Jump to content
IGNORED

Tenis kladionica

Cash

Recommended Posts

Posted
Just now, Milošica said:

To su kvote na kladionici :D

Jumanji ne zna sta znaci mmw a kamoli sta su kvote :D .Ali odlicna je u prognozama. Kako je samo u nedelju izvukla onog Travalju.  :hail:

Posted

Nista je ne izvlacim, vec pratim tenis vikleri.gif
I ne olajavaj me dry.png

Posted
To su kvote na kladionici [emoji3]

Zapravo se slažem sa svim tim tvojim procenama,ali gledam da uhvatim nekog autsajdera u ovim mečevima pa me zanima ko je najrealniji od njih.

Inače,kladionice smatraju Đerea finim favoritom protiv Andersona.
Anderson je bio povredjen dugo, nije u nekoj formi, ali Djere, hmm u tri dobijena, sumnjam.
Ima prednost vrv zbog Kicbila gde je dobio Vinjolasa, Sinera, Svarcija, a onda ispao od nekog Hafmana. Ima on problem sa samopouzdanjem, od onog Rija traljavo sve ide, ali videcemo, sto da ne, sansa je svakako tu....
  • +1 1
Posted

Kod zena osecam da bi Brady mogla da pukne protiv naslednice Caro Wozniacki. 

Posted
26 minutes ago, Jumanji said:

Anderson je bio povredjen dugo, nije u nekoj formi, ali Djere, hmm u tri dobijena, sumnjam.
Ima prednost vrv zbog Kicbila gde je dobio Vinjolasa, Sinera, Svarcija, a onda ispao od nekog Hafmana. Ima on problem sa samopouzdanjem, od onog Rija traljavo sve ide, ali videcemo, sto da ne, sansa je svakako tu....

Jedno je pobedjivati u nekom tamo Kicbilu a drugo na gren slamu. Poslusacu te i opaliti dvojku na KA.

Posted

Znaci, izda li me Kevin, nadrljala sam, em ces da zvocas, em ode reputacija, brze nego sto sam je stekla [emoji51]

Zene je tesko predvideti, kao i uvek uostalom :vikleri: ko ima zivaca njih da pogadja, svaka cas.

Posted

Kod muskaraca svi mecevi otisli u under, neverovatno :ohmy:.A jumanszi je vec pogodila Garina i Matea a na dobrom putu je da pogodi i Kevina :cool:

Posted

Kiki Mladenovic vodi 5-1 i ja razmisljam da uplatim u live-u da gubi set, jer znam da je sklona epskim raspadima i ipak odlucim da preskocim.

Dvadesetak minuta kasnije gotov set, naravno 5-7. :isuse:

Elem, nudi li neka od domacih kladionica kladjenje na osvajaca/osvajacicu? Videh da je bilo u Mocartu, ali samo pre pocetka turnira, sad vise nema.

Posted

Mozda bi moglo da se proba da Wawrinka uzima RG kv.60

Posted
Kiki Mladenovic vodi 5-1 i ja razmisljam da uplatim u live-u da gubi set, jer znam da je sklona epskim raspadima i ipak odlucim da preskocim.
Dvadesetak minuta kasnije gotov set, naravno 5-7. :isuse:

Elem, nudi li neka od domacih kladionica kladjenje na osvajaca/osvajacicu? Videh da je bilo u Mocartu, ali samo pre pocetka turnira, sad vise nema.
Pokradena, Asderaki nije videla ociglednu duplu lopticu, na set lopti.
I potonula.
Posted

Kakav kiks kladionica sa favorizovanjem Djerea, rutinira ga Anderson bez da se oznojio.

Posted
2 hours ago, Cash said:

Mozda bi moglo da se proba da Wawrinka uzima RG kv.60

:lolol:

Posted
11 minutes ago, Tsai said:

:lolol:

Znas kako ide ono: ko se zadnji smeje najsladje se smeje.