borris_ Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Najbolje zna organizator turnira. Oni jos nisu nista najavili za sutrasnje susrete. Na TV-u su rekli da ce Novakov dvoboj najvjerovatnije ici poslije Nadalovog.
Jumanji Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Haha ma de znam, nagadjam.A sada.sofa stvarno izbacila satnicu, kada sam prvi put usla nije.Ako imaju info, super. Iznenadili me opet, posle toliko godina.
MiddleClass Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 24h pred mec se ne znaju termini. Bem ti sport! 😁
Lancia Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 1 minute ago, MiddleClass said: 24h pred mec se ne znaju termini. Bem ti sport! 😁 Sta, treba da izadjes na sudar s nekom trebom, pa gledas termin, a zavodnice?¿ 2
Milošica Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Što? Ja očekujem da Rafa reši Švarcmana za max tri sata.
Tsai Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 svarci ce ubaciti u sestu brzinu i rutinirati majorcanina 6:1 6:4 6:0
Tsai Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 32:30 u petom, finale u utorak. gospodi pomiluj 1
harper lee Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Uopste nije bitno sta ce se desiti na tom mecu, Novak treba da se fokusira na Cicipasa koji u poslednje vreme igra odlicno i moze da mu ozbiljno zakomplikuje mec. Ukoliko dodje do ocekivanog finala... pa, recimo samo da Novak od Rodzera i Rafe ne gubi godinama finala Grand Slemova. To znaju i on i Rafa.
Lancia Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 12 minutes ago, Jumanji said: Cujem da se Vilander vratio na ES Ima tragove od bicevanje po ledjima 1
Tsai Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 13 minutes ago, Lancia said: Ima tragove od bicevanje po ledjima u sledecoj emisiji sve vreme crvena laser tacka na celu
Recommended Posts