Jump to content

Serie A 2020-2021

Featured Replies

@crtamOrasi

Pošto Murinjo?

Neka ide,ali sta rade Kinezi koji odbijaju da prodaju klub,zele u vreme pandemije da zarade barem 250 miliona.Nema nam spasa.

• Author

Ne vidim poentu menjanja Kontea Alegrijem, oba su podjednako skupa i zahtevaju skupe sastave.

Lazni Pipo je zanimljivo resenje, pominje se i Sinisa u toj prici, bilo bi lepo za njega da dobije sansu na malo visem nivou.

Alegri navodno pregovara sa Juventusom dok ceka odluku Reala i Zidana. Inace Juventus placa jos godinu dana Sarija i Pirla, a sad hoce i Alegrija da namaknu na to, dok Anjeli ide okolo i zicka od ekipe da se odreknu 20-30% primanja, lol

Kad smo kod Sarija, ne znam gde ce on, kakva je kriza nije iskljuceno da ce da presedi i narednu, keep getting them checks. Mada Napoli ima upraznjenu stolicu...

COVID survao Seriju A strmoglavo, samo pokazuje na kakvim staklenim nogama su bili i pre ovoga

Ipak je Sarriju mesto dole, bilo bi lepo.

• Author

Alegri izgleda definitivno nazad u Juventusu, jos Sari da dodje u Napoli i 2017. all over again.

Lazni Pipo blizu produzenja sa Lacijom, sto ostavlja Inter u svojevrsnim govnima, pominje se Spaleti (kazem, 2017. :D

Moze Miha.

7 minutes ago, MiddleClass said:

Moze Miha.

Si pazario dres Rome?¿

• Author

Opa, ipak preokret. Kazu da mu je Inter ponudio milion vise nego Lotito u Laciju. Dobro resenje za Inter ako zele da skresu troskove i uzmu nesto jeftinijeg trenera. Po sporazumu moraju da plate jos pola godine Konteu, ali su se bar konacno oslobodili Spaletijevog ugovora.

Usla Venezia, bilo bas neizvesno do kraja.

• Author

Izgleda Spaleti u Napoli, a Lacio pikira Macarija i Sinisu

• 2 weeks later...

• Author

Au, Sari u Laciju, malo sam zbunjen, mozda mu Napolitanci nisu oprostili odlazak u Juventus. Dobar posao Lacija u svakom slucaju, mozda i upgrade na duze staze.

Pravi Pipo novi trener Brese. Nije bio los Benevento ove sezone, ali su u jednom trenutku naprosto propali.

Jel prošla ona "ponuda koja se ne može lako odbiti" da se sledeće sezone svih 10 utakmica igra u različitim vremenskim terminima? Ludilo zbog navodnih prava prenosa DAZN-a koji je skoro sve kupio i koji će tako ubrati kajmak i od kladionica uprkos (neusaglašenom) protivljenju klubova.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Author

Ja koliko sam cuo - jeste, krece vec od sledece sezone. Cudno mi je malo to jer ce dosta da se preklapaju sa Premijer ligom, ali s druge strane nijedne dve utakmice italijanske lige se nece igrati u isto vreme, bar na papiru tako stoji za sada, pitanje je koliko ce u praksi to raditi kad se nakrcaju i utakmice Evrope i kupova.

Jel radi taj DAZN kod nas? Ubili su onaj serie-a-pass, svidjao mi se a i nije bio skup.