October 19, 20231 yr Napisao sam da je u pregovorima par postova iznad... i komentar sta mislim ukoliko stvarno dobije posao. Cekamo jos par trenera koji treba da dobiju radnu dozvolu.
October 31, 20231 yr posle sheffield wednesdaya i queens park rangersi su doveli mladog, neiskusnog, talentovanog trenera umesto ainswortha koji je smenjen pre par dana. marti cifuentes, španac koji je radio u švedskoj do sada.
January 8, 20241 yr Ne znam sta da mislim o ovom transferu. Navodno je u pitanju veliki potencijal kojem neki ppredvidjaju i mesto golmana engleske reprezentacije u ne toliko dalekoj buducnosti. Vasquez se verovatno vraca u Milan jer nema smisla da bude kao treci golman na pozajmici. Zao mi je zbog Dawsona, na mecu FA Cupa protiv Cardiffa je pri rezultatu 1:0 za Wednesday skinuo 2 penala u razmaku od samo 4 minuta. Nakon toga je imao jos nekoliko dobrih odbrana.
January 9, 20241 yr Conor Coventry iz West Hama je navodno na korak od potpisivanja ugovora a postoji i interesovanje za Peart-Harris iz Brentforda, ovaj drugi bi trebalo da dodje na pozajmicu. Ozbiljno podmladjivanje je u toku u sred sezone.
January 18, 20241 yr Mika Biereth iz Arsenala je posledjni igrac sa kojim je Wednesday povezan. Coventry je ipak izabrao drugi klub.
February 20, 20241 yr @radisa tvoj Hull resio da se vrati u Premier ligu i jos da skenja Solaka. Ja navijam da Ipswich preskoci jos jedan rang.