November 4, 20204 yr 1 minute ago, radisa said: Na Reutersu je Wi plav... Pa to, svetlo plav, da ga zadrži...
November 4, 20204 yr U WI je ostala Kenoša, a trend absentee bi trebao da ide Bajdenu. Kon kaže da Mičigen možda neće biti ni blizu na kraju.
November 4, 20204 yr Just now, Ivo Petović said: Kon kaže da Mičigen možda neće biti ni blizu na kraju. Na koju starnu?
November 4, 20204 yr Ovo je realno win-win za GOP. Dovoljno blizu na predsednickim + Senat + SC = lame duck presidency. Plus rajcanje baze o kradji na predsednickim. Mustanz pundit of the year.
November 4, 20204 yr Na forum.hr sve isto, samo 180° kontra.Komšije krenule sa proslavomSent from my MI 6 using Tapatalk
November 4, 20204 yr Ne znam sta je sve izbrojano u Micigenu ali za sada izgleda da ga Bajden okrece.
November 4, 20204 yr Smanjilo se na 10K glasova u Micigenu a Detroit jos ima jos 40%. To je izgleda gotovo kao i Viskonsin.
November 4, 20204 yr ostalo pola Wane county koji je plav. I stigla Kenosha u Wiskonsinu pa je sade razlika 21k za Bidena. t
November 4, 20204 yr 1 minute ago, nick1986 said: ostalo pola Wane county koji je plav. I stigla Kenosha u Wiskonsinu pa je sade razlika 21k za Bidena. t jel viskonzin ostaje def plav?
November 4, 20204 yr Just now, Anduril said: Smanjilo se na 10K glasova u Micigenu a Detroit jos ima jos 40%. To je izgleda gotovo kao i Viskonsin. I meni se čini. btw, Silver predviđa 5 + miliona popular vote za Bajdena (čak do 7). Neverovatno, u svakoj drugoj državi to je ubedljiva pobeda.