WTID Posted October 19, 2023 Posted October 19, 2023 Napisao sam da je u pregovorima par postova iznad... i komentar sta mislim ukoliko stvarno dobije posao. Cekamo jos par trenera koji treba da dobiju radnu dozvolu.
WTID Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Kompletirao je i strucni stab: Henrik Pedersen Chris Powell Sascha Lense
Sandens Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 posle sheffield wednesdaya i queens park rangersi su doveli mladog, neiskusnog, talentovanog trenera umesto ainswortha koji je smenjen pre par dana. marti cifuentes, španac koji je radio u švedskoj do sada.
WTID Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Chansiri trazi od navijaca da skupe 2 miliona za porez i plate igraca
Lezilebovich Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Imamo top konsultanta, Ostoju, on ima iskustva sa crowdfundingom za porez 1 1
WTID Posted January 8 Posted January 8 Ne znam sta da mislim o ovom transferu. Navodno je u pitanju veliki potencijal kojem neki ppredvidjaju i mesto golmana engleske reprezentacije u ne toliko dalekoj buducnosti. Vasquez se verovatno vraca u Milan jer nema smisla da bude kao treci golman na pozajmici. Zao mi je zbog Dawsona, na mecu FA Cupa protiv Cardiffa je pri rezultatu 1:0 za Wednesday skinuo 2 penala u razmaku od samo 4 minuta. Nakon toga je imao jos nekoliko dobrih odbrana.
WTID Posted January 9 Posted January 9 Conor Coventry iz West Hama je navodno na korak od potpisivanja ugovora a postoji i interesovanje za Peart-Harris iz Brentforda, ovaj drugi bi trebalo da dodje na pozajmicu. Ozbiljno podmladjivanje je u toku u sred sezone.
WTID Posted January 18 Posted January 18 Mika Biereth iz Arsenala je posledjni igrac sa kojim je Wednesday povezan. Coventry je ipak izabrao drugi klub.
Lancia Posted February 20 Posted February 20 @radisa tvoj Hull resio da se vrati u Premier ligu i jos da skenja Solaka. Ja navijam da Ipswich preskoci jos jedan rang.
Lancia Posted March 2 Posted March 2 Brod je najludja liga na svetu. Ladno Lester moze da ga izduva za Premier.
Recommended Posts