Ras Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Just now, JohnnyD said: Ne, pobedio ga je u cetvrtfinalu. Vidimo se u nedelju na ovom istom mestu 4
Ros Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 9 minutes ago, harper said: Mrzim Roland Garros. Svake godine neko sranje s Novakom u nekoj fazi turnira, morao je 2016. da postane licno Bog tenisa da bi makar jednom osvojio ovo seosko blatiste. Osecam da ce u nedelju da bude neverovatnih 40 stepeni u hladu u Parizu, jos samo to da se desi u oktobru pa da zurka bude kompletna. biće 14 stepeni max
Nikola77 Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) Kako nas troluje covek, vrhunski Mislim na djokovica naravno Edited October 9, 2020 by Nikola77
JohnnyD Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) Ko je planirao da zapali za Vegas i ustedjevinu stavi na crno-crveno, evo ti Djokovic u nedelju - em ispadas patriota, em bolja sansa tesko da ce doci. Edited October 9, 2020 by JohnnyD
autsajder Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 32 minutes ago, dùda said: Sad će Novak morati u ono svoje jaje ili kako se već zove ona kapsula za oporavak I da ga Pepe opaje nekakvim čarobnim šimširom. Ovo je dobio na mentality i precizno raspolaganje resursima, a protiv Nadala će morati sve da digne za još jedan stepen. Tu se vijela razlika večeras - Cicipas je fenomenalno branio brejkove i bio vrlo intenzivan do kraja četvrtog seta, a nakon pet minuta u petom je antiklimaksirao i odustao u glavi, a onda je tijelo poslušalo. Đoković je iskusno hendlovao svoje krize i ovako nešto mora da ponovi u nedjelju za trofej. Čini mi se da Nadal ima šansu za pobjedu samo na 3:0 u svom gurajućem puf-pant stilu. Znači samo da mu ne da prvi set, da napravi luft za amplitude u svojoj igri. Spremiti piva i rakije podrazumijeva se 2
Tsai Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 +1 uz to da, naravno, zavisi i od toga koliko ce se djokovic oporaviti od 4 sata peglanja. ako bude na 100% fizicke snage, nadal moze samo blitzkriegom da dobije 1
Time Crisis Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 3 minutes ago, Tsai said: +1 uz to da, naravno, zavisi i od toga koliko ce se djokovic oporaviti od 4 sata peglanja. ako bude na 100% fizicke snage, nadal moze samo blitzkriegom da dobije Peglao se i Nadal 3 sata i kusur, nije bog zna kakva razlika. Jeste mi pojeo živce, ali mislim da će mu možda čak koristiti malo drame da mirnije dočeka finale, bolje danas nego u nedelju.
duda Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 2 minutes ago, Time Crisis said: Peglao se i Nadal 3 sata i kusur, nije bog zna kakva razlika. Jeste mi pojeo živce, ali mislim da će mu možda čak koristiti malo drame da mirnije dočeka finale, bolje danas nego u nedelju. da, nadalov meč 45 minuta kraći ukupno, sat vremena manje nadal proveo na terenu i nije neka razlika meni se jedino ne dopada što se nisam nagledala novakovih bh paralela, a vidim nadalova fh paralela, šljaka ko sat e sad, nije novak dijego, a i nadal to zna, pa će malo i guza da stiska
autsajder Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Sad ima smisla ovo forsiranje skraćenih lopti tokom čitavog turnira. Nadal izgleda masivno i preteško, treba cimati tolike kilograme mišića naprijed-nazad u 4-5 setova. Sve i da svaka treća prođe, sve se to naplaćuje protivniku polako. Za njega je to uvježbavano 🕵️ Najteže će biti Federeru kad zatiltuju okice na 18-20-18-20.. 1
Filozof manijak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Lakše će dobiti Nadala ufinalu, nego što je Tzitzija večeras, mmw 3
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Just now, Filozof manijak said: mmw moj manijace wantaziras
Tsai Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 2 minutes ago, Filozof manijak said: Lakše će dobiti Nadala ufinalu, nego što je Tzitzija večeras, mmw inshallah 1
Filozof manijak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Mislim da je Novak Nadalu nepremostiva mentalna prepreka
peralozac Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 3 minutes ago, Filozof manijak said: Lakše će dobiti Nadala ufinalu, nego što je Tzitzija večeras, mmw Making you wet? 1
Recommended Posts