Jump to content

Biden / Trump - Americki izbori 2020

Featured Replies

U WI je sada vec 94% i 110.000 zaTrampa

• Replies 4k
  • Views 318.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Plus milion. I nije proteran samo Tramp. U toku je velika seoba svih na Parler, koji, btw nije u ponudi aplikacija na Guglu. Fejsbuk ga je takođe uklonio zauvek. O čemu se ovde radi?? U

• aha - problem je sto se privatna kompanija razbaskarila i radi sta hoce i niko im nista ne moze. banovali ni manje ni vishe nego takozvanog najmocnijeg coveka na planeti. mashallah! pa je jos presedan

• Uz ogradu da sam laik za politiku, kako domaću tako i američku, moje vidjenje Tramp vs Bajden uopšte ne ide u pravcu zgražavanja nad jednom... pa, rijaliti-zvezda pojavom Trampa, već u pravcu solidne

Posted Images

On 4. 11. 2020. at 9:25, nick1986 said:

84% je WI, al opet to je oko 500-550k glasova jos.

Ja pratim na AP...tamo je 94% izbrojano

On 4. 11. 2020. at 9:22, Tutankamon said:

U WI Tramp ima 100k prednosti na 93% a i ukuono je to nekih 3.000.000 glasova. Nema sanse da je preostalih 7% 700.000 ljudi...

Tacnije ima oko 3.3 miliona ukupno biraca a ostalo je da se preboriji nesto manje od 200k a Tramp ima 100+K prednosti.

On 4. 11. 2020. at 9:22, Mos said:

Jedini nacin kako bi Bajden mogao da pobedi sada je Nevada+Wisconsin+Pensilvanija (ili neko potencijalno cudo mudo u Dzordziji). Strepnja mi je dublja od nade, ali verujem ansveru na rec. 

dzordzija tu deluje jos najrealnije da se okrene, ostao je solidan broj glasova u one dve IJ  u i oko atlante, a tu je bajden u velikoj prednosti

nego sta se desava sa onim 1(4tim) iz mejna, koje IJ se gledajju za to?

On 4. 11. 2020. at 7:35, maharaja said:

aj što je proglasio pobedu, već je govor toliko fascinantan u svom beščašću da će se štampati u istorijskim čitankama jednog dana

Koje historije? Kojim čitankama? Kojeg dana?

Za oko pola sata kazu da stizu glasovi iz Milvokija. Cekamo. Stvarno ne bih jos 4 godine smrada.

Ako to ne, MIchigan i Georgia.

Edited by Fins fleet

On 4. 11. 2020. at 9:25, Tutankamon said:

Ja pratim na AP...tamo je 94% izbrojano

to je expected vote, apsolutne brojke su iste na CNN i Reuters i AP, samo su procenti expected vote (njihove procene) drugacije. 

Omaha je flipnula, čestitke predviđačima

Well

evo ga

Po Gardianu Biden u Viskonsinu prišao na 30.000 glasova

Izvinjavam se na ovom padobrancu, ali moram

Reveal hidden contents

On 4. 11. 2020. at 9:35, Jumanji said:

Izvinjavam se na ovom padobrancu, ali moram

Reveal hidden contents

Garant su nesto zdzipovima po Arkanzasima i Alabamama...majku im demokratsko stranacku.