Cash Posted September 28, 2020 Author Posted September 28, 2020 Just now, Milošica said: To su kvote na kladionici Jumanji ne zna sta znaci mmw a kamoli sta su kvote .Ali odlicna je u prognozama. Kako je samo u nedelju izvukla onog Travalju.
Jumanji Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Nista je ne izvlacim, vec pratim tenis I ne olajavaj me
Jumanji Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 To su kvote na kladionici [emoji3] Zapravo se slažem sa svim tim tvojim procenama,ali gledam da uhvatim nekog autsajdera u ovim mečevima pa me zanima ko je najrealniji od njih. Inače,kladionice smatraju Đerea finim favoritom protiv Andersona.Anderson je bio povredjen dugo, nije u nekoj formi, ali Djere, hmm u tri dobijena, sumnjam. Ima prednost vrv zbog Kicbila gde je dobio Vinjolasa, Sinera, Svarcija, a onda ispao od nekog Hafmana. Ima on problem sa samopouzdanjem, od onog Rija traljavo sve ide, ali videcemo, sto da ne, sansa je svakako tu.... 1
Cash Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 Kod zena osecam da bi Brady mogla da pukne protiv naslednice Caro Wozniacki.
Cash Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 26 minutes ago, Jumanji said: Anderson je bio povredjen dugo, nije u nekoj formi, ali Djere, hmm u tri dobijena, sumnjam. Ima prednost vrv zbog Kicbila gde je dobio Vinjolasa, Sinera, Svarcija, a onda ispao od nekog Hafmana. Ima on problem sa samopouzdanjem, od onog Rija traljavo sve ide, ali videcemo, sto da ne, sansa je svakako tu.... Jedno je pobedjivati u nekom tamo Kicbilu a drugo na gren slamu. Poslusacu te i opaliti dvojku na KA.
Jumanji Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Znaci, izda li me Kevin, nadrljala sam, em ces da zvocas, em ode reputacija, brze nego sto sam je stekla [emoji51]Zene je tesko predvideti, kao i uvek uostalom ko ima zivaca njih da pogadja, svaka cas.
Cash Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 Kod muskaraca svi mecevi otisli u under, neverovatno .A jumanszi je vec pogodila Garina i Matea a na dobrom putu je da pogodi i Kevina
FPLS Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Kiki Mladenovic vodi 5-1 i ja razmisljam da uplatim u live-u da gubi set, jer znam da je sklona epskim raspadima i ipak odlucim da preskocim. Dvadesetak minuta kasnije gotov set, naravno 5-7. Elem, nudi li neka od domacih kladionica kladjenje na osvajaca/osvajacicu? Videh da je bilo u Mocartu, ali samo pre pocetka turnira, sad vise nema.
Cash Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 Mozda bi moglo da se proba da Wawrinka uzima RG kv.60
Jumanji Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Kiki Mladenovic vodi 5-1 i ja razmisljam da uplatim u live-u da gubi set, jer znam da je sklona epskim raspadima i ipak odlucim da preskocim. Dvadesetak minuta kasnije gotov set, naravno 5-7. Elem, nudi li neka od domacih kladionica kladjenje na osvajaca/osvajacicu? Videh da je bilo u Mocartu, ali samo pre pocetka turnira, sad vise nema.Pokradena, Asderaki nije videla ociglednu duplu lopticu, na set lopti.I potonula.
FPLS Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Kakav kiks kladionica sa favorizovanjem Djerea, rutinira ga Anderson bez da se oznojio.
Tsai Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 2 hours ago, Cash said: Mozda bi moglo da se proba da Wawrinka uzima RG kv.60
Cash Posted September 29, 2020 Author Posted September 29, 2020 11 minutes ago, Tsai said: Znas kako ide ono: ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
Jumanji Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Bezi tamo sa tim Vavrinkom, pu, pu, pu...
Recommended Posts