Otac-Makarije Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 U Podgorici. Gde bi se drugo nalazio odbegli od srpske pravde?Na Sv.Stefanu ako te bas zanima Sunca se kupa i popunjava kladionicu sa Branom
Duci Simonovic Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 mozda je otiso nekud u goste za bozic
Goksi Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Na Sv.Stefanu ako te bas zanima Sunca se kupa i popunjava kladionicu sa BranomVeć zamišljam na čega liče ti tiketi. On popuni a Mićunović posle ispravlja "ovo ti brate ne dolazi, ni ovo..."
tsva Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Biografija Milovana Đorića je čista ko suza. Ponosan sam na sve što sam uradio, a posebno na to što niko ne može da pokaže prstom ka meni i da mi prigovori da sam nekome nešto ukrao. Onome ko je potegao priču o mojoj otpremnini poručujem da ima 15 dana da kaže narodu koje je mečeve nameštao i za koliko para. Ja dobro znam da je vrednost jednog nameštenog meča bila koliko otpremnina za moj odlazak u penziju posle decenija i decenija rada u srpskom fudbalu - kaže Đorić. :Hail:
Filipenko Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 (edited) Eto šta se dešava kada ponestane para za davanje jatacima :)edit: jbt, šta ti je crnogorska mafija...već ga prebacili u Bosnu Edited February 21, 2009 by Filipenko
teacher Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 21. februar 2009. | Izvor: B92Uhapšen dvojnik Zvezdana TerzićaOsoba koju je crnogorska policija u subotu privela u Budvi nije Zvezdan Terzić, utvrđeno je proverom identiteta.Podgorička televizija TV Vijesti izvestila je da je nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić uhapšen je u subotu u Budvi. Za Terzićem je prošle godine podignuta optužnica zbog finansijskih malverzacija prilikom transfera nekoliko fudbalera OFK Beograda u inostranstvo. Terzić je u trenutku kada je optužen, prošlog februara, bio u inostranstvu, posle čega se nije vratio u Srbiju.Kako su prenele "Vijesti", Terzić je uhapšen dok je pratio prijateljsku utakmicu Mogren ? OFK Beograd na sportskom kompleksu u Jazu. Posle saslušanja koje je trajalo sat i po vremena utvrđeno je da privedena osoba nije Zvezdan Terzić i ta osoba je puštena na slobodu.
Filipenko Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Terzan Zvezdić, brat blizanac Zvezdana Terzića :lol:Strašno!
hattori Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 moguce da je greska.ti crnogorci svi lice jedni na druge.
Herceg Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ovo nije ni smesno. Jadan covek Policajac koji ga je uhapsio, jos ce ostati bez posla a mozda i bez glave
hattori Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ne razlikuju terzu od tamo nekog veselina. kakvi amateri.
levi Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ne bih im ja nista verovao dok Qmaster ne proveri izvod iz maticne knjige rodjenih i broj telefona
sekretar Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 http://www.as.com/futbol/articulo/zoran-ve...asdasftb_50/Tesnisam znao da menadzeri rade i ove stvari
dragance Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Pa, ekonomska kriza u svetu, klubovi sve manje kupuju i trose. Mora se prihod nekako dopuniti.
Recommended Posts