September 28, 20204 yr Author Just now, Milošica said: To su kvote na kladionici Jumanji ne zna sta znaci mmw a kamoli sta su kvote .Ali odlicna je u prognozama. Kako je samo u nedelju izvukla onog Travalju.
September 29, 20204 yr To su kvote na kladionici [emoji3] Zapravo se slažem sa svim tim tvojim procenama,ali gledam da uhvatim nekog autsajdera u ovim mečevima pa me zanima ko je najrealniji od njih. Inače,kladionice smatraju Đerea finim favoritom protiv Andersona.Anderson je bio povredjen dugo, nije u nekoj formi, ali Djere, hmm u tri dobijena, sumnjam. Ima prednost vrv zbog Kicbila gde je dobio Vinjolasa, Sinera, Svarcija, a onda ispao od nekog Hafmana. Ima on problem sa samopouzdanjem, od onog Rija traljavo sve ide, ali videcemo, sto da ne, sansa je svakako tu....
September 29, 20204 yr Author Kod zena osecam da bi Brady mogla da pukne protiv naslednice Caro Wozniacki.
September 29, 20204 yr Author 26 minutes ago, Jumanji said: Anderson je bio povredjen dugo, nije u nekoj formi, ali Djere, hmm u tri dobijena, sumnjam. Ima prednost vrv zbog Kicbila gde je dobio Vinjolasa, Sinera, Svarcija, a onda ispao od nekog Hafmana. Ima on problem sa samopouzdanjem, od onog Rija traljavo sve ide, ali videcemo, sto da ne, sansa je svakako tu.... Jedno je pobedjivati u nekom tamo Kicbilu a drugo na gren slamu. Poslusacu te i opaliti dvojku na KA.
September 29, 20204 yr Znaci, izda li me Kevin, nadrljala sam, em ces da zvocas, em ode reputacija, brze nego sto sam je stekla [emoji51]Zene je tesko predvideti, kao i uvek uostalom ko ima zivaca njih da pogadja, svaka cas.
September 29, 20204 yr Author Kod muskaraca svi mecevi otisli u under, neverovatno .A jumanszi je vec pogodila Garina i Matea a na dobrom putu je da pogodi i Kevina
September 29, 20204 yr Kiki Mladenovic vodi 5-1 i ja razmisljam da uplatim u live-u da gubi set, jer znam da je sklona epskim raspadima i ipak odlucim da preskocim. Dvadesetak minuta kasnije gotov set, naravno 5-7. Elem, nudi li neka od domacih kladionica kladjenje na osvajaca/osvajacicu? Videh da je bilo u Mocartu, ali samo pre pocetka turnira, sad vise nema.
September 29, 20204 yr Kiki Mladenovic vodi 5-1 i ja razmisljam da uplatim u live-u da gubi set, jer znam da je sklona epskim raspadima i ipak odlucim da preskocim. Dvadesetak minuta kasnije gotov set, naravno 5-7. Elem, nudi li neka od domacih kladionica kladjenje na osvajaca/osvajacicu? Videh da je bilo u Mocartu, ali samo pre pocetka turnira, sad vise nema.Pokradena, Asderaki nije videla ociglednu duplu lopticu, na set lopti.I potonula.
September 29, 20204 yr Kakav kiks kladionica sa favorizovanjem Djerea, rutinira ga Anderson bez da se oznojio.
September 29, 20204 yr Author 11 minutes ago, Tsai said: Znas kako ide ono: ko se zadnji smeje najsladje se smeje.