Jump to content

Tenis kladionica

Featured Replies

• Author
Just now, Milošica said:

To su kvote na kladionici :D

Jumanji ne zna sta znaci mmw a kamoli sta su kvote :D .Ali odlicna je u prognozama. Kako je samo u nedelju izvukla onog Travalju.  :hail:

• Replies 80
  • Views 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja se trudim da odem u kockarsku penziju vec neko vreme i igram samo sitno i ne svaki dan. Izginuo bas velike pare iz dosade pocetkom godine, imao neki visak koji me zuljao i umesto da kupim solidan a

• Nije ni Tim u nekoj ekstra formi, jos ako je slavio malo vise, sto se nadam hehe... eto muke, ali dobija Cilkana, gotov je Marin istrosen prilicno, bar tako deluje odavno. Odigra par meceva na turnir

• Gavrilova nikad lakse na 4.5 kvotu, bas fin dan danas. Sutra novi napad, nova sansa. Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Nista je ne izvlacim, vec pratim tenis vikleri.gif
I ne olajavaj me dry.png

To su kvote na kladionici [emoji3]

Zapravo se slažem sa svim tim tvojim procenama,ali gledam da uhvatim nekog autsajdera u ovim mečevima pa me zanima ko je najrealniji od njih.

Inače,kladionice smatraju Đerea finim favoritom protiv Andersona.
Anderson je bio povredjen dugo, nije u nekoj formi, ali Djere, hmm u tri dobijena, sumnjam.
Ima prednost vrv zbog Kicbila gde je dobio Vinjolasa, Sinera, Svarcija, a onda ispao od nekog Hafmana. Ima on problem sa samopouzdanjem, od onog Rija traljavo sve ide, ali videcemo, sto da ne, sansa je svakako tu....
  • Author

Kod zena osecam da bi Brady mogla da pukne protiv naslednice Caro Wozniacki. 

• Author
26 minutes ago, Jumanji said:

Anderson je bio povredjen dugo, nije u nekoj formi, ali Djere, hmm u tri dobijena, sumnjam.
Ima prednost vrv zbog Kicbila gde je dobio Vinjolasa, Sinera, Svarcija, a onda ispao od nekog Hafmana. Ima on problem sa samopouzdanjem, od onog Rija traljavo sve ide, ali videcemo, sto da ne, sansa je svakako tu....

Jedno je pobedjivati u nekom tamo Kicbilu a drugo na gren slamu. Poslusacu te i opaliti dvojku na KA.

Znaci, izda li me Kevin, nadrljala sam, em ces da zvocas, em ode reputacija, brze nego sto sam je stekla [emoji51]

Zene je tesko predvideti, kao i uvek uostalom :vikleri: ko ima zivaca njih da pogadja, svaka cas.

• Author

Kod muskaraca svi mecevi otisli u under, neverovatno :ohmy:.A jumanszi je vec pogodila Garina i Matea a na dobrom putu je da pogodi i Kevina :cool:

Kiki Mladenovic vodi 5-1 i ja razmisljam da uplatim u live-u da gubi set, jer znam da je sklona epskim raspadima i ipak odlucim da preskocim.

Dvadesetak minuta kasnije gotov set, naravno 5-7. :isuse:

Elem, nudi li neka od domacih kladionica kladjenje na osvajaca/osvajacicu? Videh da je bilo u Mocartu, ali samo pre pocetka turnira, sad vise nema.

• Author

Mozda bi moglo da se proba da Wawrinka uzima RG kv.60

Kiki Mladenovic vodi 5-1 i ja razmisljam da uplatim u live-u da gubi set, jer znam da je sklona epskim raspadima i ipak odlucim da preskocim.
Dvadesetak minuta kasnije gotov set, naravno 5-7. :isuse:

Elem, nudi li neka od domacih kladionica kladjenje na osvajaca/osvajacicu? Videh da je bilo u Mocartu, ali samo pre pocetka turnira, sad vise nema.
Pokradena, Asderaki nije videla ociglednu duplu lopticu, na set lopti.
I potonula.

Kakav kiks kladionica sa favorizovanjem Djerea, rutinira ga Anderson bez da se oznojio.

• Author

Nije to kiks nego navlakusa :D

2 hours ago, Cash said:

Mozda bi moglo da se proba da Wawrinka uzima RG kv.60

:lolol:

• Author
11 minutes ago, Tsai said:

:lolol:

Znas kako ide ono: ko se zadnji smeje najsladje se smeje. 

Bezi tamo sa tim Vavrinkom, pu, pu, pu... :angry: