Milosh76 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 U akciji pripadnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, sinoć su uhapšena trojica Beograđana zbog sumnje da su od jednog meštanina Sremske Mitrovice iznudili 350.000 evra, ekskluzivno saznaje “Blic”. Kako “Blic” saznaje uhapšeni Vukolić i Karaklajić pet godina su radili u obezbeđenju Dragana Ace Bulića, bivšeg predsednika Zajednica klubova Superlige, u čijem porodičnom vlasništvu je i lanac sportskih kladionica “Lavovi”. Aca Bulić sin je nekadašnjeg vlasnika FK Železnik, Jusufa Juse Bulića ubijenog 1998. godine. Nije bas Insajder, ali jedan od izvora informacija te emisije je u pitanju.link
MiddleClass Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ustavni sud nije nadlezan za zabranu navijackih grupa... Kakva gomila bezmudasa...
Gonzo Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 džabalebaroša. potpuno nevidljiva institucija, mogu komotno da ga ukinu.
hattori Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ustavni sud nije nadlezan za zabranu navijackih grupa... Kakva gomila bezmudasa... al bi se zato garantovano nasli nadlezni da ukinu zabranu tog olosa...
ficfiric Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 E, jeb' ga! Znaci, postojala je zelja da se obracunamo sa huliganima ali nemamo pravnih mogucnosti? Nista onda, trpecemo
Filipenko Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Apelacioni odluku o produženju pritvora za Terzu vratio na razmatranje. Zna li se kada će konačna odluka?
Filipenko Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) Opa, evo najave Insajdera koji ispituje zašto procesi godinama nisu ni započeti nakon prve emisije...edit: tačnije, u pitanju je emisija Reakcija, večeras u 22h. Edited December 27, 2010 by Filipenko
Lucky Jim Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Kakva je odvratna njuska ovaj zvezdin portparol, dodje mi da razbijem tv
Hamlet Strašni Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 kako bih ja pretukao ovok djordjevica iz fss. ili testerisao ili tako nesto.
Ryan Franco Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Nikolovski standardan, Ješić direktan, bivši zamenik tužioca jasan, Petrović razočarabilan, ja zadovoljan.Mislim da je ovo rekord u broju govornika po epizodi koji su odbili da govore pred kamerama.Respect veliki za večerašnju emisiju.
Dankan Ajdaho Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Kakva je odvratna njuska ovaj zvezdin portparol, dodje mi da razbijem tvNemaš dovoljno informacija. To je jedan divan, drag i preksrasan čovek, skoro persona takoreći. Ako ne veruješ pitaj Amareta i društvo.
Lucky Jim Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Nemaš dovoljno informacija. To je jedan divan, drag i preksrasan čovek, skoro persona takoreći. Ako ne veruješ pitaj Amareta i društvo.Nisam bas upucen u lik i delo, ali prica mu je debilna - kao, mi stalno osudjujemo huligane i slicno, a do juce su im sedeli u skupstini..
Кристофер Лумумбо Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 niko ne pominje da su rekli da je partizan namestio ovogodisnju utakmicu sa smederevom?!
Ryan Franco Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 neverovatno! evo već dva dana rifrešujem kako ovaj, tako i klupske topike i not a single word! a oba kluba su debelo isprozivali.valjda su se ljudima smučile te priče...
Recommended Posts