Jump to content

Insajder i fudbalska mafija

Featured Replies

MKo je ovaj novinar sto prica na enteru?
Javio si se da nam dokazes da ti nisi Zar(k)o Zecevic, ali mi znamo da emisija ne ide uzivo, tako da ti je pokusaj propao. :P
Javio si se da nam dokazes da ti nisi Zar(k)o Zecevic, ali mi znamo da emisija ne ide uzivo, tako da ti je pokusaj propao. :P
Nooormalno :) ovo je sve unapred smisljeno

Zeka je majstor. "Niko nije spominjao nikakve reflektore..."

Reflektori???Zeka???Majstor???Ipak nije tesko praviti se lood.

Aplauz za postovaoce lika i djela Milosa Marica...Dao je gol za Gent i tako osvjetlao obraz svom tvorcu Radojici Bozovicu!

Zeka dovodi Gasprom

Zeka dovodi Gasprom
Uraaa - idi nosi se u tri po podne i ti i on. Kako te nije sramota, jos mi samo napisi bajku o Mirku Marjanovicu, da se podsetim kako je i on fini cika bio i sve ce biti OK.
Uraaa - idi nosi se u tri po podne i ti i on. Kako te nije sramota, jos mi samo napisi bajku o Mirku Marjanovicu, da se podsetim kako je i on fini cika bio i sve ce biti OK.
Mislim da je žaro u ovom slučaju bio ciničan...
:wub: :wub: :wub: Volim i ja tebe
U tom slucaju se izvinjavam. Zaro...
:wub: :wub: :wub: Volim i ja tebe
Meni mozes i na "vi", pa neka onda bude ono drugarski "volim i ja vas".
Nije bio cinican. Kad god treba da se patkometrise on nas podsjeca na sportski centar Teleoptik. I sada je srecan sto se FK Partizan dobiti sponzora jaceg od Zvezdine Delte...
Nije bio cinican. Kad god treba da se patkometrise on nas podsjeca na sportski centar Teleoptik. I sada je srecan sto se FK Partizan dobiti sponzora jaceg od Zvezdine Delte...
Onda povlacim izvinjenje i dodam mu jos pet kila govana na ledja.
Onda povlacim izvinjenje i dodam mu jos pet kila govana na ledja.
znaci, 1 kanta... :D
Zeka dovodi Gasprom
da li je ovo sigurno?