Quizmaster Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Onomad, negde pocetkom 2002, kada su Vucelu pitali da li namerava da podnese ostavku na mesto predsednika Rukometnog Saveza, on je prilicno sokirano odgovorio "Kako mozete o tome da pricate sada? Ne mogu da podnesem ostavku dok ne donesemo zlato sa OI u Atini, imam moralnu obavezu prema naciji"...svi znamo kako nam se rukomet odvijao u narednim godinama.Mali troll. Reč onomad ne znači "svojevremeno", kako je mnogi pogrešno upotrebljavaju, već nedavno, pre neki dan.Troll off.
Barrister Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Za Moskvu?Vec se najavljuje bitka izmedju DSS-a (Dule Savic) i DS-a (Sava Glava) za predsednika FSS-a jer je vec izvesno da Terzic nece odraditi mandat...U vezi Bate - zar FSS ne treba da pokrene postupak protiv njega? Onaj Zabar na Insajder-u rece da Savez moze da dobije uvid u dokumentaciju i donese neku kaznu (zabranu bavljenjem) mnogo pre nego pravosudje? Malo mi je muka da se izlazi iz zatvora i docekuje recima: Gde si predsednice, kako bi bez tebe, krece prvenstvo...Italijanski fudbal a i celukupan sport su drugacije organizovani. Preuzeli su vise ovlascenja i odgovornosti na sebe. Nas savez se svojim propisima obezbedio od donosenja takvih odluka . Jos kad je Butorovic uhapsen bilo je receno da ce se sacekati pravosnazna sudska odluka jer im tako nalazu propisi.
tsva Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Terzinho uzvraca udarachttp://www.novosti.co.yu/code/navigate.php...atum=2008-03-02
lil'yo Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Sad me ne bi chudilo da digne optuznicu i protiv Teachera jer je rekao da je Crnogorac iz Lovcenac i da je nauljen...Vazno da mu je Stefan Babovic kumche.
nebojsapetkovic Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Оваквог сте човека нашли да оптужујете... поред вас ни патријарх није безбедан! Куш!
borris_ Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 (edited) Ne, nisam Crnogorac, ali i da jesam, bio bih ponosan. Rođen sam u Srbiji, deda mi je iz Prokuplja.Jeste rodjen u srbiji to jest vojvodini ali korijene vuce iz poznatog crnogorskog sela cuceSad me ne bi chudilo da digne optuznicu i protiv Teachera jer je rekao da je Crnogorac iz Lovcenac i da je nauljenUcitelj je u pravu Edited March 3, 2008 by borris_
Leonidas Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Izgleda da je raspisana poternica za Predsednikom FSS!
tsva Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Izgleda da je raspisana poternica za Predsednikom FSS!dace bog
stevo glogovac Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 MUP uzvraca terzinju udarac [http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=89047quote name='tsva' date='Mar 2 2008, 21:49' post='179076']Terzinho uzvraca udarachttp://www.novosti.co.yu/code/navigate.php...atum=2008-03-02
Кристофер Лумумбо Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Opa! Predlazem da pdf sport zaslavi ovaj dan.
assignment Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 E pa da vidimo sad dali ima samo jednu zemlju, majku Srbiju ^_^
Bane5 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 dadose razlog filipenku za pijanku kakvoj se nije nadao.
gorance Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 nije mi jasno ovo...trebao je navodno da se vrati za 10ak dana,a ovi ovo objavise..pa tek sad nece da se vrati...smejurija..
malkin Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A bez poternice bi se, naivan, vratio?Valjda i jeste poenta u tome da na osnovu ovoga mogu da traže od interpola da se zainteresuje za smučara-globtrotera.
Recommended Posts