Jump to content

Tenis kladionica

Featured Replies

• Author

Jel moze Fucovic da bije Medu.

• Replies 80
  • Views 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja se trudim da odem u kockarsku penziju vec neko vreme i igram samo sitno i ne svaki dan. Izginuo bas velike pare iz dosade pocetkom godine, imao neki visak koji me zuljao i umesto da kupim solidan a

• Nije ni Tim u nekoj ekstra formi, jos ako je slavio malo vise, sto se nadam hehe... eto muke, ali dobija Cilkana, gotov je Marin istrosen prilicno, bar tako deluje odavno. Odigra par meceva na turnir

• Gavrilova nikad lakse na 4.5 kvotu, bas fin dan danas. Sutra novi napad, nova sansa. Sent from my SM-G973F using Tapatalk

• Author

Onaj koji je kod muskaraca igrao under se je obogatio. Zli nadam se da si opalio dvojku na Pavlicenkovu

10 hours ago, Cash said:

Tesko. Manarino +1.5 sets @1.95 protiv Ramosa za pola sata bi mozda moglo da dodje. Ramos je dosta bolji sljakas od Manarina i ima bolji h2h na sljaci ali je u ocajnoj formi i izgubio je sve meceve od nastavka sezone. Mozda Manarino moze do 2 seta da dodje. Btw, odlican topic Cash. Falio je jedan ovakav da ti i Zli pokazete ekspertizu. :thumbup:

Edited by Zizou

• Author

Najbolji ekpert ovde je @Jumanji:D

Hahaha ne zezaj -.-

• Author

Dzaba nam. Preslabi smo eksperti za kladionice. Jaci su od nas :angry:

1 hour ago, Cash said:

Dzaba nam. Preslabi smo eksperti za kladionice. Jaci su od nas :angry:

Manarino je bas raspad. :rolleyes: Bogami Cash, Fucovic ozbiljno preti.

Nume taj na sljaci.

15 hours ago, Cash said:

Necu vise da te odvracam. :laugh:

• Author
14 minutes ago, Zizou said:

Necu vise da te odvracam. :laugh:

Odvraca me jumandzi,vidis da je rekla da nume na sljaci. :D

Nadam se da je brat zli iskoristio kvotu 4. Za sutra imam feeling da bi starac Philip mogao do pobede protiv prevare Garina.

Rekla sam da Manarino nume na sljaci :dry: a posle je[mention=82]Zizou[/mention] editovao post i dodao za Fucovica...ccccccc

Garin-Kolšrajber 2(4,5)

Beretini-Pospišil 2(5,8)

Đere-Anderson 2(2,5)

Rubljev-Kveri 2(7,5)

Bautista Agut-Gaske 2(4,7)

Šapovalov-Simon 2(5,3)

Rubljev pre dva dana završio Hamburg gde se naigrao tenisa.Mada,Kveri na šljaci...

Da li hvatati nešto od ovoga?

Edited by Milošica

Ne znam sta znace ovi brojevi u zagradama [emoji3] ali moji pikovi od ovih izdvojenih parova su:

Garin
Beretini
Anderson
Rubljov (kakav Kveri!)
BA
Sapo

To su kvote na kladionici :D

Zapravo se slažem sa svim tim tvojim procenama,ali gledam da uhvatim nekog autsajdera u ovim mečevima pa me zanima ko je najrealniji od njih.

Inače,kladionice smatraju Đerea finim favoritom protiv Andersona.

• Author
6 minutes ago, Jumanji said:

Ne znam sta znace ovi brojevi u zagradama emoji3.png ali moji pikovi od ovih izdvojenih parova su:

Garin
Beretini
Anderson
Rubljov (kakav Kveri!)
BA
Sapo

Garin je nivo Krajinovica. Ima Kohli sanse ako je dobro fi. Za Beretinija se slazem, Djere-Kevin tu bi moglo biti preko 37.5 gemova. BA ce da se pati i to jako protiv Gaskea. Sapo ce da pukne kao i njegov kolega Felix. Taj Felix nikad nista nece osvojiti u karijeri mmw