November 4, 20204 yr 7 minutes ago, Peter Fan said: .... docim Milwaukee, Madison i Detroit nema sanse da izvuku WI i MI. ... a niti Philly & Pittsburg PA.
November 4, 20204 yr 3 minutes ago, SNARC said: Doni poziva na cirkus..ali se opet malo izletija sa pravopisom Vec cujem u komsiluku “kurwa jebana smata” :-)
November 4, 20204 yr 5 minutes ago, Peter Fan said: ... a niti Philly & Pittsburg PA. Plus late votes. No trenutno ne znam koliko je ovo wishful thinking, a koliko stvarnost.
November 4, 20204 yr 10 minutes ago, Далибор said: Pogledaj na Guardianu, ne mogu/ne znam da to okačim ovde. Broj glasova je isti u glas, a tamo stoji 99.58% reporting. Neko maši ceo fudbal, ili Guardian ili CNN.
November 4, 20204 yr 1 minute ago, Ayatollah said: Pogledaj na Guardianu, ne mogu/ne znam da to okačim ovde. Broj glasova je isti u glas, a tamo stoji 99.58% reporting. Neko maši ceo fudbal, ili Guardian ili CNN. MIlwaukee grad ima skoro 1M ljudi. 200K glasaca mi malo.
November 4, 20204 yr 1 minute ago, Ayatollah said: Pogledaj na Guardianu, ne mogu/ne znam da to okačim ovde. Broj glasova je isti u glas, a tamo stoji 99.58% reporting. Neko maši ceo fudbal, ili Guardian ili CNN. Problem je - izgleda - sto ovde pishe "Milwaukee County" i ima oko 200+ ukupno a tamo je cela WI drzava i ima oko 2 ipo miliona glasova?
November 4, 20204 yr Sve se svelo na 6 drzava u kojima Bajden nigde ne stoji dobro za sada, mada je Nevada suvise rano: Dzordzija, Sev. Karolina, Pensilvanija, Micigen, Nevada i Viskonsin. Svuda Tramp vodi.
November 4, 20204 yr 6 minutes ago, Fins fleet said: Plus late votes. No trenutno ne znam koliko je ovo wishful thinking, a koliko stvarnost. Pa linearna projekcija trenutnog omjera X nebrojeni glasovi - trenutna razlika.