October 9, 20204 yr Dobro Novak i kontroliše emocije ovde, mora mu se odati priznanje, jer je ovaj pogađao ludačke poene u serijama.
October 9, 20204 yr Just now, renne said: pa goni se u kurac i ti i dropšot marš E sad stvarno nije bilo potrebe za ds..
October 9, 20204 yr Ma, kretenu jedan, prvi brejk poen i ovaj osvoji set, a ova budala 1000 brejk prilika i ništa. Ovo je ćao i gotovo. Ništa Novak ovde ne može. Grk se napalio i sada igra ono što verovatno nikad ne bi u drugim prilikama.
October 9, 20204 yr 5 minutes ago, Arkadija said: Nisam, samo sam realna, ovo ide u 5. set Dobice 5 set Nole na fiziku alinprotiv Nadala nema sanse.
October 9, 20204 yr Just now, Cash said: E sad stvarno nije bilo potrebe za ds.. Pa daj mu lajk, stipso
October 9, 20204 yr Just now, Lancia said: Pa daj mu lajk, stipso dao sam mu. Zasluzio je lajk Ajd nek Renne i meni stisne lajk..Mozda Noletu krene Edited October 9, 20204 yr by Cash
October 9, 20204 yr Nije problem dš već bh strana koja opasno škripi već drugi set, a možda i duže: paralelu više i ne poteže, a dok je i gađao bila je plitka i Cici je obično poentirao u tim slučajevima.