Jump to content
IGNORED

Insajder i fudbalska mafija

Goksi

Recommended Posts

Posted
hehehe bas me zanima ko pada sledeceg utorka :)
Terza, dace Bog,ako ne zapali na doskolovavanje u Phoenix pa zavrsi na nekom egzoticnom ostvu koje nema sporazume o ekstradiciji.A mogli bi i Zeka i Bjeka da se izjasne.
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Filipenko

115

• dragance

98

• tsva

96

• teacher

91

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hoće li džaja u ćeliji dobijati flegmino lekovito blato za leđa? ne sme da prekida terapiju!

Posted

Ja mislim da su vrh ledenog brega Terza i Zeka.Kad,i ako,njih pohapse to bi onda bilo to...

Posted

Osecam da se Nikola Simic, obozavalac lika i dela 1Dzaje i novinar Nesportskog,nalazi u predinfarktnom stanju.Bice zanimljivo ako uspe do sutra nesto da napise.

Posted

Rekoh ja da će da popadaju (skoro) svi do jednog. Može da bude emisija nekom manje ili više zanimljiva, ali sad je očigledno da je ova mafija na redu. Drumska, univerzitetska, stečajna.... konačno i ova govna na redu.

Posted
Zivim za dan kada ce gospodin Džajić, najveci mafijas medju fudbal kriminalcima, biti uhapshen i biti ponizen tokom hapsenja.
Danas je tvoj dan cool.gif
Posted
Osecam da se Nikola Simic...
Sta li ce tek napisati 1 gromada novinarstva Lazar Delic? :unsure:
Posted

Neće valjda Zeka & Bjeka da na kraju ispadnu najpošteniji ?!Džaja,Cvele,Damjanović,Bata Kan Kan utamničeni . Terza "na studijskom putovanju", Piksi Plivao kraul do Japana sa Đurovskim na leđima....Možda ZekoBjek naslede Terzu i Džaju u FSS-u :lol: ,pa zajedno sa Ćurkovićem na čelu OKS naprave čudo.

Posted

Mogli bi onako u pauzi bivsih i sadsnjih funkcionera da uhapsde i po nekog pistolj-utoka-reket kriminalca tipa (hint: Keka, Bambalici...)

Posted

Ajmo redom sad. Dalje: Dika, Tole Karadžić, Zeka, Bjeka, Piksi...

Posted

Zasto ne uhapse i nasa govna? Nije valjda da nemaju dokaze. Logicno bi bilo da se svi pohapse u istom danu, da ne bi se stvar razvodnjavala pricama tipa: "Eto, samo se ljudi iz Zvezde hapse, Partizan zasticen od drzave i sliicno". Valjda im je odzvonilo.

Posted
Zasto ne uhapse i nasa govna? Nije valjda da nemaju dokaze. Logicno bi bilo da se svi pohapse u istom danu, da ne bi se stvar razvodnjavala pricama tipa: "Eto, samo se ljudi iz Zvezde hapse, Partizan zasticen od drzave i sliicno". Valjda im je odzvonilo.
Ma jok, to se samo slaninari busaju kako je ovo akcija Beograda protiv njih :D
Posted

ukrali su oni bar 100 milki sigurno, ovih 5 miliona je sića... zec, bjeka i 1 stojanče ristevski su na redu...

Posted

Ocekujem da Bjeka ode u posjetu negdje u Njemacku ove sedmice.

Posted

Samo neka šibaju! ALi kao što neko reče, neka ne zaobiđi ove nazovi menadžere. Njima lako može da se napakuje i nešto od ne fudbalskih radnji... kladim se jedno 750 godina zatvora.