobru zamenu Bajdenu, puna kapa. To sve stoji (osim bajboka za Trampa, to nema šanse), ali Bajden mora nešto opipljivo da predloži - za Kovid, 15$ minimum wage, proširenjej ACA i sl, inače 2022.g. će GOP opet da razvali.
pasha Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Pa zato sto su opet zestoko omasili u prognozama. Mi ovde pricamo o Viskonsinu i Micigenu koji su bili na oko 10% prednosti u istrzivanjima za Bajdena.
Anduril Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Razvalio je u finisu ocigledno, ali js ocekujem ili bar se nadam da ce razvaljivati sada dem prosekutori po Nju Jorku i to sledecih 5 godina sa sve familijom. I svaki skandal da se onda svaljuje na GOP koji mu se uvlacio.
Anduril Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) 5 minutes ago, Ivo Petović said: To sve stoji (osim bajboka za Trampa, to nema šanse), ali Bajden mora nešto opipljivo da predloži - za Kovid, 15$ minimum wage, proširenjej ACA i sl, inače 2022.g. će GOP opet da razvali. Bajden je u martu izjavio da nema sanse da pomiluje Trampa ako je kriv za nesto. Pravila igre su se promenila, nije ovo vise Nikson. Bajden ce imati armiju FBI i DoJ na raspolaganju, gomilu profesionalaca koje je Tramp ostetio, i to treba da iskoristi. Edited November 4, 2020 by Anduril
CPP Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 2 minutes ago, Ivo Petović said: To sve stoji (osim bajboka za Trampa, to nema šanse), ali Bajden mora nešto opipljivo da predloži - za Kovid, 15$ minimum wage, proširenjej ACA i sl, inače 2022.g. će GOP opet da razvali. Bajden bez senata moze samo da prima udarce sa svih strana a Ds da budu spaljeni na midterm lomaci. Bez Blue Wave nema ni pokrice ni poluge za bilo kakvu akciju. Jos Trump da se oslobodi svih stega & smora predesdnikovanja bice ko u Hunger Games.
Roger Sanchez Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Sada kada se okrene Nevada na crveno.Ha ha [emoji1787]
Recommended Posts