radisa Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Lancia, ja sam uz tebe, jbg, mora nekad tim koji mi je simpatičan nesto i da uzme... Dogodine u PL... 1
Jean-Luc Picard Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ja sam OK ko god da prođe. Drago bi mi bilo da prođe Forrest jer takav klub treba da igra PL, a ako prođe Huddersfield, biće mi drago zbog jednog starog gospodina kog izuzetno poštujem a koji je njihov veliki navijač.
radisa Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Ja sam OK ko god da prođe. Drago bi mi bilo da prođe Forrest jer takav klub treba da igra PL, a ako prođe Huddersfield, biće mi drago zbog jednog starog gospodina kog izuzetno poštujem a koji je njihov veliki navijač. Huddersfield ima jako lep stadion, ako se dobro secam... Oni su i igrali Pl pre par godina... No NF bi stvarno trebao da konačno udje... Greota je da dvostruki prvak Evrope ne igra PL...
pantelia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 8 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Ja sam OK ko god da prođe. Drago bi mi bilo da prođe Forrest jer takav klub treba da igra PL, a ako prođe Huddersfield, biće mi drago zbog jednog starog gospodina kog izuzetno poštujem a koji je njihov veliki navijač.
WTID Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Ima VAR? Nisam ocekivao, mada je razumljivo obzirom na vaznost meca. I pored VAR-a ovo nije penal?
radisa Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Jbt, navijam ovde za NF, ali ovo ako nije penal, onda ne znam šta jeste... Valjda su cenili da je napadač inicirao kontakt, ne znam šta bi drugo mogli da kažu... 1
WTID Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Just now, Pokojni Ruxin said: svi navijaju za forest u pl izgleda I ja bih vise voleo da udje Forest, ali ne na ovakav nacin. 1
ducca Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Moss rastura na poslednjoj utakmici u karijeri, da se ispiše sa “stilom”.
Recommended Posts