Krošek Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 (edited) u susret autohtonom vegetarijanizmu Edited September 24, 2020 by Krošek
אַף אֶחָד Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 (edited) Daj predlog kako da ih zovemo! Edit: Sad si moderator grupe, mozes mislim i sam da promenis nazive? Edited September 24, 2020 by chandra
Krošek Posted September 24, 2020 Author Posted September 24, 2020 u redu su nazivi kao takvi, nisam to mislio... temu sam otvorio pre nego si preimenovao forum u teorija, a ovo je bila jedina tema pa je moglo da samo izvrsis zamenu naziva teorija i praksa (te bi ova tema bila u praksi)... ali zapravo je resenje da se tema premesti
אַף אֶחָד Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 1 minute ago, Krošek said: u redu su nazivi kao takvi, nisam to mislio... temu sam otvorio pre nego si preimenovao forum u teorija, a ovo je bila jedina tema pa je moglo da samo izvrsis zamenu naziva teorija i praksa (te bi ova tema bila u praksi)... ali zapravo je resenje da se tema premesti Ok, naucicu kako se to radi. Necu sad nista da diram, pada mi glava, sigurno cu nesto da userem.
Krošek Posted September 24, 2020 Author Posted September 24, 2020 moderator actions pri vrhu (izmedju naslova topika i prvog posta) > move, nemos ga falit
Recommended Posts