Jump to content
IGNORED

Serie A 2020-2021

goofs

Recommended Posts

Posted

Lil da zadrzi vodjstvo...Napoli odrzi prednost do kraja..Milan dobije Atalantu..

I mozda opet zavolim fudbal.

Posted

Sve po planu...

Ala će da se kuka na nameštanje iz Torina...

Da kupim džak kokica i spremim se na uživanje....

Posted

Šta je sa Napolijem?!?

Posted

Jesu li u Napoliju stvarno toliki luzeri, ili su još veći luzeri i prodali su ovo?

Posted

Iskreno mi je drago obzirom da mi je pun kufer narativa o Napoliju iz doba Maradone koji privlači ljude i budi emociju kod njih u zadnjih 10tak godina. 
Nisu loši, pre sumnjam da su prodali što je 100 puta veće zlo.

Posted
Just now, John Coltrane said:

Iskreno mi je drago obzirom da mi je pun kufer narativa o Napoliju iz doba Maradone koji privlači ljude i budi emociju kod njih u zadnjih 10tak godina. 
Nisu loši, pre sumnjam da su prodali što je 100 puta veće zlo.

Jbt, baš nešto mislim, danas u UK, neverovatni rezultati i niko ni ne pomišlja da je bilo nekog nameštanja, prodaje i slično(dobro, onaj jedan Čelzijevac, ali ons e zajebava, sam je priznao, jel' tako), a ovde svi odmah mislimo na muljanje i nameštanje...

Juventus (ne samo on, ali uglavnom on) je toliko upropastio ovu ligu, da na čudan rezultat, svi odmah mislimo na muljanje i prodaju...

Posted

Duh Maradone lebdi, fudbal se ne igra (samo) zbog novca.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Nije samo Juve..pre svega, kladionice.

Ne smem ni da pomislim koliko miliona..desetine i stotine miliona eura zavise od ishoda tekme u Napulju.

• +1 1
Posted

jebote :isuse: zao mi Gatuza, ne verujem da bi on pustao bilo sta, cak iako zna da su ga najurili pre kraja sezone. Jbni Juventus pobego s lopate.

Milan je protiv Atalante morao da dobije dva penala i crveni :lol: ne bi im dali gol bez toga tri dana da se igralo

Posted
Just now, radisa said:

Jbt, baš nešto mislim, danas u UK, neverovatni rezultati i niko ni ne pomišlja da je bilo nekog nameštanja, prodaje i slično(dobro, onaj jedan Čelzijevac, ali ons e zajebava, sam je priznao, jel' tako), a ovde svi odmah mislimo na muljanje i nameštanje...

Juventus (ne samo on, ali uglavnom on) je toliko upropastio ovu ligu, da na čudan rezultat, svi odmah mislimo na muljanje i prodaju...

Ma beži bre...Gledam Lil, ljudi pokidali sezonu, ostavili PSŽ, Monako i Lion iza sebe. 

Posted
1 minute ago, radisa said:

Pogledaj to ovako - negde pre 15-20  godina, kad sam se iz zabave kladio, u zadnjim kolima Calcia uvek su išle jako čudne kvote, i kladionice su (uglavnom) bile u pravu.

Posted

ma kakva prodaja,raspali se pod pririskom

drago mi zbog filmskog producenta,retko odvratna njuska