nisam ja Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 9 minutes ago, nisam ja said: ajde maradona, da vidimo od čega si sočinjen. od krompira.
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 E jebat ga, svaki vazan poen od pocetka do kraja je osvojio Rafa. Ajd' bezite vezare katolicke, sad da vidite kako pravoslavci kidaju tenis.
mlatko Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 7:0 je pravi pokazatelj mentaliteta danasInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
nisam ja Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 ja i zaboravio da igra sa cacikijem. ova katolkinja brabra, zabušava. stalno je u pantalonama. ne inspiriše je ovaj lažni mac.
Djuro Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 2 minutes ago, Lancia said: E jebat ga, svaki vazan poen od pocetka do kraja je osvojio Rafa. Ajd' bezite vezare katolicke, sad da vidite kako pravoslavci kidaju tenis. Nije da je bitno ali Diego je hardcore jew
nisam ja Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 evo ga macko. javlja se iz nekog podruma. vidi se da su mu ruke vezane. 1
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 3 minutes ago, Djuro said: Nije da je bitno ali Diego je hardcore jew Naravno da je nebitno, lupam, brt.
SNARC Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 4 minutes ago, Djuro said: Nije da je bitno ali Diego je hardcore jew Bog te..ja bio spreman da se kladim da mu je djedo nekom podmornicom stigao u Argentinu sredinom 40-ih.
Arkadija Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Pa kad Argentina nije poznata kao utočište jevreja, nego sledbenika ludaka sa brčićima.
Djuro Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) 2 minutes ago, SNARC said: Bog te..ja bio spreman da se kladim da mu je djedo nekom podmornicom stigao u Argentinu sredinom 40-ih. pa sta mislis, zasto sam ga izguglao onomad (puni smo predrasuda jbt. preci su mu bukvalno sa voza zbrisali.) Edited October 9, 2020 by Djuro
Ras Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Valjda je nedavno neko ovde linkovao priču o Švarcmanovoj porodici i precima -uzbudljivo štivo.
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Kaze Rafa ostao mu jos jedan koracic do nove titule.
Recommended Posts