Jump to content

Biden / Trump - Americki izbori 2020

Featured Replies

10 minutes ago, Joe D said:

jel broji neko glasove trenutno uopste?

Krug Dvojke, jer ako Trump dobije zavrće slavinu svi odoše na kazan srpske socijale od 8500 dinara.

• Replies 4k
  • Views 319k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Plus milion. I nije proteran samo Tramp. U toku je velika seoba svih na Parler, koji, btw nije u ponudi aplikacija na Guglu. Fejsbuk ga je takođe uklonio zauvek. O čemu se ovde radi?? U

• aha - problem je sto se privatna kompanija razbaskarila i radi sta hoce i niko im nista ne moze. banovali ni manje ni vishe nego takozvanog najmocnijeg coveka na planeti. mashallah! pa je jos presedan

• Uz ogradu da sam laik za politiku, kako domaću tako i američku, moje vidjenje Tramp vs Bajden uopšte ne ide u pravcu zgražavanja nad jednom... pa, rijaliti-zvezda pojavom Trampa, već u pravcu solidne

Posted Images

ako bude nereseno, jel mogu da odigraju partiju saha da odredi pobednika?

Pravda za boćanje.

1 minute ago, Joe D said:

ako bude nereseno, jel mogu da odigraju partiju saha da odredi pobednika?

Joe zaboravio kako se kreću figure a Donald će da poruši tablu i viče da je pobedio...

Pa ako bude nereseno, najbolje da obojica rulaju

he he he

6 minutes ago, Ivo Petović said:

Gledao sad malo detaljnije....vrlo, vrlo realno da bude 270-268 za Bajdena na kraju :D

Nisam samo video kako Mejn 2 stoji.

Sta treba da se desi za taj scenario? 

65k razlike u Micigenu za Trampa. Stigao deo Detroita.

10 minutes ago, pasha said:

Nije to bas uzorak onako da je to ravnomerno rasporedjeno, to je problem.

Pogledaj sta se desilo u Viskonsinu, samo jedan okrug prebojan i promenio trend.

Mhm, 92% države nije "ravnomerno raspoređeno", dok 80% grada jeste ravnomerno raspoređen, pa stoga preostalih 8% treba projektovati na osnovu rezultata iz Atlante :rolleyes:

Isto kao što Detroit može "sam" da nadoknadi zaostatak u Mičigenu ako glasa 100% za Bidena. Jeste da je mahom već prebrojan, glasao skromnih 66% Joe, ali šta ima veze.

Evo ga Micigen, razlika na 1.4%, 70k glasova

Just now, Weenie Pooh said:

Isto kao što Detroit može "sam" da nadoknadi zaostatak u Mičigenu ako glasa 100% za Bidena. Jeste da je mahom već prebrojan, glasao skromnih 66% Joe, ali šta ima veze.

realnost  te demantuje, upravo je Detroit nadoknadio 130k a ima jos glasova da se prebroji.

Koliko jos?

Nesto manje od 40%, ugrubo 200k glasova.