Radoye Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 Da mi je tada bila ova pamet verovatno bih (skoro) sve isto samo malo manje Ramonesa a malo vise The Stooges. Da mi je sada 16 ko zna sta bih slusao. Druga vremena drugi uticaji. 1
MocaVukotic Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 23 hours ago, April said: Stonse. Pa... Rekao bih jedini odgovor koji ima smisla, uvek i u svakom uzrastu. To je onaj post dekadenti period, ono najjaci smo i bole nas kurac za sve, kulminira sa black and blue plocom. Posle toga vec ode nesto drugo... 1
April Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 17 hours ago, MocaVukotic said: Pa... Rekao bih jedini odgovor koji ima smisla, uvek i u svakom uzrastu. To je onaj post dekadenti period, ono najjaci smo i bole nas kurac za sve, kulminira sa black and blue plocom. Posle toga vec ode nesto drugo... Nije moja generacija loše prošla, naši tinejdž počeci su bili Clash i godinu kasnije gotik. Ali da sad mogu da biram, ipak bih prljavije
Lancia Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Ja ne bih menjao nista. Bas sam bio privilegovan, sto se muzicke ponude tice.
J-♣ Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Country, bluegrass, roots rock... to mi baš skroz promaklo usled poplave panka, hardroka, hevi ... i tako toga
Frank Pembleton Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Uhhh više Stonsa, Zevona... .... Shiit has hit the fan!
Svarog Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 (edited) je l pitanje da ponovo imam 16 godina danas, u ovo vreme, godine 2020. ? ili da se teleprontujem nazad u godinu kada me drmao pubertet i ostavila prva riba? edit: čuj ostavila, nije ni htela da budemo zajedno kako treba. pakao. Edited September 16, 2020 by Svarog
Filozof manijak Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Slušao bih Dead Can Dance, a batalio pank
cartman Posted September 18, 2020 Posted September 18, 2020 Da sada imam 16 verovatno bih slusao Buc Kesidi ili nesto slicno Da imam ovu pamet u periodu kada sam imao 16... verovatno bih ranije otkrio Pulp
palfoot Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 On 16.9.2020. at 13:57, Filozof manijak said: Slušao bih Dead Can Dance, a batalio pank prelepo
April Posted September 23, 2020 Author Posted September 23, 2020 Sad tek vidim da sam topik imenovao samo za muškarce. SlušAO bih...Stonse. Izvinite, žene.
Lancia Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 2 minutes ago, April said: Sad tek vidim da sam topik imenovao samo za muškarce. SlušAO bih...Stonse. Izvinite, žene. Zene su da slusaju musku glavu a ne muziku. Pogotovo u tim godinama, svasta moze da im se uvrti uglavu.
Svarog Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 da su mi te godine a ova pamet ne bih menjao muzički kako sam evoluirao, samo bih se potrudio da češće dolazim u Beograd na koncerte stranih bendova. nisam to mogao da znam tad ali neke bendove sam zauvek propustio. domaći su svi dolazili i u moj grad, zanimljivo je da smo svima bili obavezna stanica. čak sam i po dolasku u Beograd neke stvari preskočio iz potpuno glupih razloga (Femi Kuti, Manu Chao, Massive Attack) a da sad imam 16... bem li ga, nadam se da bi imao nekog u okruženju ko bi me edukovao kako treba o muzici koja je prošla. da tu ne bude previše rupa, da razumem neke kontekste i žandrove. ono što ja sad radim sa mojim klincem koji ima 11. ovo novo bih već sam pokupio. Buč Kesidi je baš prijatno iznenađenje, btw. nadam se da nije legao samo nama matorcima već da ih i 16godišnjaci slušaju.
palfoot Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 #postpetooktobarski spleen kacam bio mlađan ja, u mom odeljenju u hajskuli se pronašlo par muzičkih istomišljenika, pa se najviše slušao bristolski zvuk, trip hop i D&B lamb, massive attack, tricky, thievery corp, ebtg, i nebrojeni drugi iz tog perioda* i ja tu ne bih ništa menjo (sve ostalo u ovoj sredini je bilo (a dosta toga i ostalo) totalni šit, da nije bilo dilujućih muzičkih kanala ne znam kako bi se mentalno preživelo ) i baš se nekako poklopio zvuk te generacije. šta se nije slušalo tada, nadomestilo se par godina kasnije (post-rockovi, krckajuće elektronike i tako to) *meni bili omiljeni i smith and mighty (uglavnom u kombinaciji sa tammy payne) 1
Recommended Posts