Jump to content

Tenis kladionica

Featured Replies

• Author

Jel moze Fucovic da bije Medu.

• Author

Onaj koji je kod muskaraca igrao under se je obogatio. Zli nadam se da si opalio dvojku na Pavlicenkovu

10 hours ago, Cash said:

Tesko. Manarino +1.5 sets @1.95 protiv Ramosa za pola sata bi mozda moglo da dodje. Ramos je dosta bolji sljakas od Manarina i ima bolji h2h na sljaci ali je u ocajnoj formi i izgubio je sve meceve od nastavka sezone. Mozda Manarino moze do 2 seta da dodje. Btw, odlican topic Cash. Falio je jedan ovakav da ti i Zli pokazete ekspertizu. :thumbup:

Edited by Zizou

• Author

Najbolji ekpert ovde je @Jumanji:D

Hahaha ne zezaj -.-

• Author

Dzaba nam. Preslabi smo eksperti za kladionice. Jaci su od nas :angry:

1 hour ago, Cash said:

Dzaba nam. Preslabi smo eksperti za kladionice. Jaci su od nas :angry:

Manarino je bas raspad. :rolleyes: Bogami Cash, Fucovic ozbiljno preti.

Nume taj na sljaci.

15 hours ago, Cash said:

Necu vise da te odvracam. :laugh:

• Author
14 minutes ago, Zizou said:

Necu vise da te odvracam. :laugh:

Odvraca me jumandzi,vidis da je rekla da nume na sljaci. :D

Nadam se da je brat zli iskoristio kvotu 4. Za sutra imam feeling da bi starac Philip mogao do pobede protiv prevare Garina.

Rekla sam da Manarino nume na sljaci :dry: a posle je[mention=82]Zizou[/mention] editovao post i dodao za Fucovica...ccccccc

Garin-Kolšrajber 2(4,5)

Beretini-Pospišil 2(5,8)

Đere-Anderson 2(2,5)

Rubljev-Kveri 2(7,5)

Bautista Agut-Gaske 2(4,7)

Šapovalov-Simon 2(5,3)

Rubljev pre dva dana završio Hamburg gde se naigrao tenisa.Mada,Kveri na šljaci...

Da li hvatati nešto od ovoga?

Edited by Milošica

Ne znam sta znace ovi brojevi u zagradama [emoji3] ali moji pikovi od ovih izdvojenih parova su:

Garin
Beretini
Anderson
Rubljov (kakav Kveri!)
BA
Sapo

To su kvote na kladionici :D

Zapravo se slažem sa svim tim tvojim procenama,ali gledam da uhvatim nekog autsajdera u ovim mečevima pa me zanima ko je najrealniji od njih.

Inače,kladionice smatraju Đerea finim favoritom protiv Andersona.

• Author
6 minutes ago, Jumanji said:

Ne znam sta znace ovi brojevi u zagradama emoji3.png ali moji pikovi od ovih izdvojenih parova su:

Garin
Beretini
Anderson
Rubljov (kakav Kveri!)
BA
Sapo

Garin je nivo Krajinovica. Ima Kohli sanse ako je dobro fi. Za Beretinija se slazem, Djere-Kevin tu bi moglo biti preko 37.5 gemova. BA ce da se pati i to jako protiv Gaskea. Sapo ce da pukne kao i njegov kolega Felix. Taj Felix nikad nista nece osvojiti u karijeri mmw