May 23, 20213 yr Lil da zadrzi vodjstvo...Napoli odrzi prednost do kraja..Milan dobije Atalantu.. I mozda opet zavolim fudbal.
May 23, 20213 yr Sve po planu... Ala će da se kuka na nameštanje iz Torina... Da kupim džak kokica i spremim se na uživanje....
May 23, 20213 yr Iskreno mi je drago obzirom da mi je pun kufer narativa o Napoliju iz doba Maradone koji privlači ljude i budi emociju kod njih u zadnjih 10tak godina. Nisu loši, pre sumnjam da su prodali što je 100 puta veće zlo.
May 23, 20213 yr Just now, John Coltrane said: Iskreno mi je drago obzirom da mi je pun kufer narativa o Napoliju iz doba Maradone koji privlači ljude i budi emociju kod njih u zadnjih 10tak godina. Nisu loši, pre sumnjam da su prodali što je 100 puta veće zlo. Jbt, baš nešto mislim, danas u UK, neverovatni rezultati i niko ni ne pomišlja da je bilo nekog nameštanja, prodaje i slično(dobro, onaj jedan Čelzijevac, ali ons e zajebava, sam je priznao, jel' tako), a ovde svi odmah mislimo na muljanje i nameštanje... Juventus (ne samo on, ali uglavnom on) je toliko upropastio ovu ligu, da na čudan rezultat, svi odmah mislimo na muljanje i prodaju...
May 23, 20213 yr Duh Maradone lebdi, fudbal se ne igra (samo) zbog novca. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 23, 20213 yr Nije samo Juve..pre svega, kladionice. Ne smem ni da pomislim koliko miliona..desetine i stotine miliona eura zavise od ishoda tekme u Napulju.
May 23, 20213 yr Author jebote zao mi Gatuza, ne verujem da bi on pustao bilo sta, cak iako zna da su ga najurili pre kraja sezone. Jbni Juventus pobego s lopate. Milan je protiv Atalante morao da dobije dva penala i crveni ne bi im dali gol bez toga tri dana da se igralo
May 23, 20213 yr Just now, radisa said: Jbt, baš nešto mislim, danas u UK, neverovatni rezultati i niko ni ne pomišlja da je bilo nekog nameštanja, prodaje i slično(dobro, onaj jedan Čelzijevac, ali ons e zajebava, sam je priznao, jel' tako), a ovde svi odmah mislimo na muljanje i nameštanje... Juventus (ne samo on, ali uglavnom on) je toliko upropastio ovu ligu, da na čudan rezultat, svi odmah mislimo na muljanje i prodaju... Ma beži bre...Gledam Lil, ljudi pokidali sezonu, ostavili PSŽ, Monako i Lion iza sebe.
May 23, 20213 yr 1 minute ago, radisa said: Jbt, baš nešto mislim, danas u UK, neverovatni rezultati i niko ni ne pomišlja da je bilo nekog nameštanja, prodaje i slično(dobro, onaj jedan Čelzijevac, ali ons e zajebava, sam je priznao, jel' tako), a ovde svi odmah mislimo na muljanje i nameštanje... Juventus (ne samo on, ali uglavnom on) je toliko upropastio ovu ligu, da na čudan rezultat, svi odmah mislimo na muljanje i prodaju... Pogledaj to ovako - negde pre 15-20 godina, kad sam se iz zabave kladio, u zadnjim kolima Calcia uvek su išle jako čudne kvote, i kladionice su (uglavnom) bile u pravu.
May 23, 20213 yr ma kakva prodaja,raspali se pod pririskom drago mi zbog filmskog producenta,retko odvratna njuska