October 9, 20204 yr Red je da ispoštujemo borisa kao domaćina roland garrosa i pišemo utakmica. za meč imamo još tri grand slama
October 9, 20204 yr Način na koji otvaraju utakmicu na RG sva četvorica polufinalista je impresivan, Craig O'Shannessy: https://www.atptour.com/en/news/roland-garros-2020-semi-finalists-infosys-insights
October 9, 20204 yr qrate bre svircu vas dvojica[emoji1][emoji1][emoji1] Ovo bre ja stalno pričam, ne mogu da verujem da još neko to troši [emoji12]Ps. ma qri nas bolac, zezamo se [emoji16]Sent from my SM-N950F using controlled substances
October 9, 20204 yr 46 minutes ago, Jumanji said: I ja bih da se zezam, al me ufatila neka nervoza -.- Koja si cmoljka, gora si od Tsaia
October 9, 20204 yr Koja si cmoljka, gora si od Tsaia Ahh ti sa ribicama i ostalim emotikon-gifovima (ne znam sta je).Ma nema gori od njega, bezi.Mene bas retko hvata, mada sam sada i privatno nesto, pa vrv pojacan osecaj -.-Mnogo me nervira u startu sto su prvo PF pomerili umesto u 13h na 15h...da vide svi valjda dostignuca savremenog coveka u vidu njihovih reflektora. Duvace veceras vetar, odlepicu pored ovog naseg, al ajd neka mu je ta ruka-rame-vrat-glava bar na mestu [emoji849]
October 9, 20204 yr Just now, Max Morlock said: Plašiš se za Nadala? Manijak se lozi na malisu. Singerica