nisam ja Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 (edited) Grafiti koje ste čitali na putu do škole. Po vuku. Deep Purple chelsea suicidal tendencies U2 MENJAM INDEX ZA PASOŠ I VIZU Kukuriku, kukuriku, jebo svoju sliku. Tačerka kurva Edited October 22, 2020 by nisam ja 1
Fakundo Sava Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Na jednoj trafo stanici u selu do moega još može da se pročita Narod bira a ne Mira
Pegin Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Zrenjanin, nadvožnjak na Bagljašu. " Ako baba plače, daj joj keks! "
nisam ja Posted October 22, 2020 Author Posted October 22, 2020 Novi Sad, kod mosta Slobode dok su ga popravljali. Samo rusi mogu da vare pod vodom. 1 2
slepa živana Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 zuba je kralj beograda skoj je sa bahama
gospa buba Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 daaa, zuba je nashih mladosti. a ko beshekraljica? [emoji38]ol:sent from bubamoto
slepa živana Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 3 minutes ago, gospa buba said: daaa, zuba je nashih mladosti. a ko beshe kraljica? ol: sent from bubamoto zubizareta
Redoran Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Nećutivišerećidatevoliminisamuliftukuče Nećuzasvakusitnicuoproštajdamoliminikadminećerećidasamodjuče Gledajuovoisetisedanakakojenestalaljubavrana Ovako je bilo spakovano na jedan od stubova železničke stanice u Novom Beogradu, odmah kod tramvajske stanice. Stub visok dobrih 6-7 metara, majstor je nekako uspeo da počne od vrha i završi taman pri dnu, jedino što nije imao previše mesta da razdvaja reči. Godinama je stajao tamo, nije bio izložen suncu i kiši pa je izgledalo da će večno da se održi ali ga dušmani prefarbaše jednog dana. Svaki prolazak tramvajem na toj ruti značio je neizbežnu bleju u taj grafit, i tako mu i danas napamet znam tekst. 2
Mimix Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Iz autobusa na liniji 56 "Babe na prednja vrata"
napadaj Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 Zrenjanin devedesetih: "Slobo, dovešćemo dva crnca da ti istetoviraju kartu Afrike na dupetu" "One more beer and heavy metal and I'll be just fine" by Laza G'n'R
Filozof manijak Posted October 22, 2020 Posted October 22, 2020 (Na zidu zgrade koja više ne postoji) Briga me za zimu koja nema snega, a i za ravnicu koja nema brega. Zelena pupavka (Na zidu komšijske zgrade) Svetom vlada robot. (Na zidu restorana Atina, u centru) Idemo u dgra, da nađemo mgra. 1
nisam ja Posted October 22, 2020 Author Posted October 22, 2020 Just now, Filozof manijak said: (Na zidu zgrade koja više ne postoji) Briga me za zimu koja nema snega, a i za ravnicu koja nema brega. Zelena pupavka đe ovo bilo? poznato. elemir: 1 2
Recommended Posts