Jump to content
IGNORED

Insajder i fudbalska mafija


Goksi

Recommended Posts

  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Filipenko

    115

  • dragance

    98

  • tsva

    96

  • teacher

    91

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mafijaški advokat ima riječ:

Batić: "Nema dokaza protiv Terzića"Vladan Batić, advokat Zvezdana Terzića, izjavio je da tužilaštvo ne poseduje dokaze da je njegov klijent stekao protivpravnu imovinsku korist.51277273149d8a2fd6f93a419899657_big.jpg"Godinu dana se vodi medijska hajka kojom se Terzić satanizuje, jer taj famozni slučaj nije pravosudni već politički. Mislimo da su se stekli uslovi da tužilaštvo odustane od procesa jer nema dokaza da je optuženi stekao protivpravnu imovinsku korist od transfera igrača OFK Beograda", rekao je Batić, ocenivši da je u pitanju "politički proces".Terzić se tereti da je protivpravno prosvojio 1,1 miliona nemačkih maraka od transfera Vanje Grubača iz OFK Beograda u Hamburg, kao i za transfer Srđana Stanića u moskovski Spartak. Okružni javni tužilac je u decembru podneo zahtev za proširenje istrage protiv Terzića zbog zloupotreba prilikom trensfera Branislava Ivanovića u moskovsku Lokomotivu i Stevana Stošića u Malagu. Advokat bivšeg direktora OFK Beograda rekao je da je Terzić spreman da se pojavi i svedoči, ali samo na "poštenom" suđenju. "Tužilaštvu ćemo podneti materijalne dokaze i priznanice za svaku uplatu i tako dokazati da nije bilo nepravilnosti. Spremni smo da pružimo garancije sudu i omogućimo Terziću da se pojavi i da iskaz", dodao je Batić. Batić je rekao i da uprava kluba sa Karaburme ne tereti Terzića za nepravilnosti i dodao da će zatražiti izveštaj od čelnika Evropske fudbalske unije (UEFA) da li je legalno da menadžerske agencije prodaju igrače u evropske klubove. Prema njegovim rečima, to je bio slučaj sa Ivanovićem, jer ga je OFK Beograd za 200.000 evra prodao menadžerskoj agenciji, odakle je prešao u Lokomotivu za dva miliona, a 2008. godine je za 12 miliona evra prešao u Čelsi.
Ako je iko ikada imao dileme o backgroundu Vladana Batića, ili sumnju kako je gurao Radnički iz Obrenovca, nadam se da su iste razvejane.
Link to comment

Doktor Vladan Batić objašnjava zašto je slučaj politički.- Na udaru su se našli Crvena zvezda i OFK Beograd, klubovi na čijim utakmicama su se pojavili transparenti sa parolama protiv tadašnjeg ministra policije Jočića. Kabinet je krenuo u osvetu, a meta su bili članovi uprave Crvene zvezde i OFK Beograda. Tako dolazimo do etičkog dela :lol: slučaja. - To je učinjeno po smernicama tadašnje garniture srpske vlasti koja je iskazivala patološku mržnju prema crnogorskom političkom vrhu :lol: Po njima je sve zlo dolazilo iz Crne Gore :lol:Naravno, dr. Tićba se nije setio da napomene kako su pomenuti bili van uprava pomenutih klubova u trenutku hapšenja i zvanično nikakve veze sa klubovima nisu više imali, kao i da je bilo još klubova koji su imali transparente protiv Jočića.Ovo samo zašto je slučaj politički. Ostale priče poput "Svi su tako radili, a ne samo Crvena zvezda i OFK Beograd", "Ivanovićev transfer je regularan, jer je prvo prodat menadžerskoj agenciji za 200k pa sledećeg dana prodat za 1200k" i "Terzić je meta medijske hajke" ne bih komentarisao.

Link to comment
Ovi argumenti što ih je izneo, za svakog ko se iole razume u ovu našu bjedu od fuzbala zvuče debilno. Otud komentar.
ma znam, samo kazem da on brani sebi slicnog coveka. po korumpiranosti, naravno.
Link to comment
:lol:post-1365-1239064995.jpgpost-1365-1239065038.jpg
Nisam rekao da ne želim da komentarišem tvrdnju da su se svi time bavili a ne samo OFK i Crvena zvezda zato što mislim da drugi nisu, već zato što to ne oslobađa pomenuta dva kluba od odgovornosti. Jbg, mnogi utaje porez, a nagrabuse samo oni koje uhvate. Nepravda, pa to ti je.
ili je samo advokata advokatu je posao da klijenta predstavi kao mirisno cvece, da bi dobio parnicu.
Sve bi to bilo OK da dr. Danvla Tićba nije prvi izlazio u javnost sa kategorijama mafijaških advokata kojima je cilj opstrukcija i sabotiranje procesa, te da su mnoge stvari jasne i odavno poznate, a samo trebamo da to potvrdimo na sudu, te da je prezumpcija nevinosti protokolarna stvar, ali ne i realistična. Sa svakom izrečenom stavkom se slažem. Međutim, dr. Tićba je malo zamenio uloge i sada mene uopšte ne interesuje šta je njemu posao - on čini gore pomenuto i treba mu - po njegovim sopstvenim uputstvima - oduzeti pravo da se bavi advokaturom zbog promovisanja zločina™ i sl. etičkih razloga.Kada kažem "trebalo", mislim na moj lični utisak, tj. šta bih ja voleo da se desi. Naravno da se ta stvar neće dogoditi, kao što se nije dogodila ni drugim advokatima drugih mafija. Edited by Filipenko
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...