Posted October 22, 20204 yr Grafiti koje ste čitali na putu do škole. Po vuku. Deep Purple chelsea suicidal tendencies U2 MENJAM INDEX ZA PASOŠ I VIZU Kukuriku, kukuriku, jebo svoju sliku. Tačerka kurva Edited October 22, 20204 yr by nisam ja
October 22, 20204 yr Na jednoj trafo stanici u selu do moega još može da se pročita Narod bira a ne Mira
October 22, 20204 yr Author Novi Sad, kod mosta Slobode dok su ga popravljali. Samo rusi mogu da vare pod vodom.
October 22, 20204 yr daaa, zuba je nashih mladosti. a ko beshekraljica? [emoji38]ol:sent from bubamoto
October 22, 20204 yr 3 minutes ago, gospa buba said: daaa, zuba je nashih mladosti. a ko beshe kraljica? ol: sent from bubamoto zubizareta
October 22, 20204 yr Nećutivišerećidatevoliminisamuliftukuče Nećuzasvakusitnicuoproštajdamoliminikadminećerećidasamodjuče Gledajuovoisetisedanakakojenestalaljubavrana Ovako je bilo spakovano na jedan od stubova železničke stanice u Novom Beogradu, odmah kod tramvajske stanice. Stub visok dobrih 6-7 metara, majstor je nekako uspeo da počne od vrha i završi taman pri dnu, jedino što nije imao previše mesta da razdvaja reči. Godinama je stajao tamo, nije bio izložen suncu i kiši pa je izgledalo da će večno da se održi ali ga dušmani prefarbaše jednog dana. Svaki prolazak tramvajem na toj ruti značio je neizbežnu bleju u taj grafit, i tako mu i danas napamet znam tekst.
October 22, 20204 yr Zrenjanin devedesetih: "Slobo, dovešćemo dva crnca da ti istetoviraju kartu Afrike na dupetu" "One more beer and heavy metal and I'll be just fine" by Laza G'n'R
October 22, 20204 yr (Na zidu zgrade koja više ne postoji) Briga me za zimu koja nema snega, a i za ravnicu koja nema brega. Zelena pupavka (Na zidu komšijske zgrade) Svetom vlada robot. (Na zidu restorana Atina, u centru) Idemo u dgra, da nađemo mgra.
October 22, 20204 yr Author Just now, Filozof manijak said: (Na zidu zgrade koja više ne postoji) Briga me za zimu koja nema snega, a i za ravnicu koja nema brega. Zelena pupavka đe ovo bilo? poznato. elemir: