Lancia Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Just now, renne said: I ja Grdnog li jezika, nidje samoglasnika.
radisa Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Ali bar gledate u HDu... Ja na SD, ali bez komentatora, samo ton sa utakmice... Sad, kome je bolje, nek prosudi PPP javnost...
renne Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 1 minute ago, radisa said: Ali bar gledate u HDu... Ja na SD, ali bez komentatora, samo ton sa utakmice... Sad, kome je bolje, nek prosudi PPP javnost... Zato i ne gledam kod Šolaka jer je grdna slika
John Coltrane Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Ja sad upalio da vidim Garnera. Mučeni Solanke zabije 30 golova i opet nije prvi strelac
radisa Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 1 minute ago, renne said: Kakva hrkljuš utakmica Sudija car ništa ne prekida... Igrači carevi, nema valjanja, padne se, ustane, nastavi... Fudbal, kakav bi trebao biti, zanimljiv... 2
ducca Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Jbg ne može na HD i playoff turske odbojke za žene, U17 EP za devojčice i najvažnija utakmica Shipa ove sezone. A ovo za komentatore, iako prija da se ne sluša lupetanje pojedinaca, ipak je sramota za relativno ozbiljnu medijsku kuća da puste tako utakmicu, a to se dešava nebrojeno puta ove godine. Zvezdama kao što su Gojko ili Lonče je ispod časti da prenose bilo šta ispod Premier lige (Gojku doduše osim 5-6 najvećih klubova ispod časti i veći deo PL). 2
renne Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 5 minutes ago, John Coltrane said: Pa kad nećete da se otvorite za SKY preko Alia Problem je što se u tom slučaju gleda odloženi prenos, kao onomad na rtsu što su prenosili derbije
John Coltrane Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 5 minutes ago, renne said: Problem je što se u tom slučaju gleda odloženi prenos, kao onomad na rtsu što su prenosili derbije Minut, dva, nije strašno. Po cenu da ne slušam Viška seronju gledao bih tekmu i dan kasnije. Bez zezanja, jako su stabilni od prošle zime nisam imao nikakvih smetnji.
Recommended Posts