February 5, 200817 yr hehehe bas me zanima ko pada sledeceg utorka :)Terza, dace Bog,ako ne zapali na doskolovavanje u Phoenix pa zavrsi na nekom egzoticnom ostvu koje nema sporazume o ekstradiciji.A mogli bi i Zeka i Bjeka da se izjasne.
February 5, 200817 yr hoće li džaja u ćeliji dobijati flegmino lekovito blato za leđa? ne sme da prekida terapiju!
February 5, 200817 yr Ja mislim da su vrh ledenog brega Terza i Zeka.Kad,i ako,njih pohapse to bi onda bilo to...
February 5, 200817 yr Osecam da se Nikola Simic, obozavalac lika i dela 1Dzaje i novinar Nesportskog,nalazi u predinfarktnom stanju.Bice zanimljivo ako uspe do sutra nesto da napise.
February 5, 200817 yr Rekoh ja da će da popadaju (skoro) svi do jednog. Može da bude emisija nekom manje ili više zanimljiva, ali sad je očigledno da je ova mafija na redu. Drumska, univerzitetska, stečajna.... konačno i ova govna na redu.
February 5, 200817 yr Zivim za dan kada ce gospodin Džajić, najveci mafijas medju fudbal kriminalcima, biti uhapshen i biti ponizen tokom hapsenja.Danas je tvoj dan
February 5, 200817 yr Osecam da se Nikola Simic...Sta li ce tek napisati 1 gromada novinarstva Lazar Delic?
February 5, 200817 yr Neće valjda Zeka & Bjeka da na kraju ispadnu najpošteniji ?!Džaja,Cvele,Damjanović,Bata Kan Kan utamničeni . Terza "na studijskom putovanju", Piksi Plivao kraul do Japana sa Đurovskim na leđima....Možda ZekoBjek naslede Terzu i Džaju u FSS-u ,pa zajedno sa Ćurkovićem na čelu OKS naprave čudo.
February 5, 200817 yr Mogli bi onako u pauzi bivsih i sadsnjih funkcionera da uhapsde i po nekog pistolj-utoka-reket kriminalca tipa (hint: Keka, Bambalici...)
February 5, 200817 yr Zasto ne uhapse i nasa govna? Nije valjda da nemaju dokaze. Logicno bi bilo da se svi pohapse u istom danu, da ne bi se stvar razvodnjavala pricama tipa: "Eto, samo se ljudi iz Zvezde hapse, Partizan zasticen od drzave i sliicno". Valjda im je odzvonilo.
February 5, 200817 yr Zasto ne uhapse i nasa govna? Nije valjda da nemaju dokaze. Logicno bi bilo da se svi pohapse u istom danu, da ne bi se stvar razvodnjavala pricama tipa: "Eto, samo se ljudi iz Zvezde hapse, Partizan zasticen od drzave i sliicno". Valjda im je odzvonilo.Ma jok, to se samo slaninari busaju kako je ovo akcija Beograda protiv njih :D
February 5, 200817 yr ukrali su oni bar 100 milki sigurno, ovih 5 miliona je sića... zec, bjeka i 1 stojanče ristevski su na redu...
February 5, 200817 yr Samo neka šibaju! ALi kao što neko reče, neka ne zaobiđi ove nazovi menadžere. Njima lako može da se napakuje i nešto od ne fudbalskih radnji... kladim se jedno 750 godina zatvora.