October 9, 20204 yr 9 minutes ago, nisam ja said: ajde maradona, da vidimo od čega si sočinjen. od krompira.
October 9, 20204 yr E jebat ga, svaki vazan poen od pocetka do kraja je osvojio Rafa. Ajd' bezite vezare katolicke, sad da vidite kako pravoslavci kidaju tenis.
October 9, 20204 yr 7:0 je pravi pokazatelj mentaliteta danasInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 9, 20204 yr ja i zaboravio da igra sa cacikijem. ova katolkinja brabra, zabušava. stalno je u pantalonama. ne inspiriše je ovaj lažni mac.
October 9, 20204 yr 2 minutes ago, Lancia said: E jebat ga, svaki vazan poen od pocetka do kraja je osvojio Rafa. Ajd' bezite vezare katolicke, sad da vidite kako pravoslavci kidaju tenis. Nije da je bitno ali Diego je hardcore jew
October 9, 20204 yr 3 minutes ago, Djuro said: Nije da je bitno ali Diego je hardcore jew Naravno da je nebitno, lupam, brt.
October 9, 20204 yr 4 minutes ago, Djuro said: Nije da je bitno ali Diego je hardcore jew Bog te..ja bio spreman da se kladim da mu je djedo nekom podmornicom stigao u Argentinu sredinom 40-ih.
October 9, 20204 yr Pa kad Argentina nije poznata kao utočište jevreja, nego sledbenika ludaka sa brčićima.
October 9, 20204 yr 2 minutes ago, SNARC said: Bog te..ja bio spreman da se kladim da mu je djedo nekom podmornicom stigao u Argentinu sredinom 40-ih. pa sta mislis, zasto sam ga izguglao onomad (puni smo predrasuda jbt. preci su mu bukvalno sa voza zbrisali.) Edited October 9, 20204 yr by Djuro
October 9, 20204 yr Valjda je nedavno neko ovde linkovao priču o Švarcmanovoj porodici i precima -uzbudljivo štivo.