May 3, 20222 yr Ali bar gledate u HDu... Ja na SD, ali bez komentatora, samo ton sa utakmice... Sad, kome je bolje, nek prosudi PPP javnost...
May 3, 20222 yr 1 minute ago, radisa said: Ali bar gledate u HDu... Ja na SD, ali bez komentatora, samo ton sa utakmice... Sad, kome je bolje, nek prosudi PPP javnost... Zato i ne gledam kod Šolaka jer je grdna slika
May 3, 20222 yr Ja sad upalio da vidim Garnera. Mučeni Solanke zabije 30 golova i opet nije prvi strelac
May 3, 20222 yr 1 minute ago, renne said: Kakva hrkljuš utakmica Sudija car ništa ne prekida... Igrači carevi, nema valjanja, padne se, ustane, nastavi... Fudbal, kakav bi trebao biti, zanimljiv...
May 3, 20222 yr Jbg ne može na HD i playoff turske odbojke za žene, U17 EP za devojčice i najvažnija utakmica Shipa ove sezone. A ovo za komentatore, iako prija da se ne sluša lupetanje pojedinaca, ipak je sramota za relativno ozbiljnu medijsku kuća da puste tako utakmicu, a to se dešava nebrojeno puta ove godine. Zvezdama kao što su Gojko ili Lonče je ispod časti da prenose bilo šta ispod Premier lige (Gojku doduše osim 5-6 najvećih klubova ispod časti i veći deo PL).
May 3, 20222 yr 5 minutes ago, John Coltrane said: Pa kad nećete da se otvorite za SKY preko Alia Problem je što se u tom slučaju gleda odloženi prenos, kao onomad na rtsu što su prenosili derbije
May 3, 20222 yr 5 minutes ago, renne said: Problem je što se u tom slučaju gleda odloženi prenos, kao onomad na rtsu što su prenosili derbije Minut, dva, nije strašno. Po cenu da ne slušam Viška seronju gledao bih tekmu i dan kasnije. Bez zezanja, jako su stabilni od prošle zime nisam imao nikakvih smetnji.