vise lisica manje krpelja Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 (edited) 7 minutes ago, Milošica said: Za koga navijamo Sendrz, Uarn, Jeng, Kana, El grin, AOC, Somalijka Tchramp bolji za detente izmedju dva ponudjena kandidata, a to je najbitnije za trld vrld Edited November 1, 2020 by vise lisica manje krpelja
Tutankamon Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Nije mi najjasnije, preko 2/3 glasova je vec poslato (uglavnom postom)...neki su glasali unapred, koliko mi se cini...ne razumem, kako sad to...odakle ce se stvoriti ti glasovi kad su ljudi glasali postom danima pred izbore i ti ce glasovi stici na vreme...valjda ce njih prve i da izbroje...
3opge Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 4 minutes ago, Tutankamon said: Nije mi najjasnije, preko 2/3 glasova je vec poslato (uglavnom postom)...neki su glasali unapred, koliko mi se cini...ne razumem, kako sad to...odakle ce se stvoriti ti glasovi kad su ljudi glasali postom danima pred izbore i ti ce glasovi stici na vreme...valjda ce njih prve i da izbroje... brojanje a ne glasanje. brojanje ce trajati po nekim drzavama i do 2 nedelje a trump ce proglasiti pobedu vec u utorak na noc kao sto je najavio odavno.
James Marshall Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Vrhunska stvar, građanski rat zbog ostanka na vlasti, taman da SAD izgubi to malo kredibiliteta i (moralnog) autoriteta kojeg su vukli iz činjenice da su makar izbore i rezultate istih (makar unutar samih SAD) poštovali do kraja i što im je vlast bila smjenjiva na izborima.
Tutankamon Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 (edited) 16 minutes ago, 3opge said: brojanje a ne glasanje. brojanje ce trajati po nekim drzavama i do 2 nedelje a trump ce proglasiti pobedu vec u utorak na noc kao sto je najavio odavno. Pa kako su brojali do sad? Nije mi jasno. Valjda je ideja da ce ti silni glasovi poslati postom pa ce da stizu nedeljama ali ako su poslati ovoliko unaored cenim da ce ne samo stici na vreme nego i prvi biti prebrojani Edited November 1, 2020 by Tutankamon
3opge Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 1 minute ago, Tutankamon said: Pa kako su brojali do sad? Nije mi jasno. Valjda je ideja da ce ti silni glasovi poslati postom pa ce da stizu nedeljama ali ako su poslati ovoliko unaored cenim da ce ne samo stici na vreme nego i prvi biti prebrojani jest, kad bi to bila Svajcarska. problem je sto dobrovoljci koji organizuju glasanje na dan izbora treba da po istim tim mesnim zajednicama broje glasove stigle postom. a negde ne smeju ni da otvore vrece sa glasovima dok se ne zatvore biralista.
theanswer Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 8 minutes ago, Tutankamon said: Pa kako su brojali do sad? Nije mi jasno. Valjda je ideja da ce ti silni glasovi poslati postom pa ce da stizu nedeljama ali ako su poslati ovoliko unaored cenim da ce ne samo stici na vreme nego i prvi biti prebrojani Zavisi od države do države. Negde su ti glasovi već prebrojani, negde se broje, a negde neće ni početi do izbornog dana. 1,43 na Bajden poklon.
copkillah Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Navijam da obojica umru tokom izborne noći, to bi bilo najpoštenije. 2
Roger Sanchez Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Litigation, litigation, litigation! (with the deck stacked)
Pokojni Ruxin Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 (edited) jesu svejetoisti tradicionalno najveće baje i najkulji tipovi, ali meni to malo promašeno kad ovaj postavlja na čelo EPA bivšeg natfnog lobistu Edited November 2, 2020 by Pokojni Ruxin 1 1
Gojko & Stojko Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 PBSov The Choice 2020 nije dostupan na PBS sajtu, ali mogu da se pročitaju intervjui koji su korišćeni u ovom odličnom dokumentarcu. Dokumentarac može da se pogleda na australijskoj SBS državnoj televiziji, pod uslovom da imate VPN sa adresom iz Australije (SBS registracija je potrebna, ali je besplatna). Ahead of the 2020 election, FRONTLINE's critically acclaimed series "The Choice" returns with interwoven investigative biographies of President Donald Trump and former Vice President Joe Biden. The documentary examines each man’s approach to power, the defining moments that shaped their lives, and their visions for America’s future. Share & Enjoy
Weenie Pooh Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: jesu svejetoisti tradicionalno najveće baje i najkulji tipovi, ali meni to malo promašeno kad ovaj postavlja na čelo EPA bivšeg natfnog lobistu Dočim se onaj ubi dokazujući da nema ništa protiv frackinga, naprotiv, kao i cela njegova kampanja. "Ne brinite ništa, po pitanju ekologije spremni smo da idemo do povratka u non-binding global agreement, nikako preko toga"
Skyhighatrist Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 3 hours ago, Gojko & Stojko said: PBSov The Choice 2020 Ima ga na trafikamatm
Recommended Posts