Jump to content
IGNORED

Serie A 2020-2021

goofs

Recommended Posts

Posted

Sjajna fora, iako im rezultatski želim sve najgore :dry:

image.png.023853b9fc2c58c78515094cbf5f2d54.png

Posted
Ja koliko sam cuo - jeste, krece vec od sledece sezone. Cudno mi je malo to jer ce dosta da se preklapaju sa Premijer ligom, ali s druge strane nijedne dve utakmice italijanske lige se nece igrati u isto vreme, bar na papiru tako stoji za sada, pitanje je koliko ce u praksi to raditi kad se nakrcaju i utakmice Evrope i kupova.

Jel radi taj DAZN kod nas? Ubili su onaj serie-a-pass, svidjao mi se a i nije bio skup.
Ne znam, ne verujem. Pretprošle godine sam ga imao par meseci ovde kad je bila neka promocija jer imaju i ES, odbojke (EP je bio neki) i basketa nešto, fudbal sam gledao jednom mesečno pa otkazao. Sledeće godine će poskupeti pretplata duplo, na 20€ pa na 30€ izgleda. Kad sam pre par nedelja čuo da je jedna App koja postoji par godina "nadigrala" Sky nisam verovao ali iza nje stoji jedan mastan oligarh Blavatnik povezan sa svim i svačim. Već ima prava za Francuze i Špance i sad napada Bundes i Premijer. Superliga je onda servirana...

Posted

Da, malo sam istrazivao, ne radi u Srbiji, tj. radi, cena je 2$ mesecno, ali imaju samo neki boks mecevi i raznorazni dokumentarci. Ne vredi para.

Postoji opcija da koristis VPN i da simuliras da si iz neke druge drzave, ali to onda kosta 20eur DAZNa i jos 10ak za VPN, preskupo.

A raspored sadrzaja je vrlo slican domacoj sceni, uglavnom imas ili PL ili LŠ, i za basket ili NBA ili Euroleague.

Sve u svemu, isto sranje, drugo pakovanje.

Posted
4 hours ago, goofs said:

Au, Sari u Laciju, malo sam zbunjen, mozda mu Napolitanci nisu oprostili odlazak u Juventus. Dobar posao Lacija u svakom slucaju, mozda i upgrade na duze staze.

Navodno je Shaqiri prvo pojačanje.

Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Perfect match. 

Tamo je Igli Tare valjda sportski direktor. 

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Perfect match. 

Tamo je Igli Tare valjda sportski direktor. 

Pa da, Lazio je već navukao Albanaca. I Mustafija su htjeli. :D

Xhaka će ipak kod Mourinha. Pitanje je samo odštete.

Posted
3 hours ago, ArleKino said:

Koliko navodnih para?

Posted

O jbt, sta se tu desilo :huh: zao mi Gatuza, mislim da mu je Fiorentina bila bas po meri i mogao je malo da ih uzdigne.

Posted

On 17.6.2021. at 12:18, goofs said:

O jbt, sta se tu desilo :huh: zao mi Gatuza, mislim da mu je Fiorentina bila bas po meri i mogao je malo da ih uzdigne.

Htjeo je da mu se dovode samo igraci kojima je Mendes menadzer. Viola nije pristala na to.

Posted
4 hours ago, MiddleClass said:

Htjeo je da mu se dovode samo igraci kojima je Mendes menadzer. Viola nije pristala na to.

Trebalo je da preuzme Wolvese onda.

• +1 1
Posted

Respekt za navijače Parme koji “ne praštaju izdaju”.

Posted

Koju izdaju, prema Bufonu? Otisao covek za 100 miliona, bukvalno je produzio zivot klubu za jos dve godine.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, goofs said:

Koju izdaju, prema Bufonu? Otisao covek za 100 miliona, bukvalno je produzio zivot klubu za jos dve godine.

Misliš za 50mil? Što se nije ranije vratio nego u 45godini?!