Кристофер Лумумбо Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 MKo je ovaj novinar sto prica na enteru?Javio si se da nam dokazes da ti nisi Zar(k)o Zecevic, ali mi znamo da emisija ne ide uzivo, tako da ti je pokusaj propao. :P
žaro Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Javio si se da nam dokazes da ti nisi Zar(k)o Zecevic, ali mi znamo da emisija ne ide uzivo, tako da ti je pokusaj propao. :PNooormalno :) ovo je sve unapred smisljeno
teacher Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Zeka je majstor. "Niko nije spominjao nikakve reflektore..."
Moća Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Reflektori???Zeka???Majstor???Ipak nije tesko praviti se lood.
MiddleClass Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Aplauz za postovaoce lika i djela Milosa Marica...Dao je gol za Gent i tako osvjetlao obraz svom tvorcu Radojici Bozovicu!
dragance Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Zeka dovodi GaspromUraaa - idi nosi se u tri po podne i ti i on. Kako te nije sramota, jos mi samo napisi bajku o Mirku Marjanovicu, da se podsetim kako je i on fini cika bio i sve ce biti OK.
teacher Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Uraaa - idi nosi se u tri po podne i ti i on. Kako te nije sramota, jos mi samo napisi bajku o Mirku Marjanovicu, da se podsetim kako je i on fini cika bio i sve ce biti OK.Mislim da je žaro u ovom slučaju bio ciničan...
žaro Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Uraaa - idi nosi se u tri po podne i ti i on. Kako te nije sramota, jos mi samo napisi bajku o Mirku Marjanovicu, da se podsetim kako je i on fini cika bio i sve ce biti OK. :wub: Volim i ja tebe
dragance Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Mislim da je žaro u ovom slučaju bio ciničan...U tom slucaju se izvinjavam. Zaro...
dragance Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :wub: Volim i ja tebeMeni mozes i na "vi", pa neka onda bude ono drugarski "volim i ja vas".
MiddleClass Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Mislim da je žaro u ovom slučaju bio ciničan...Nije bio cinican. Kad god treba da se patkometrise on nas podsjeca na sportski centar Teleoptik. I sada je srecan sto se FK Partizan dobiti sponzora jaceg od Zvezdine Delte...
dragance Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Nije bio cinican. Kad god treba da se patkometrise on nas podsjeca na sportski centar Teleoptik. I sada je srecan sto se FK Partizan dobiti sponzora jaceg od Zvezdine Delte...Onda povlacim izvinjenje i dodam mu jos pet kila govana na ledja.
nexus13 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Onda povlacim izvinjenje i dodam mu jos pet kila govana na ledja.znaci, 1 kanta... :D
Recommended Posts