Ros Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 trening u vreme odigravanja utakmice. sasvim logično
Ros Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Red je da ispoštujemo borisa kao domaćina roland garrosa i pišemo utakmica. za meč imamo još tri grand slama 2
Ras Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Način na koji otvaraju utakmicu na RG sva četvorica polufinalista je impresivan, Craig O'Shannessy: https://www.atptour.com/en/news/roland-garros-2020-semi-finalists-infosys-insights
Max Morlock Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 qrate bre svircu vas dvojica[emoji1][emoji1][emoji1] Ovo bre ja stalno pričam, ne mogu da verujem da još neko to troši [emoji12]Ps. ma qri nas bolac, zezamo se [emoji16]Sent from my SM-N950F using controlled substances
Jumanji Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 I ja bih da se zezam, al me ufatila neka nervoza -.-
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 46 minutes ago, Jumanji said: I ja bih da se zezam, al me ufatila neka nervoza -.- Koja si cmoljka, gora si od Tsaia
Filozof manijak Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 I ja imam neku lošu prekogniciju glede današnjeg meča... Ili možda nemam
Jumanji Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Koja si cmoljka, gora si od Tsaia Ahh ti sa ribicama i ostalim emotikon-gifovima (ne znam sta je).Ma nema gori od njega, bezi.Mene bas retko hvata, mada sam sada i privatno nesto, pa vrv pojacan osecaj -.-Mnogo me nervira u startu sto su prvo PF pomerili umesto u 13h na 15h...da vide svi valjda dostignuca savremenog coveka u vidu njihovih reflektora. Duvace veceras vetar, odlepicu pored ovog naseg, al ajd neka mu je ta ruka-rame-vrat-glava bar na mestu [emoji849]
Jean-Luc Picard Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Crni su se oblaci nadvili Slutim loše Ovaj haiku nije ni za qrc
Lancia Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Just now, Max Morlock said: Plašiš se za Nadala? Manijak se lozi na malisu. Singerica 1
Recommended Posts