Jump to content

Insajder i fudbalska mafija

Featured Replies

Onomad, negde pocetkom 2002, kada su Vucelu pitali da li namerava da podnese ostavku na mesto predsednika Rukometnog Saveza, on je prilicno sokirano odgovorio "Kako mozete o tome da pricate sada? Ne mogu da podnesem ostavku dok ne donesemo zlato sa OI u Atini, imam moralnu obavezu prema naciji"...svi znamo kako nam se rukomet odvijao u narednim godinama.
Mali troll. Reč onomad ne znači "svojevremeno", kako je mnogi pogrešno upotrebljavaju, već nedavno, pre neki dan.Troll off.
Za Moskvu?Vec se najavljuje bitka izmedju DSS-a (Dule Savic) i DS-a (Sava Glava) za predsednika FSS-a jer je vec izvesno da Terzic nece odraditi mandat...U vezi Bate - zar FSS ne treba da pokrene postupak protiv njega? Onaj Zabar na Insajder-u rece da Savez moze da dobije uvid u dokumentaciju i donese neku kaznu (zabranu bavljenjem) mnogo pre nego pravosudje? Malo mi je muka da se izlazi iz zatvora i docekuje recima: Gde si predsednice, kako bi bez tebe, krece prvenstvo...
Italijanski fudbal a i celukupan sport su drugacije organizovani. Preuzeli su vise ovlascenja i odgovornosti na sebe. Nas savez se svojim propisima obezbedio od donosenja takvih odluka . Jos kad je Butorovic uhapsen bilo je receno da ce se sacekati pravosnazna sudska odluka jer im tako nalazu propisi.

Sad me ne bi chudilo da digne optuznicu i protiv Teachera jer je rekao da je Crnogorac iz Lovcenac i da je nauljen...Vazno da mu je Stefan Babovic kumche.

Оваквог сте човека нашли да оптужујете... поред вас ни патријарх није безбедан! Куш!

Ne, nisam Crnogorac, ali i da jesam, bio bih ponosan. Rođen sam u Srbiji, deda mi je iz Prokuplja.
Jeste rodjen u srbiji to jest vojvodini ali korijene vuce iz poznatog crnogorskog sela cuce
Sad me ne bi chudilo da digne optuznicu i protiv Teachera jer je rekao da je Crnogorac iz Lovcenac i da je nauljen
Ucitelj je u pravu

Edited by borris_

Izgleda da je raspisana poternica za Predsednikom FSS!

Izgleda da je raspisana poternica za Predsednikom FSS!
dace bog

Opa! Predlazem da pdf sport zaslavi ovaj dan.

E pa da vidimo sad dali ima samo jednu zemlju, majku Srbiju ^_^

dadose razlog filipenku za pijanku kakvoj se nije nadao.

nije mi jasno ovo...trebao je navodno da se vrati za 10ak dana,a ovi ovo objavise..pa tek sad nece da se vrati...smejurija..

A bez poternice bi se, naivan, vratio?Valjda i jeste poenta u tome da na osnovu ovoga mogu da traže od interpola da se zainteresuje za smučara-globtrotera.