SNARC Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Lil da zadrzi vodjstvo...Napoli odrzi prednost do kraja..Milan dobije Atalantu.. I mozda opet zavolim fudbal.
radisa Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Sve po planu... Ala će da se kuka na nameštanje iz Torina... Da kupim džak kokica i spremim se na uživanje....
Pantelija jr Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Jesu li u Napoliju stvarno toliki luzeri, ili su još veći luzeri i prodali su ovo?
John Coltrane Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Iskreno mi je drago obzirom da mi je pun kufer narativa o Napoliju iz doba Maradone koji privlači ljude i budi emociju kod njih u zadnjih 10tak godina. Nisu loši, pre sumnjam da su prodali što je 100 puta veće zlo.
radisa Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Just now, John Coltrane said: Iskreno mi je drago obzirom da mi je pun kufer narativa o Napoliju iz doba Maradone koji privlači ljude i budi emociju kod njih u zadnjih 10tak godina. Nisu loši, pre sumnjam da su prodali što je 100 puta veće zlo. Jbt, baš nešto mislim, danas u UK, neverovatni rezultati i niko ni ne pomišlja da je bilo nekog nameštanja, prodaje i slično(dobro, onaj jedan Čelzijevac, ali ons e zajebava, sam je priznao, jel' tako), a ovde svi odmah mislimo na muljanje i nameštanje... Juventus (ne samo on, ali uglavnom on) je toliko upropastio ovu ligu, da na čudan rezultat, svi odmah mislimo na muljanje i prodaju...
mlatko Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Duh Maradone lebdi, fudbal se ne igra (samo) zbog novca. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
SNARC Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Nije samo Juve..pre svega, kladionice. Ne smem ni da pomislim koliko miliona..desetine i stotine miliona eura zavise od ishoda tekme u Napulju. 1
goofs Posted May 23, 2021 Author Posted May 23, 2021 jebote zao mi Gatuza, ne verujem da bi on pustao bilo sta, cak iako zna da su ga najurili pre kraja sezone. Jbni Juventus pobego s lopate. Milan je protiv Atalante morao da dobije dva penala i crveni ne bi im dali gol bez toga tri dana da se igralo
John Coltrane Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 Just now, radisa said: Jbt, baš nešto mislim, danas u UK, neverovatni rezultati i niko ni ne pomišlja da je bilo nekog nameštanja, prodaje i slično(dobro, onaj jedan Čelzijevac, ali ons e zajebava, sam je priznao, jel' tako), a ovde svi odmah mislimo na muljanje i nameštanje... Juventus (ne samo on, ali uglavnom on) je toliko upropastio ovu ligu, da na čudan rezultat, svi odmah mislimo na muljanje i prodaju... Ma beži bre...Gledam Lil, ljudi pokidali sezonu, ostavili PSŽ, Monako i Lion iza sebe.
Jeremija Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 1 minute ago, radisa said: Jbt, baš nešto mislim, danas u UK, neverovatni rezultati i niko ni ne pomišlja da je bilo nekog nameštanja, prodaje i slično(dobro, onaj jedan Čelzijevac, ali ons e zajebava, sam je priznao, jel' tako), a ovde svi odmah mislimo na muljanje i nameštanje... Juventus (ne samo on, ali uglavnom on) je toliko upropastio ovu ligu, da na čudan rezultat, svi odmah mislimo na muljanje i prodaju... Pogledaj to ovako - negde pre 15-20 godina, kad sam se iz zabave kladio, u zadnjim kolima Calcia uvek su išle jako čudne kvote, i kladionice su (uglavnom) bile u pravu.
Bogotac Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 ma kakva prodaja,raspali se pod pririskom drago mi zbog filmskog producenta,retko odvratna njuska
Recommended Posts